بهترین مواد غذایی برای مغز

بهترین مواد غذایی برای مغز

فهرست مطالب

عالی ترین مواد غذایی برای مغز

قبلاً مطلب ای با منزله «گیاهان دارویی برای تقویت مغز» به شناسایی ۵ گیاه دارویی سودمند برای مغز پرداختیم لیکن علاوه بر گیاهان دارویی آنچه که به منزله رژیم غذایی روزمره خویش مصرف میکنید هم میتواند در سلامت مغز شما نقش مهمی داشته باشد. به یاری این غذاها مغز فعال تر و باهوش تری در سالیان بعدی زندگی خویش داشته بمانید:

بشقاب خویش را رنگی تر نمایید:

بهترین مواد غذایی برای مغز

سبزیجات و میوه های رنگارنگ سان سبزیجاتی با برگ سبز، فلفل، چغندر و مدل های مختلف توت ها، سرشار از کاروتنوئیدها و آنتوسیانین ها می باشند. این ها رنگدانه های آنتی اکسیدانی به محسوب می روند که رنگ های روشن آنان را آماده سازی می کنند. جانیس جبرین، استاد تغذیه در دانشگاه آمریکایی واشنگتن دی سی، چنین شرح می دهد: “آنتی اکسیدان ها از غرامت ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. همانطور که می دانید رادیکال های آزاد مولکول های مضری می باشند که باعث التهاب می شوند و از عواملی شبیه رژیم غذایی ضعیف یا سیگار کشیدن ابداع می شوند”

مطلب مرتبط: مزایا رژیم رنگین کمان

سبزیجات (و حبوبات) در کنار این فولات را آماده سازی می کنند و همین اتفاق به ساخت انتقال دهنده های عصبی در مغز که برای تفکر و حفظ ابداع و خو مهم می باشند یاری می کند.

ماهی بخورید:

مصرف ماهی برای تقویت مغز

مصرف ماهی برای تقویت مغز

اسیدهای چرب امگا ، به طور مخصوص DHA ، به داشتن مغزی سالم یاری می کند. واسانتی مالیک، یک محقق پژوهشی در قسمت تغذیه در دانشگاه هاروارد می گوید: “غشاهای مغز از این چربی ها برای بهبود ساختار سلولی و سیگنالینگ مغز استفاده می کنند که به عملکرد شناختی نیکوتر جایگزین می گردد.” DHA در کنار این جلوی التهاب مزمن را که باعث آسیب رساندن به سلول های مغزی و کم شدن قدرت شناختی می گردد، را می گیرد.”

تحقیقات نشان می دهد که خوردن ماهی های چرب (مانند ماهی قزل آلا، ساردین، ماهی خال مخالی، سالمون) یک بار در هفته می تواند به کم شدن زوال شناختی و کم شدن خطر آلزایمر یاری کند. شما در کنار این باید امگا ۳ را از گردو، تخم چیا، کتان و شاهدانه دریافت نمایید.

شکلات تلخ بخورید:

خواص شکلات تلخ برای بهبود قدرت مغز

خواص شکلات تلخ برای بهبود قدرت مغز

کاکائو شامل فلاونول های قدرتمند می باشد. فلاونول ها ترکیباتی می باشند که به منزله آنتی اکسیدان ها عمل می کنند و به حفظ سلول های بنیادی مغز یاری می کنند. دنیس استینلر، دبیر علمی و رئیس آزمایشگاه دانش اعصاب و پیری در مرکز تحقیقات تغذیه در دانشکده دانش تغذیه و صنایع غذایی زان مایر در دانشگاه توفت، می گوید:

سلول های بنیادی سلول های تازه مغز را ابداع می کنند و التهاب مزمن یا ابتلا به بیماری امکان دارد به این سلول ها آسیب برساند. این سلول ها و سلول های بقیه مغز برای راهکار های عملیاتی کامل سان حافظه و تفکر مورد استفاده قرار می گیرند.

فلاونول ها می توانند از هیپوکمپ، قسمتی از مغز که با حافظه و ابداع و خویش درگیر می باشد، حمایت کنند”. هر روز کمی شکلات تلخ بخورید و به این عادت پایبند بمانید.

از غلات سبوس دار بهره ببرید:

خواص غلات برای مغز

سوخت ارجح مغز گلوکز می باشد. این ماده از مسیر کربوهیدرات های متفاوت وارد بدن می گردد. بدون گلوکز کافی، امکان دارد مغز در تمرکز و سامان کارهای خویش با ایراد مواجه گردد. با اینکه مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده توصیه نمی گردد لیکن غلات سبوس دار شامل فیبر می باشد و می تواند به حفظ قند خون در شرایط نرمال یاری کند.

قهوه و چای بنوشید:

خواص قهوه و چای برای مغز

خواص قهوه و چای برای مغز

در صورتی که دوست دار قهوه و چای هستید به نوشیدن این مواد باقی مطلب دهید. کافئین می تواند به محافظت از مغز در مقابل زوال شناختی یاری کند. مطالعات سامان شده نشان داده اند که کافئین می تواند به حفظ آدمیزاد از مشکل ها مربوط به حافظه یاری کند. محققان در خصوص مصرف مکمل های شامل کافئین هشدار داده اند. این مکمل ها بدن را به یکباره از کافئین پر می کنند که هرگز مناسب نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *