نکات مهم در روابط زناشویی

نکات مهم در روابط زناشویی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه […]

مشاهده مطلب
شناسایی عامل اصلی زیادی اشتها و پرخوری

شناسایی عامل اصلی زیادی اشتها و پرخوری

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد چاق با آن مواجه هستند این است که در زمان هایی که در حقیقت گرسنه نیستند به پرخوری روی می آورند و بدون توجه می خورند.

فهرست مطالب

معرفی عامل اساسی بسیاری اشتها و پرخوری

معرفی عامل اساسی بسیاری اشتها و پرخوری

احتمالاً شما هم امتحان کرده اید که بعضی اوقات قادر به کنترل حجم غذای مصرفی خویش می بمانید اما بعضی اوقات بقیه کنترل از دست شما خارج می شودو به شکل بدون کنترل ولع به خوردن مواد غذایی دارید. این وضعیت را ( افراط در غذا خوردن یا غذا خوردن افراطی) می نامند.

شاید شما نیز تاکنون بدون اینکه به غذایی اندیشه نمایید وقتتان را سپری نموده اید، اما ناگهان حالت گرسنگی به سراغتان آمده می باشد و به جهت آشپزخانه رفته اید و کل کابینت ها و یخچال را گشته اید تا موردی را که هوس نموده اید پیدا نمایید و بخورید. در این مطلب 6 عاملی که موجب پرخوری بدون دلیل می گردد را حاضر نموده ایم.

عموماًً حالت «گرسنگی»، نقش کمرنگی در احتیاج سامانه بدن شما دارد و موردی که پررنگ تر می باشد، یک گروه کلیدها و رفتارهایی می باشد که ناآگاهانه با آنان روبرو می شوید. شش موردی که برایتان می گوییم، جزو قوی ترین خائنانی می باشند که شما را به دام ِ خوردن می اندازند، بدون اینکه واقعاً گرسنه بمانید!

6 عاملی که موجب پرخوری بدون دلیل می گردد

تماشای برنامه آشپزی

مراجعه به برنامه ی آشپزی تلویزیون برای الهام گرفتن می تواند عوارضی نیز داشته باشد! مطالعه ای تازه نشان داده کسانی که بر پایه ی دستورالعمل های تلویزیون آشپزی می کنند، وزنشان حدود 5 کیلوگرم اکثر از آن هایی می باشد که احتمالاً این برنامه ها را تماشا کنند ولی افزون اهل آشپزی بر پایه ی این برنامه ها نیستند. عموماًً هنگامی در خانه، غذایی درست می کنیم و خیالمان آسان می باشد که غذای سالمی درست نموده ایم، اکثر می خوریم و کالری اضافی به بدن می رسانیم.

غذاهای قرمز و نارنجی

خاطر پرخوری چیست چرا هنگامی خوشحالیم پرخوری می کنیم چرا بدون اینکه گرسنه باشیم پرخوری می کنیم پرخوری و چاقی اضطراب و پرخوری خاطر پرخوری چیست چرا هنگامی خوشحالیم پرخوری می کنیم چرا بدون اینکه گرسنه باشیم پرخوری می کنیم پرخوری و چاقی اضطراب و پرخوری
آدم، از نظر بیولوژیکی، علاقه ی به غذاهایی با رنگ های درخشان تر و جالب تر دارد، زیرا این جور خوراکی ها زیادترین ویتامین ها و مواد معدنی را دارند. واکنش موافق به این غذاها، ناآگاهانه و غیرارادی می باشد، برداشت نمایید در یک فروش‌گاه گام می زنید و به قسمت میوه و تره بار می رسید، این احتمال که با دیدن پرتقال ها و فلفل های قرمز، به طرفشان بروید و کیسه خریدتان را با آنان پُر نمایید افزون می باشد. ولی جذاب می باشد بدانید در مواجهه با به عنوان مثالً پنیر یا نان ذرت، به خودی خویش این اتفاق نمی افتد! پنیر و نان ذرت، چربی و کالری زیادتری در مقایسه با میوه های نارنجی و قرمز دارند.

پرخوری

پرخوری بی خاطر

بسته های غذایی روی کابینت آشپزخانه

این را اجابت دارید که می گویند:از دل برود هر آنچه از دیده برفت؟ این اطلاق درباره غذا نیز صدق می کند. در صورتی که بعد از برگشتن از خریداری، مواد خوراکی را از جلوی چشمتان دور نکنید یا بسته های نیمه خوره را جلوی دید بگذارید، به ضررتان می باشد! هنگامی شما این چیزها را می بینید، ولو مخفی در بسته های شان، اشتهای شما تحریک شده و به دشواری توانایی دارید در مقابل میل به مصرفشان مقاومت نمایید.

به نقل از ی محققان، در صورتی که غذایی زیاد در دسترس باشد، اشخاص علاقه ی زیادتری به خوردنشان خواهند داشت. مطالعه ای نشان داد اشخاصی که غلات صبحانه یا نوشابه ها را روی کانتر آشپزخانه نگهداری می کردند، با تقریبً 13 کیلوگرم سنگین تر از آن هایی بودند که این خوراکی ها را داخل کابینت یا دور از چشمشان نگهداری می کردند.

تماشای اشخاص در اکنون خوردن

احتمالاً برایتان اتفاق افتاده باشد که سر میز غذا و در کنار دوستانتان، اشتهای چندانی برای سفارش غذا نداشته اید ولی به محض آوردن غذا و آغاز دوستانتان به خوردن، اشتهای شما نیز باز شده و مشغول خوردن شده اید، ولو در صورتی که گرسنه نبوده اید. ما به طور خودکار و ناخودآگاه به رفتار اطرافیانمان نگاه می کنیم و سعی می کنیم خودمان را با آنان انطباق دهیم، به عبارتی رفتارهای آنان را تقلید می کنیم. به نقل از ی پژوهشگران این مبحث ولو درباره تماشای میز کناری ما که غریبه می باشند نیز صدق می کند. آدم به طور ناخودآگاه، در جمع دچار اضطراب اجتماعی می گردد که به طور طبیعی وادارش می کند خودش را با خارج وفق دهد تا شرایط حاضر را آسان تر کند؛ به این معنا که یک گرایش ذاتی به سازگاری با خارج.

بشقاب های قوی

در صورتی که غذایتان را در یک بشقاب قوی سرو نمایید، کل سعی خویش را خواهید کرد که تمامش نمایید، ولو در صورتی که سیر شده بمانید. ما به طور طبیعی در ظروف قوی تر، اکثر غذا می خوریم. به نقل از ی دانشمندان، این در اصل حقه ی چشم می باشد! بشقاب های قوی موجب می شوند اندیشه کنیم غذایی که در آن می باشد، کمتر از موردی می باشد که می بایست باشد یا حداقل اینکه به چشمان ما کمتر می آید.

شادی و خوشحالی

مطمئناًً درباره خوردن ِ هیجانی گوش داده اید. ولی در اصل این فقط هیجانات ناموافق نیستند که باعث پُرخوری می شوند. هیجانات و احساسات موافق شبیه خوشی، برانگیختگی و ولو عشق نیز می توانند اشتهای شما را تحریک کنند. به همین خاطر نیز می باشد که غذاهای خاصی زیرا شکلات، موجب واکنش های نوروشیمیایی راضی کننده در مغز می شوند؛ ما به طور ذاتی دوست داریم شادی و خوشی را حفظ کنیم و تداوم دهیم و یک کیک شکلاتی یا یک بسته چیپس ترد و شور، این ضمانت را به ما می دهد که احساس خوبمان برقرار خواهد ماند.
در کنار این هنگامی که زندگی نیکو پیش می رود، اکثر حالت آرامش می کنیم و نگرانی و حساسیت کمتری در مقایسه با کالری مصرفی مان داریم. کلاً هنگامی شادتریم، اکثر می خوریم!

چرا بدون خاطر، پرخوری می کنیم؟

4.315

این مقاله سودمند بود ؟132

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *