ازچاق شدن خویش پیشگیری نمایید!
ازچاق شدن خویش پیشگیری نمایید!
تمام کارهایی که باعث بوجود آمدن استرس در شما میشوند را در جایی بنویسید .هنگامی که میتوانید از این کارهای استرس زا بپرهیزید و وقتی که راهکار ای برای فرار از آنان نیست برای کنترل آنان برنامه ریزی نمایید.عناصری استرس زایی که باعث می گردد بشتر بخورید را درست شناخت نمایید
وقتی که استرس دارید خویش را مجبور به سامان 30 دقیقه تمرینات هوازی نمایید ، پیش از اینکه بخواهید وعده مورد تمایل خویش را مصرف نمایید.
حس خوب تر با تمرین های در روز
این مقدار تمرین کردن موجب خلق حس مناسب تری در شما خواهد شد و مساحت استرس شما را به اندازه کافی پایین خواهد آورد.در این شکل احتمال پرخوری شما هم به مقدار قابل توجهی کم شدن می یابد.
فعال بمانید.یک ساعت در روز را برای خویش کنار بگذارید و از تمام وسائل الکترونیکی همانند تلویزیون و… دوری نمایید.استراحت نمایید، مطالعه نمایید یا کمی بخوابید.به پیاده روی بروید و یا کاری را سامان دهید که به بهره شما باشد.
کالری های مایع
کالری های مایع خیلی مرموز عمل میکنند.این کالری های مایع به آسانی میتوانند به وعده های غذایی شما افزوده شوند و یکی از اساسی ترین عامل ها خلق چاقی به حساب می آیند.در اصل فرم های خیلی کمی از مایعات می باشند که از بها غذایی بالایی برخوردارند.در اصل همین آبمیوه هایی که به منزله ی 100% طبیعی از آنان یاد میشود هم ناسالم می باشند.در این آبمیوه ها همه قسمت های سودمند میوه از آن جدا شده هست و شما فقط با محلولی سرکار دارید که پر مقادیر بالای شکر است.
یک هفته را خرج یادداشت کردن دقیق مقدار نوشیدنی هایی را که در طول هفته مینوشید نمایید.بعد از آن می بایست بگردید و تبدیل های بدون کالری یا کالری خیلی کم را برای آنان پیدا نمایید.از نوشیدنی های طبیعی بهره ببرید.احتمالاً در نخست برایتان سخت باشد که دل از خوردن قهوه و… بکنید.لیکن اعداد و حساب را به یاد بیاورید.خوردن 300 کالری مایع افزوده در روز موجب مصرف 110000 کالری افزوده در سال میشود که این مقدار هم تا 30 پوند تکثیر وزن به کنار خواهد داشت.در ضمن در صورتی که بتوانید مقدار مصرف این مایعات را به نصف برسانید میتوانید خیلی آسان تر وزن خویش را حفظ یا در ضمن کم شدن وزن پیدا نمایید.
طریق های تکثیر وزن و لاغری
کالری های مایع و کم شدن وزن
در صورتی که که تنها مصرف آب به تنهایی موجب راضی بودن شما نمی گردد میتوانید به آن کمی آب لیمو جدید یا امینو اسید های طعم دار افزوده نمایید.هر دو این نکات بدون آنکه کالری اضافه را به کنار داشته باشند میتوانند طعم خیلی نیکی را خلق نمایند.
آیا مصرف قهوه را دوست دارید؟ پس یک پیمانه پروتیین وی با طعم شکلات به قهوه داغ یا سرد خویش افزوده نمایید.وقتی که قهوه داغ است پیش از افزوده کردن پروتیین وی احتمالاً احتیاج گردد که کمی آب هم با آن مخلوط نمایید.
مصرف بلند مدت و بیشتر از مرز از کربوهیدرات ها
این قسمت میتواند صحبت برانگیز ترین قسمت همه این دلایلی باشد که تا این لحظه گفتیم.این قسمت فقط با مقصود تکثیر اطلاع شما عرضه میشود.
مصرف کربوهیدرات موجب تکثیر مساحت گلوکز خون میشود.برای پاکسازی این گلوکز پانکراس هورمون انسولین را ترشح می کند.در این وضعیت گلوکز جایگزین به گلیکوژن میشود که در پایان در کبد و بافت های ماهیچه ای ذخیره میشود.از آنجا که بدن فقط قادر به ساخت مقدار خاصی از گلیکوژن است سایر گلوکز برقرار مانده به منزله ی چربی ذخیره میشود.
در طی وقت مصرف مداوم کربوهیدرات ها موجب خلق مقاومت انسولین میشود.ثمر این عمل برقرار ماندن مقدار اضافی گلوکز در جریان خون است.این فرآیند هم موجب تکثیر مساحت گلوکز درون جریان خون میشود که وظیفه حل این مساله بر عهده کبد است.وب سایت ادکوان.کبد هم در این وضعیت این مقادیر افزوده گلوکز را به چربی جایگزین می کند که دوباره این چربی وارد جریان خون خواهد شد و در همه قسمت های بدن پخش میشود.
در جهان بدن سازی و فیتنس دائم این صحبت داغ بین اشخاص بوده هست که آیا مصرف بیشتر از مرز کالری ها موجب چاقی میشود یا مصرف بیشتر از مرز کربوهیدرات ها.لیکن احتمالاً مناسب ترین پاسخ این باشد که ما می بایست نه فقط مقدار دریافت کالری را کنترل کنیم بلکه می بایست از مصرف کربوهیدرات های ناسالم هم تا مرز قابلیت اجتناب کنیم.در این شکل هر دو این موارد هم پوشش داده میشود.
کربوهیدرات ها و کم شدن وزن :
- از مصرف چربی هراس نداشته بمانید.بدن شما به چربی های سالم احتیاج دارد.اعتماد دستاورد نمایید که 20% کالری دریافتی در روز شما متشکل از چربی ها باشد.
- از قانون 20% بهره ببرید.سعی نمایید که مقدار مصرف مواد گلوکز ناسالم خویش را در مرز 20% یا کمتر از همه کالری مصرفی در روز خویش حفظ نمایید.
- پروتیین اکثر مصرف نمایید.مصرف پروتیین نه فقط موجب ترمیم و کرد عضلات میشود بلکه زیاده روی در مصرف آنان سخت است.
چاق شدن ، مروری بر روی روند چاق شدن
54