طرز تهیه گرانولا

طرز تهیه گرانولا

طرز تهیه گرانولا     گرانولا یک نوع اسنک یا تنقلات به تعداد می‌رود که عموماً در وعده صبحانه یا بین وعده مصرف می‌گردد. گرانولا

مشاهده مطلب
رژیم لاغری شکم چیست؟

رژیم لاغری شکم چیست؟

فهرست مطالب

رژیم لاغری شکم چیست؟

کوچک کردن شکم

صاحب اتحادیه علمی غذا و تغذیه حامی سلامت سرزمین ما  با ابراز اینکه:« اصولا هیچ ماده غذایی برای لاغری یا چاقی بخش خاصی از بدن وجود ندارد.» پافشاری کرد:«اشخاص می توانند با کم شدن کمی از انرژی مورد احتیاج روزمره اشان به آرامی به کم شدن وزن دست پیدا کنند.»

طریق کوچک کردن شکم:

دکتر ضیاءالدین مظهری در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:« اصولا نباید بگذاریم انباشتگی هایی از انرژی به شکل چربی در بدن ما به طور خزنده ای خلق گردد و در صورتی که تعادلی در دریافت و مصرف انرژی  فراهم نماییم به مدت ۱۰ سال می توانیم وزن فعلی امان را حفظ کنیم اما به خاطر اینکه هر ۱۰ سالی که از مرز ۲۵ سالگی جلوتر می رویم احتیاج ما به انرژی پایه به میزان ۵ تا ۷ درصد کم شدن می یابد در صورتی که بخواهیم وزن و اندام خویش را حفظ نموده و از برتر شدن غبغب و برتر شدن شکم پیشگیری کنیم می بایست به همین نسبت از دریافت انرژی روزمره امان حذف نماییم.»

وی خاطرنشان کرد:« کسانی که دچار چاقی می باشند به جای پناه بردن به عطاری ها، اشخاص ناباب، آگهی بازرگانی ماهواره ای و برپایه اینترنت دور از واقعیت، می توانند با صلاحدید یک حرفه ای یا کارشناس تغذیه با یک رژیم متعادل و متناسب و مختلف و با کم شدن میزان مختصری از انرژی مورد احتیاج روزمره اشان به آرامی به کم شدن وزن حقیقی و ماندگاری که دور از هر عارضه ای میباشد دست پیدا کنند. با این قبیل برنامه های کاهش وزن اشخاص قادر خواهند بود نیز به وزن ایده آل خویش دست پیدا کنند و نیز خیلی از پارامترهای بیوشیمیایی بیشتر شدن یافته خون (نظیر چربی خون، قند خون، اسید اوریک) و در ضمن فشارخون خویش را کم شدن دهند و به سلامتی پایدار و تناسب اندام ماندگار نایل گردند. »

این حرفه ای رژیم درمانی پافشاری کرد:«اصولا هیچ ماده غذایی برای لاغری یا چاقی بخش خاصی از بدن وجود ندارد اگر چه برخی از مواد غذایی نظیر فست فودها، سیب زمینی سرخ نموده، چیپس، شکلات و شیرینی ها که به شکل عادتی مصرف می شوند اکثراً، گرایش به انباشته شدن انرژی در محیط احشاء و شکم و پهلوها دارند واگر بخواهیم از چاقی های این بخش های بدن پیشگیری کنیم می بایست از مصرف این مواد غذایی خودداری کنیم اگرچه اثرات این مواد دیرتر بروز می کند لیکن مسلماً بروز خواهد کرد.»

این عضو هیئت علمی دانشگاه افزود:« افزایش وزن بدن و از بین رفتن تناسب بین قد و وزن و آثار آن تنها به تحول ظواهر بیرونی نیست بلکه به ادامه ی رژیم غذایی نامتناسب و پرخوری، در درون اشخاص هم تغییراتی خلق می گردد که ثمر آن بیشتر شدن قند خون، فشارخون، چربی خون خصوصاً بیشتر شدن LDL خون میباشد که در صورتی که به موقع در مقایسه با کنترل این تغییرات مبادرت نکنند سندروم متابولیک خلق می گردد که با بیشتر شدن قطر شکم، قند ناشتا، بالا رفتن مقدار LDL و کم شدن HDL و بیشتر شدن مقدار اسید اوریک خویش را نشان می دهد که لوگو ای از لوگو های فوق ابتلا به سندروم متابولیک را هشدار می دهد که ثمر عدم دقت به این تغییرات موجبات بروز دیابت نوع دوم و عوارض ناشی از آن خواهد شد.»

منبع : www.alamto.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *