کمبود تعداد اسپرم

کمبود تعداد اسپرم

کمبود شمار اسپرم یکی از مشکل ها اکثراً در زوجین نابارور، الیگواسپرمی (کمبود شمار اسپرم ) آزواسپرمی (عدم وجود اسپرم) می باشد، سوال با اهمیت

مشاهده مطلب
بررسی تاثیر ورزش بر درمان چاقی

بررسی تاثیر ورزش بر درمان چاقی

انجام ورزش های سخت و سنگین یکی از راه هایی است که عده ای از مردم برای رهایی از چاقی و اضافه وزن انجام می دهند. اما کارشناسان معتقدند رژیم غذایی کم کالری و سالم تنها راه مبارزه با چاقی است.

فهرست مطالب

وارسی نتیجه ورزش بر درمان چاقی

وارسی نتیجه ورزش بر درمان چاقی

 امروزه اشخاص چاق سعی می کنند با تکمیل ورزش هایی سخت وزن کم کنند و فرض می کنند نظیر ورزش بیشتر و سنگین تکمیل می دهند می توانند مجموع مورد بخورند در صورتی که در اشتباهند و عده ای از کارشناسان بیان نموده اند ورزش درمان چاقی نیست می بایست با کم خوردن وزن کم کرد.

نقش ورزش در درمان چاقی چقدر است

جمله ها بازرگانی را باور نکنید

ورزش نقش اندکی در درمان چاقی یا کم شدن وزن دارد و این “باور خطا”، سود “ماشین بازرگانی صنایع غذایی” می باشد. در سرمقاله ای که سه کارشناس برگزیده در نشریه طب ورزش بریتانیا منتشر نموده اند، اورده می باشد که آگهی نقش ورزش در جلوگیری یا درمان چاقی، به اقدامات کسب و کار های سیگار تشبیه شده که در طی پنجاه سال با “انکار، تشکیک، گیج کردن بشر و ولو خریدن دانشمندان فاسد” مانع از آن شدند که دولت ها پس از معرفی شواهد علمی در خصوص تماس سیگار با سرطان ریه، اقدامی تکمیل دهند.

این سه کارشناس مقاله اند:ورزش مرتب خطر بیماری های قلبی، دیابت نوع دو، دمانس و برخی از سرطان ها را حداقل 30 درصد کم شدن می دهد لکن موجب کم شدن وزن نمی گردد.

ورزش نقش کمی در درمان چاقی دارد

تغذیه سالم را فراموش نکنید

آنان معتقدند تکثیر دور شکم و چاقی سود “تغذیه ناسالم” و مصرف بیشتر از اندازه کالری می باشد و این تغذیه نامناسب از کل سه عامل “عدم تحرک بدنی، نوشیدن الکل و کشیدن سیگار” اکثر موجب بیماری می گردد:

چهل درصد کسانی که ضریب توده بدنی طبیعی (BMI) دارند، دچار بیماریهای متابولیکی می باشند که به چاقی ربط دارند، نظیر فشار خون بالا، چربی خون غیر طبیعی، بیماری قلبی و کبد چرب (بعلتی غیر از مصرف الکل). لکن بشر با توصیه های بی فایده در خصوص حفظ وزن مطلوب با شمردن کالری، بمباران می شوند و زیادی تا الان به نادرست ذهن می کنند علت چاقی تنها ورزش نکردن می باشد.

دکتر عاصم ملهوترا، حرفه ای قلب و یکی از نویسندگان این مطلب، می گوید:”یک شخص چاق کافی نیست سر سوزنی ورزش کند تا وزن کم کند، بلکه تنها می بایست کمتر بخورد. مشهورترین نگرانی من این می باشد که پیامی که به بشر منتقل می گردد این می باشد که تا هنگامی که ورزش می کنند می توانند هر چه می خواهند بخورند. این غیرعلمی و نادرست می باشد. بر تغذیه ناسالم نمی توان غلبه کرد.

با این اکنون بعضی متخصصان بعدی معتقدند کم ضرورت شمردن نقش ورزش خطرناک می باشد. پروفسور مارک بیکر از موسسه ملی ارتقاء سلامت و مراقبت بریتانیا می گوید نادیده گرفتن ضرورت کوشش بدنی “احمقانه” می باشد.

صنایع غذایی نیز به این مطلب واکنش نشان داده و یکی از سخنگویان فدراسیون غذا و نوشیدنی بریتانیا می گوید:”فایده ورزش اغراق یا توطئه صنایع غذایی نیست، زندگی سالم نیز محتاج تغذیه متعادل می باشد نیز ورزش.

نویسندگان این مطلب اصرار زیادی بر کم شدن مصرف قند، خصوصاً نوشیدنی های شیرین دارند و از نقش آگهی بازرگانی کسب و کار های تولیده کننده این نوشابه ها و در کنار این چهره های مشهور بشدت انتقاد می کنند:

کوکا کولا در سال 2013، 3.3 میلیارد دلار خرج آگهی بازرگانی کرد” و این پیغام را آگهی کرد که “هر یک کالری قابل توجه می باشد”، در این تبلیغ ها، این نوشیدنی ها در تماس با ورزش آگهی می شوند، و این گونه القا می کنند که تا زمانی ورزش می نمایید اشکالی ندارد این نوشابه ها را بنوشید. “لکن دانش به ما می گوید این گمراه کننده و نادرست می باشد. تحقیقات گذشته نشان می دهند که “هر 150 کالری قند اضافی (حدودا برابر یک قوطی کوکاکولا)، در مقایسه با 150 کالری چربی یا پروتئین، خطر دیابت نوع دو را یازده مقابل می کند و این به وزن شخص یا مقدار کوشش بدنی او ربطی ندارد.”

“کم شدن کربوهیدرات از هر موضوع بعدی برای کم شدن همه ی عوارض سندرم متابولیک موثرتر می باشد و می بایست نخستین عمل در درمان دیابت باشد، این موضوع ولو بدون کم شدن وزن خیلی سودمند می باشد.”

نویسندگان مطلب معتقدند بر خلاف این استدلال که نظیر بدن تونایی ذخیره کربوهیدرات کمی دارد پس از ورزش شدید، می بایست کربوهیدرات مصرف کرد، تحقیقات گذشته نشان می دهند “رژیم دراز مدت پرچربی و کم کربوهیدرات” برای اکثر کوشش های ورزشی کافی می باشد و نیازی به کربوهیدرات اکثر نیست.

نویسندگان این مطلب خواهان ممنوعیت آگهی بازرگانی خوراکی های فاقد بها غذایی (جانک) و تکثیر مالیات بر نوشیدنی های شیرین می باشند. آنان حالت فعلی را سود “بازاریابی فریبکارانه” و منفعت طلبی کسب و کار ها و مجموعه های “فاسد” می دانند که به هزینه سلامت جامعه بهره خویش را تکثیر می دهند. آنان از باشگاه ها و مراکز ورزشی نیز خواسته اند با قطع فروش نوشابه های قندی و خوراکی های فاقد بها غذایی تعهد خویش را برای بهبود سلامت جامعه نشان دهند. 

درمان چاقی با ورزش قابلیت دارد؟

3.539

این مقاله سودمند بود ؟2712

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *