بررسی گوشی Realme C61

بررسی گوشی Realme C61

بررسی گوشی Realme C61 گوشی‌های ارزون‌قیمت، باکیفیت و خوش‌ساخت کمپانی ریلمی (Realme) تمومی ندارن! این شرکت، گوشی‌هایی با سخت‌افزارهای نسبتاً قدرتمند ولی با قیمت ارزون

مشاهده مطلب
راه‌های انتقال ویروس کرونا کدامند؟

راه‌های انتقال ویروس کرونا کدامند؟

فهرست مطالب

کانال‌های انتقال ویروس کرونا کدامند؟

هنگام مطالعه: 3 دقیقه

1398-12-14

ویروس کرونا که تاکنون هزاران شخص به آن آلوده شده‌اند و اشخاص اضافه جان خویش را از دست داده‌اند، یکی از موضوعاتی می باشد که منتهی به نگرانی و تشویش علت اشخاص اضافه در جامعه شده می باشد. سوال های اضافه در خصوص این ویروس از عبارت کانال‌های جلوگیری از آن، کانال‌های انتقال آن و … مطرح شده می باشد. در برنامه اینستا‌کلینیک محب که در صفحه اینستاگرام محب بصورت زنده برگزار می‌گردد با‌حضور خانم دکتر مهرانگیز زنگنه, حرفه ای بیماری‌های عفونی, کانال‌های انتقال این ویروس مطرح شد و در این فیلم می‌توانید این کانال‌های انتقال را ببینید.

 

موارد و توصیه هایی که در خصوص بیماری کرونا می بایست بخاطر داشته باشیم

علائم ویروس کرونا

 

ویروس کرونای تازه ۲۰۱۹، ویروسی می باشد (بطور ممتاز ویروس کرونا نامیده می‌گردد) که به منزله عامل سرایت بیماری تنفسی که برای نخستین بار در ووهان چین یافت شد، شناخته شده می باشد. در نخست، خیلی از بیماران این سرایت بیماری در ووهان چین تماس با معامله مشهور غذاها و حیوانات دریایی داشته‌اند و این نشان از این دارد که این ویروس منتقله از حیوان به آدم می باشد. با این اکنون، شمار فزاینده‌ای از بیماران در معرض و در تماس با معامله حیوانات نبوده، که این مورد نشان‌دهنده این می باشد که توسعه و انتقال از شخصی به فرد بعدی هم در اکنون وقوع می باشد. در اکنون حاضر معین نیست که تا چه مقدار راحت یا پایدار این ویروس در بین اشخاص در اکنون توسعه می باشد. آخرین خبرهای در خصوص حالت سرایت این ویروس در ووهان چین در سایت مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری‌های آمریکا جانور می باشد.

 

کانال‌های انتقال ویروس کرونا کدامند؟

 

در هفتمین برنامه زنده اینستا کلینیک خانم دکتر مهرانگیز زنگنه کانال‌های انتقال ویروس کرونا را ابراز کردند.

 

کانال‌های انتقال ویروس کرونا از بیان خانم دکتر مهرانگیز زنگنه:

 

” کانال‌های انتقال، دو تا کانال اساسی وجود دارد: یکی کانال تماسی است، یکی کانال تنفسی است. خوشبختانه ویروس کرونا، ذراتی که خلق می‌کند در نظام تنفسی حدودا یک کمی سنگین می باشند. به این معنا که زمانی که ما مکالمه می‌کنیم، سرفه می‌کنیم، عطسه داریم، ذرات زمانی که خارج می‌شوند در فاصله حدود یک تا یک و نیم متری ما رسوب می‌کنند. در دستاورد، قدرت واگیری‌شان حدودا کمتر از 2 متر می باشد. به این معنا که در صورتی که ما بتوانیم فاصله مان را تا اکثر از 2 متر حفظ کنیم، کمتر دچار در اصل گرفتاری از کانال تنفس می‌شویم. پس، از کانال تنفس با مکالمه کردن، حرف زدن، عطسه کردن منتقل می‌گردد.

منتها، یک کانال بعدی که زیاد با اهمیت تر می باشد و امکان دارد زیاد به آن دقت نشود، کانال ارتباط می باشد. ما دستمان آلوده می باشد، دست به دهان می‌گذاریم، دست به چشممان می‌زنیم، دست به بینی می‌زنیم. این دست آلوده را روی میز می‌گذاریم، کناره صندلی می‌گذاریم، کتابمان را دستمان می‌گیریم، قلم را دستمان می‌گیریم، غذا درست می‌کنیم، روی کناره آشپزخانه می‌گذاریم. این دست آلوده زمانی روی سطوح قرار می‌گیرد، در صورتی که شخص به‌طور غیرمستقیم بیاید و دست بزند، می‌تواند آلوده گردد. این به شمایل غیر رو به رو می باشد.

به شمایل رو به رو نیز است، نظیر دست دادن. ما دست می‌دهیم، رو به رو منتقل می‌کنیم با ارتباط. به شمایل غیرمستقیم این می باشد که ما سطوح را آلوده می‌کنیم، ادوات را آلوده می‌کنیم، یک شخص بعدی زمانی به آن ادوات آلوده دست بزند، می‌تواند در صورتی که دستش را به بینی، دهان و یا به چشم بزند، می‌تواند ویروس را وارد بدن بکند.

این که چقدر ویروس بر روی سطوح می‌ماند، در اصل به علت یک مهمان ناخوانده و جدیدی می باشد، احتمالاً دقیق نشود گفت. بستگی دارد به حجم آن ذراتی که در اصل از نظام تنفسی خارج شده می باشد، به آن مکانی که قرار می‌گیرد، فضا مرطوب می باشد؟ فضا خشک می باشد؟ حجم آن ذرات تنفسی چقدر می باشد؟ می‌تواند از تعدادی ساعت تا تعدادی روز در اصل متغیر باشد. برخی مقالاتی که در چین، یا کره، به علت بیماری آنجا بوده، ما امروز اکثر اطلاعاتی که داریم از آن مقالاتی می باشد که از سرزمین چین، کره و ژاپن اطلاق می‌گردد، تا 9 روز نیز آنان مطرح کردند. اما زیادترین همان تعدادی ساعت و تعدادی روز ابتدایی می باشد، ولی می‌تواند تا 9 روز نیز در اصل باشد.

این روز ها مقالات جدیدی که مکالمه می‌کنند می‌گویند از کانال مدفوع نیز می‌تواند منتقل گردد. پس در دستاورد در صورتی که یک کسی بهداشت توالت را در اصل رعایت نکند، دست را درست نشوید، می‌تواند آن دست آلوده نیز باز آلوده کننده باشد، چه به شمایل رو به رو، چه به شمایل غیر‌رو به رو، از روش ارتباط به دیگران انتقال پیدا کند. “

 

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *