چربی قهوه ای لاغر کننده ی طبیعی

چربی قهوه ای لاغر کننده ی طبیعی

لاغر کننده های بسیاری را می شناسید اما مطمئن هستم تا به حال نشنیده اید که یک نوع چربی بتواند شما را لاغر کند و به تناسب اندام دلخواه برساند. چربی قهوه ای نوعی چربی لاغر کننده عالی است.

فهرست مطالب

چربی قهوه ای لاغر کننده ی طبیعی

چربی قهوه ای لاغر کننده ی طبیعی

 لاغر کننده ها و راههای کسب تناسب اندام در دو قسمت تغذیه و ورزش گروه بندی می شوند که در تحقیقات و مطالعات در این عرصه نتایج زیادی کسب شده هست که حاصل لاغر کنندگی چربی قهوه ای یکی از انهاست.

چربی قهوه ای 

در چربی قهوه ای (Brown fat = Multilocular adipose tissue) نظیر سلولها پر شمار بسیاری میتوکندری هستند.رنگ آن قهوه ای دیده می گردد. در چربی قهوه ای چربی ذخیره شده در درون سلولها به شکل قطرات کوچک و زیاد هست. در نتیجه با حل شدن چربی علاوه بر حاضر سازی بافت حفرات متنوعی در سلولها ظاهر می شود. به همین علت چربی قهوه ای را چربی تعدادی حفره ای می نامند. 

چربی قهوه ای برخلاف چربی سفید مکان ذخیره چربی نمی باشد. بلکه محلی برای ساخت حرارت بوسیله چربی قهوه ای عقیده بر این هست که به دلیل کم شدن فسفوریلاسیون اکسیداتیو در میتوکندریها ، ATP کمتری ساخت شده و بخش بیشتر انرژی ثمر از تجزیه به شکل حرارت آزاد می شود. حرارت ساخت شده از روش گرم کردن خون به مجموع نقاط بدن منتقل می گردد. 

چربی قهوه ای نوعی چربی بدن هست که ساخت گرما میکند. رنگ این چربی قهوه ای مایل به قرمز هست نظیر سرشار از سلول های ساخت انرژی هست که میتوکندری نام دارند با جایگزین کالری به گرما به سلول های انرژی میدهد. هر فردی از بدو تولد چربی قهوه ای دارد. نوزادان میزان بسیاری از این چربی دارند که بعد از بیرون آمدن از رحم آنان را گرم نگه میدارد. ولی اشخاص با بالا رفتن سنشان آغاز به از دست دادن چربی های قهوه ای میکنند. چرا؟ محققان تا به حال پی به علت اساسی این اتفاق نبرده اند. چربی قهوه ای شاید میزان کمی از تمام چربی های یک شخص بالغ را تشکیل دهد. ولی تحقیقات زیادتر نشان داده بعضی از اشخاص بالغ بیشتر از مرز انتظار چربی قهوه ای دارند. این نوع چربی درمیان مناطقی که چربی سفید وجود دارد به شکل پراکنده پیدا میشود، مناطقی سان:

 گردن

 بالای قفسه سینه

 شانه ها

  

 

 خوردن سیب با پوست

مسیر های تکثیر چربی قهوه ای

چطور چربی قهوه ای توسط اوریم

 سیب بخورید، اگر چه با پوست

یک نظیر قدیمی است که می گوید خوردن یک عدد سیب در روز ما را از پزشک بی احتیاج می کند. بسیاری نیز بیراه نمی گوید. این روز ها دانشمندان به این ثمر رسیده اند که همین یک عدد سیب در روز ما را از شر چربی های مضر خلاص می کند.

 محققان دانشگاه آیوا آزمایشی روی موش ها تکمیل داده اند که در آن اسید اورسولیک به رژیم غذایی شان افزوده شد که پس از مدتی مقدار چربی قهوه ای در بدن این موش ها تکثیر یافت. این تکثیر ولو در بدن موش هایی که رژیم غذایی پرچربی برای آنان تدارک دیده شده بود هم رخ داد، ولی این آزمایش چه ربطی به سیب دارد؟ اسید اورسولیک به مقدار فراوان در پوست سیب یافت می گردد و دلیل اساسی درخشندگی پوست سیب هم همین اسید هست. به همین علت تنها خوردن سیب (با پوست) این فایده را در پی خواهد داشت. اگر چه مراقب بمانید سیب را با پارافین براق نکرده باشند که در آن شکل خوردن پوست سیب زیاد خطرناک خواهد بود.

 

ورزش نمایید

اثرات سودمند تحرک و کوشش جسمانی بویژه در سوزاندن چربی و کالری های اضافی آن قدر روشن و بدیهی به نظر می رسد که انگار هیچ نیازی به علت و مدرک ندارد. مجموع به نوعی این تجربه را از سر گذرانده یا در اطراف خویش دیده اند که تحرک به تعرق چربی سوز منتهی می گردد.

 

 چربی قهوه ای

دمای اتاق تان را پایین بیاورید

سرما و لاغری

سرما عامل مکانی زیاد مفیدی هست؛ اگر چه در صورتی که مراقب بمانید سرما نخورید. سرمای ناحیه زندگی می تواند چربی سفید بدن را بسوزاند. نتایج مطالعه ای که در نشریه تحقیق های بالینی (Journal of Clinical Investigation) منتشر شد این مقاله را به نیکی نشان می دهد. پژوهشگران از 12 مرد جوان که مقدار چربی قهوه ای فعال شان کمتر از مرز میانگین بود، خواستند طی مدت شش هفته هر روز دو ساعت در اتاقی با دمای حدود 17 درجه سانتی گراد بنشینند.

آنان در این دمای سرد در مقایسه با دمای معمولی داخل اتاق، به این معنا که دمای حدود 22 درجه سانتیگراد، 108 کالری زیادتر سوزاندند. نتایج ولو امیدوارکننده تر هم بوده هست؛ طی این شش هفته بدن این اشخاص توان زیادتری در سوزاندن چربی توسط آورده و در روزهای پایان توانسته بود در این دمای سرد 289 کالری زیادتر از وضعیت معمول بسوزاند. به این ترتیب پژوهشگران به این ثمر رسیدند که شاید دماهای مکانی پایین تر، ژنی که در بدن ما چربی سفید را به قهوه ای جایگزین می کند فعال تر می سازد.

 

غذاهایی که پر امگا 6 و امگا 3 می باشند مصرف نمایید.

مواد غذایی نظیر سالمون – ماهی تن – روغن زیتون – مغزها و دانه های روغنی بخورید.

لاغر کننده ، چربی که لاغر کننده هست!

4.7143

این مقاله سودمند بود ؟1349

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *