بدون عذاب وجدان بعد از شام، نان بخورید
بدون عذاب وجدان بعد از شام، نان بخورید
نان به ماده غذایی اطلاق می گردد که از خمیر کردن آرد و خمیرمایه ، آب و روغن ، نمک و گاهی شکر تهیه می گردد . نان از دید دانش تغذیه جزء سری غلات بوده و در هر 30 گرم دارای 80 کیلو کالری ، انرژی میباشد . ساختمان این ماده غذایی از قندها بوده و شامل میزان کمی پروتئین هم میباشد . نان که قسمت پر اهمیت واصلی سفره های ایرانی را تشکیل می دهد ، اکثر انرژی روزمره شخص را تأمین می کند و نقش سیرکنندگی را هم به عهده دارد .
چربی های انباشته شده دور شکم تان، شما را از خوردن نان و برنج منصرف می کنند؟ محققان می گویند برای وزن کم کردن و حفظ سلامتی، دلیلی ندارد که دور نان را خط بکشید؛ تنها کافی هست آن را در لحظه مطلوب میل نمایید.
به باور محققان، درصورتی که هدف خوردن کربوهیدرات های آسان را دارید، می بایست درست در آخر وعده غذایی تان جست و جو آنان بروید.
عالی ترین لحظه خوردن نان
باتوجه به وارسی های تمام شده، هنگامی در آخر هر وعده، کمی نان یا خوراکی غیر از اینی که شامل کربوهیدرات های آسان هست را می خورید، مساحت قندخون تان برای مدتی متعادل می ماند و میل تان به پرخوری و هله هوله خوری کم شدن پیدا می کند.
به همین علت، محققان اصرار می کنند که درصورت احتیاج به کم شدن وزن یا پایین آوردن قند خون، به جای ابتدای وعده، نان را در آخر غذا میل نمایید.
عالی ترین لحظه خوردن نان در شب برای چاق نشدن
4.626