در 8 قدم پرخوری خود را کاهش دهید

در 8 قدم پرخوری خود را کاهش دهید

پرخوری مشکلی است که ممکن است عده ای از شما با آن مواجه باشید. وقتی شما بدون توجه به اینکه گرسنه هستید یا نه غذای زیادی می خورید یا در طول روز به صورت مداوم در حال خوردن هستید، شما دچار مشکل پرخوری هستید.

فهرست مطالب

در 8 گام پرخوری خویش را کم شدن دهید

در 8 گام پرخوری خویش را کم شدن دهید

 برخی آدم ها در تالیف استرس یا هنگام عصبانی شدن پرخوری می کنند و در اصل به این چاره آرام می شوند. لیکن برخی غیر از این کلا آدم های پرخوری می باشند و نمی توانند در مساوی خوراکی ها خویش را کنترل کنند و آنقدر می خورند که حالت دل درد می کنند. این اشخاص عموماً افزوده وزن دارند و به مشکل ها قلبی و کبد و زیادی از امراض غیر از این دچار می شوند.

وقتی که گرسنه می شویم غذا می خوریم، بدون دقت به اینکه ، شی ای که می خوریم کافی نیست در صورتی که شما دائم پرخوری می نمایید، در اینجا تعدادی مساله هست که به شما هم یاری می کند که حالت سیر شدن نمایید و به پرخوری آخر دهید.

پرخوری

سبک غذا خوردن خویش را تبدیل دهید

 

1-اکثر بخورید

زیادی از آدم ها در طول روز شی ای نمی خورند و شب ها خیلی غذا می خورند در صورتی که شما بسیار مشغله دارید اولویتی برای غذا خوردن قرار دهید، در صورتی که سعی در کم شدن وزن دارید، غذا خوردن را محدود نکنید، این نادرست در حدی هست که حاصل معکوس می دهد، ناهار بخورید ضمناً در صورتی که یک کاسه سوپ باشد، در مکان موضوع خویش تنقلات داشته بمانید، استفاده از مقداری آجیل، انرژی شما را در بعد از ظهر فزونی می دهد.

2- غذای تمام بخورید

بدن ما، غذای تمام را به منزله ی مواد غذایی اصلی تشخیص می دهد، غذای تمام سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هست که به ما در حالت سیر بودن هم یاری می کند زمانی ما از غذاهای حاضر استفاده می کنیم، این غذاها دارای مواد شیمیایی می باشند در حاصل بدن ما دچار مورد شده و همچنان حالت گرسنگی می کند چرا که به ادامه ی مواد مغذی هست.

3- چربی های سالم بخورید

چربی های سالم در بر دارنده آووکادو، روغن زیتون، کره بادام زمینی، روغن نارگیل، ماهی آزاد، آجیل و دانه های روغنی می باشند که برای سیری سودمند می باشند، ضمناً بعضی مواد لبنی شبیه ماست پرچرب، پنیر بز برای استفاده در رژیم غذایی در روز نیکو هست. روغن زیتون در سالاد به جذب اکثر مواد مغذی در دسترس در سبزیجات هم یاری می کند دکتر Lipmanهمیشه می گوید:چربی شما را چاق نمی کند شکر موجب افزوده وزن می گردد.

چگونه از پرخوری جلوگیری کنیم

از این مجموعه های غذایی مصرف نمایید

4- استفاده از فیبر

بشقاب خویش را پر از سبزیجات نمایید و از بقیه مواد غذایی- پروتئین حبوبات، چربی- به منزله ی چاشنی بهره ببرید. میزان بسیاری سبزیجات سرشار از فیبر بخورید که در اینصورت حالت سیر بودن زیادتری می نمایید.

5- استفاده از طعم تلخ

جوانه چشایی خویش را با مزه تلخ تبدیل دهید اکثراً از این مسیر میل به مصرف شیرینی کم شدن می یابد کلم ترش(sauer kreat) و کیمچی(kimchi) چاره نیکی برای استفاده از مزه تلخ می باشند.

6- آب

نوشیدن آب اکثر شما را پر انرژی تر می کند، در نتیجه شما سریعا به غذا احتیاج پیدا نمی نمایید. توصیه شده هر روز به اندازه نیمی از وزن بدن خویش بر حسب اونس، آب بنوشید، در صورتی که شما 140 پوند وزن دارید، شما بید 70 اونس آب بنوشید.

پرخوری باعث بیماری می شود. 

محرک های غذایی را حذف نمایید

7- محرک های غذایی خویش را بشناسید

مجموع ما غذاهایی را می شناسیم که موجب پرخوری ما می شوند و می تواند در بر دارنده یک شیشه کره بادام زمینی، آجیل شور یا ضمناً غلات باشد، اکثراً این غذا دارای مزه نیز گردد و نیز شیرین می باشند نیکوتر هست مواد غذایی که موجب پرخوری مان می شوند معرفی کنیم و آنان را در خانه نگهداری نکنیم.

8- خوردن (باهدف) در معرض دید دیگران

این یک دستورالعمل از ceneen roth حرفه ای تغذیه و رژیم لاغری هست. این یک تداعی هست که غذا خوردن هنگامی که فقط هستیم، مختلف هست با زمانی در جمع هستیم در صورتی که شما تمرین نمایید در معرض دید دیگران بخورید، امکان دارد گزینش خوب تری برای غذا خوردن داشته بمانید.

8 مساله راحت برای کم شدن پرخوری

4.164

این مقاله سودمند بود ؟5212

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *