آیا سرکه سیب برای شما مطلوب می باشد؟
سرکه سیب دارویی باستانی برای معالجه بیماریهای فراوانی از سرماخوردگی تا زخم می باشد. برای آشنایی با خواص سرکه سیب با ما هم گام بمانید:
خاصیت سمزدایی
یکی از دلایلی که سرکه سیب استقبال فعلی را کسب نموده، خاصیت سمزدایی آن می باشد، دقت داشته بمانید که سمزدایی در اصل الزامی نیست، چرا که بدن به طور طبیعی سموم را دفع میکند.
سمزدایی سرکه سیب حاوی نوشیدن ترکیب سرکه و آب به شکل روزمره ضمناً چندین بار در روز با مقصود تقویت انرژی و احیای متابولیسم می باشد. برخی از اشخاص برای سلامت کلی خویش این ترکیب را مصرف مینمایند.
سرکه سیب و کم شدن وزن
دانش از خواص سرکه سیب با احتمالاتی هم گام می باشد، چرا که زیادتر مطالعات پیرامون سرکه سیب و کم شدن وزن یا بر روی حیوانات پایان میگردد و یا اشخاص زیاد کمی در این مطالعات درگیر می باشند، پس حاصلگیری در این عرصه زیاد سخت می باشد.
در مطالعهای، اشخاص چاقی که هر روز به مدت 12 هفته سرکه سیب مصرف نموده بودند در مقایسه با کسانی که سرکه سیب در برنامه رژیم غذایی خویش نداشتند، وزن زیادتری را از دست داده بودند.
محققان حدس میزنند که اسید استیک حاضر در سرکه سیب امکان دارد موجب خالی شدن معده به شکل تدریجی گردد، طوری که حس سیری برای مدت بلندتری خلق نموده و به این دلیل حس گرسنگی و احتیاج به خوردن را رفع مینماید. ولی این احتمال هم وجود دارد که اشخاص بعد از نوشیدن سرکه سیب حس تهوع داشته باشند و به این دلیل حس گرسنگی نکنند.
سرکه سیب و دیابت
بعضی مطالعات کوچک ولی امیدوارکننده درباره دیابت در این عرصه پایان گرفته می باشد. در دو مطالعهٔ کوچک، کسانی که پیش از وعدهٔ غذایی پرکربوهیدرات، سرکه (از عبارت سرکه سفید) مصرف نموده بودند، کمتر دچار فزونی مقدار قندخون شدند و حس سیری و پر بودن زیادتری را در مقایسه با کسانی که پیش از وعدهٔ غذایی سرکه مصرف نکردند، تجربه کردند.
مطالعهٔ کوچک غیر از اینی نشان داد که مبتلایان به دیابت نوع دو که پیش از خواب سرکه سیب مینوشند، مساحت قند خون ناشتای پایینتری در مقایسه با کسانی که مصرف نکردهاند، دارند. ولی این بدان مفهوم نیست که مصرف داروهای خویش را به دلیل مصرف سرکه سیب قطع کنید.
خصلت پروبیوتیکی سرکه سیب
سرکه سیب تصفیهنشده امکان دارد دارای قدرت درمانی بینظیری باشد. این به این علت می باشد که این نوع سرکه سیب شامل مادری می باشد (تودهٔ ابرمانندی که ته شیشه رسوب میکند) که سرشار از باکتریهایی می باشد که به منزله پروبیوتیک عمل نموده و روده را از موارد پاک و صاف میکند.
سرکه سیب شامل بعضی مواد مغذی از عبارت پتاسیم می باشد، ولی با دقت به مقدار مصرفی سرکه، مقدار پتاسیم دریافتی میزان قابل توجهی نیست.
طریقه ی استفاده
به طور کلی، سرکه سیب برای زیادتر اشخاص امکان دارد سودمند باشد و یا نباشد، ولی به احتمال افزون آسیبی به آنان نمیرساند.
ولی در صورتی که بیماری خاصی دارید و یا دارویی را مصرف میکنید، می بایست پیش از تصمیم به نوشیدن سرکه به طور منظم و مرتب، با پزشک خویش راهنمایی نمایید. این احتمال وجود دارد که سرکه با بعضی داروها تداخل دارویی داشته باشد و یا بعضی شرایط و بیماریها را (سان ریفلاکس) تشدید نماید.
در صورتی که بیماری خاصی ندارید و میخواهید مصرف سرکه سیب را به شکل منظم امتحان نمایید، خوب تر می باشد به جای مصرف مکملهای سرکه سیب از سرکه سیب طبیعی استفاده کنید در این شکل شما به طور دقیق میدانید که چه موردی مصرف مینمایید.
دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک فنجان آب ترکیب کنید. به یاد داشته بمانید از آنجایی که این ترکیب به علت دارا بودن سرکه سیب زیاد اسیدی می باشد، میتواند مینای دندان را از بین ببرد. پس بعد از نوشیدن آن، دندانهای خویش را مسواک بزنید.
برای استفاده زیادتر از سرکه سیب با طعمها و مزههای خوب تر میتوانید از آن در آشپزخانه و آشپزی برای طعمدهی سالاد، سسها و مزهدار کردن مواد غذایی استفاده کنید.
منبع: