طرز تهیه شله مشهدی

طرز تهیه شله مشهدی

طرز تهیه شله مشهدی   شُله مشهدی که در مشهد تنها با نام شُله شناخته می‌گردد از گوشت، ادویه‌جات و جبوبات فراوان تهیه می‌گردد. این

مشاهده مطلب
از خشک کن های برقی دست استفاده نکنید!

از خشک کن های برقی دست استفاده نکنید!

فهرست مطالب

از خشک کن های برقی دست استفاده نکنید!

هنگام مطالعه: 3 دقیقه

1398-08-14

شستن همه دست ها و خشک کردن آنان با استفاده از خشک کن کلید پیشگیری از سرایت بیماری می باشد. دست های مرطوب خطر انتقال باکتری ها را فزونی میدهد. پس خشک کردن یک قسمت زیاد پر اهمیت در عملیات جلوگیری می باشد.یکی از مسیر های مطمئن برای پیشگیری از آنفلوآنزا و دیگر ویروس ها، شستن دست ها هست. لکن چطور دست ها را خشک کنیم؟

در شکل قابلیت از دستگاه های خشک کن دست هوایی در دستشویی های عمومی اجتناب نمایید. تحقیقات نشان میدهد که آنان به جای از بین بردن میکروب ها، آنان را وسعت میدهند. تا به حال نیز خوب ترین شیوه، استفاده از دستمال های کاغذی می باشد که قبلا استفاده میشد.

تحقیقاتی گسترده از شستشوی دست ها پشتیبانی میکند

صنایع بهداشت و درمان و مواد غذائی ضرورت زیاد اضافه به بهداشت دست میدهند. علت این دستور این می باشد که در بیمارستان، انتقال ویروس ها و باکتری ها میتواند به معنای زندگی یا مرگ باشد. در یک رستوران هم بیماری های ناشی از غذا سان ایکولی و نوروویروس میتواند اشخاص را به شدت بیمار کند. در ثمر تحقیقات اضافه بر روی تکنیک های شستشوی دست و خشک کردن آنان معطوف شده می باشد.
در یک مطالعه، میکروبیولوژیست ها خشک کن های هوائی را با خشک کن های هوای گرم و حوله های کاغذی مقایسه کردند.

 

از خشک کن های برقی دست استفاده نکنید! (2)
از خشک کن های برقی دست استفاده نکنید!

 

یافته های نگران کننده این مطالعه:

– خشک کن های هوائی 20 مقابل زیادتر از خشک کن های هوای گرم و 190 مقابل زیادتر از حوله های کاغذی ویروس ها را منتقل میکنند. (وارسی شده در 6 ارتفاع گوناگون)
– ویروس در ارتفاع بین 2.5 پا تا 4 پا زیادترین نمود را داشته می باشد که این ارتفاع در مقدار شکل یک کودک کوچک می باشد.
– خشک کن های هوائی 20 مقابل زیادتر از خشک کن های هوای گرم و 190 مقابل زیادتر از حوله های کاغذی ویروس ارسال میکنند. (وارسی شده در 9 فاصله گوناگون)

دلیل نتایج:

طریقه ی کنش هر کدام از این وسایل در تشریح دلیل یافته های فوق یاری میکند. خشک کن های هوائی با سرعت و فشار فوق العاده بالا هوا را به طرفین پرتاب میکنند. خشک کن های هوای گرم با تبخیر کنش میکنند. حوله های کاغذی آب را جذب میکنند. خشک کردن دست با حوله کاغذی نه فقط آن را سریعتر خشک میکند، بلکه اصطکاک باکتری ها را هم از بین میبرد و دست را تمیزتر میکند. دستمال رولی چگونه؟ نیکوتر می باشد استفاده نشود. انتهای دستمال باقیمانده در هر بار استفاده میتواند باکتری ها را از یک دست به دستی بعدی و از فردی به فردی بعدی منتقل کند.

خوب ترین مسیر برای تمیز کردن دستها

مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری مسائل زیر را توصیه میکند:
– از آب سرد یا گرم بهره ببرید. دستانتان را خیس نموده، شیر آب را ببندید و بنابراین صابون بزنید.
– درست صابون بزنید، پشت دستان، مابین انگشتان و زیر ناخن ها را درست بشوئید.
– برای 20 ثانیه شستشو را تداوم دهید. ( تقریباً مدت هنگامی که طول میکشد آهنگ تولدت مبارک را بخوانید)
– درست دستانتان را زیر آب رونده و تمیز آب کشی نمایید.
– در آخر با حوله ای تمیز یا خشک کن دستان خویش را خشک نمایید.

آخرین قسمت : ضدعفونی دست ها

مبنای توصیه های مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری، در زمانیکه شی ای در دسترس نیست، ضد عفونی کننده های دستی برای استفاده مطلوب می باشند. لکن آنان خاک و چربی قابل نظاره را تمیز نمیکنند، آنان نمیتوانند تمام میکروب ها و مواد شیمیائی مضر را از بین ببرند.
در صورتی که ضدعفونی کننده دستی فقط گزینه به وجود آمده می باشد، مطمئن شوید که آنان 60 درصد دارای الکل باشند.  زمانیکه در دستشوئی عمومی هستید، به یاد داشته بمانید گاهی فن آوری غیرپپشرفته از فن آوری حرفه ای نیکوتر می باشد : پس از حوله های کاغذی به قصد خشک کردن بهره ببرید.

 


منبع :

منبع : www.moheb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *