کدام قرص های لاغری خطرناک می باشند
- ۲۳۷۳۷
- دارو ها
- ۱۳۹۸/۰۶/۱۵
کدام قرص لاغری خطرناک هست و چه کی نباید قرص لاغری مصرف کند
بسیار از اشخاص قرص های لاغری را برای معجزه کردن مصرف می کنند و میخواهند وزن خویش را بسیار زود با خورد این قرص ها کم شدن دهند لکن آیا میدانید که چه افرادی مجاز به دریافت قرص های لاغری ان نیز معتبر هستند هر قرص لاغری مورد تصدیق نیست و گاهی با خوردن قرص های لاغری تقلبی و نامرغوب برای سلامتی بدنمان تهدید جدی هست
در صورتی که افزوده وزن دارید، احتمالاً بارها به ذهن استفاده از داروهای لاغری افتاده شوید لکن واقعا دارویی وجود دارد که بشود با آن لاغر شد و دچار چالش نیز نشد؟آیا این داروهایی که این طرف و آن طرف آگهی میشوند معجزه میکنند؟ آیا گیاهی بودن یک داروی لاغری به معنای بیخطر بودن آن هست؟ حالا ولو قرص موسوم به قرص لجن هم به داد و ستد طریق یافته، لکن گول نخورید…
آدم این روزگار برای امرار معاش خویش به تحرک کمتری احتیاج دارد و از جهت بعدی دسترسی به اشکال غذاها، راحتتر از گذشته شده هست. یک مقایسه آسان بین شیوه زندگی و مقدار خورد و خوراک ما در این زمانه با ۳۰ سال پیش به روشنی این اختلاف را آشکار میکند.
اکثر بدانید : داروی لاغری اورلیستات برای چه کسانی موثر است + عوارض
اکثر بدانید : آیا قرص لاغری واقعا باعث کاهش وزن می شود؟
چه افرادی نمی توانند قرص لاغری مصرف کنند
کسانی میتوانند از این دارو استفاده کنند که نمایه توده بدنی (BMI آنان) بالای ۳۰ یا زیر ۳۰ باشد
این رفاه اکثر باعث تحول الگوی بیماریها در بین جوامع شده به نحوی که امروزه بعدی بیماریهای عفونی و واگیردار سان گذشته تهدیدکننده جان آدمها نیست و در برابر بیماریهای غیرواگیر مانند دیابت، فشار خون، سرطانها، بیماریهای قلبی- عروقی و امثال آن از کارکنان اساسی مرگ و میر می باشند.
در این بین یکی از اساسیترین عواملی که باعث بروز و وسعت اینگونه بیماریها میگردد، چاقی هست. تحقیقات تمام شده نشان دادهاند که پیدایش بیماریهای غیرواگیر در کسانی که دچار افزوده وزن و چاقی می باشند به مقدار چشمگیری اکثر هست و شوربختانه با سرایت رو به وسعت این چاقی و فزونی روزافزون متقاضیان درمان آن، داد و ستد مکاره عرضه خدمت های بر طرف آن هم گسترش یافته قرص های لاغری خطرناک هست. تنها با ناموافق شدن میتوانید لاغر شوید ! جز نکاتی که جنبه وراثت یا بیمارگونه دارند، عمدتا چاقی در حاصل عدم تعادل انرژی به وجود میآید.
به عبارت بعدی مصرف کالری و مواد غذایی اکثر از احتیاج روزمره بدن، منتهی به تجمع چربی در بافتهای بدن و چاقی میگردد که اگر چه این پدیدهیکشبه رخ نمیدهد بلکه فرایندی هست که طی سالها و با مصرف مستمر مواد غذایی به مقدار اکثر از نیاز سلولهای بدن خلق میگردد.
برای درمان چاقی می بایست تعادل ناموافق در انرژی خلق کنیم به این معنا که مقدار مصرف انرژی را به پایینتر از میزان مورد احتیاج تنزل دهیم که این اتفاق به شیوه پیروی از رژیم غذایی مطلوب و فزونی تکاپو بدنی میسر میگردد. داروهایی که علمی لاغر می کنند داروهایی که برای درمان چاقی ارائه میشوند، عمدتا با اثر بر کارکنان فوق منتهی به کم شدن وزن میشوند. یکی از مشهورترین این داروها، دارویی هست با نام علمی «ارلیستات» که با نامهای تجاری متفاوت در داخل مرز و بوم هم ساخت میگردد. این دارو با مهار آنزیم لیپاز رودهای، هضم چربی مواد غذایی خورده شده را متوقف نموده و مانع جذب آن میگردد.
درنتیجه با دفع چربی مواد غذایی و مکانیسم کم شدن مصرف به کم شدن وزن هم یاری میکند. این دارو میتواند مشکل ها گوارشیای سان دلدرد، نفخ و سوءهاضمه خلق کند که در خیلی از مورد های با راهنمایی پزشک معالج قابل بر طرف هست. این دارو تاییدیه سازمان غذا و داروی ایالاتمتحده را دارد و به شرط تجویز پزشک میتواند در کنار رژیم غذایی در کم شدن وزن مؤثر باشد.
کسانی میتوانند از این دارو استفاده کنند که نمایه توده بدنی (BMI آنان) بالای ۳۰ یا زیر ۳۰ باشد لکن بهرغم رژیم گرفتن، وزنشان کم نشود (نمایه توده بدنی ثمر یک کسر هست که در شکل این کسر وزن شخص به کیلوگرم و در مخرج آن قد شخص به متر به توان ۲ هست).
اگر چه این اشخاص نباید منعی برای مصرف دارو داشته باشند و مسلماً می بایست با تجویز پزشک آن را مصرف کنند. خوب تر هست این دارو در اشخاص بالغ استفاده گردد و در سنین زیر ۱۴ سال به عمل قرص های لاغری خطرناک نرود. زمان مصرف این دارو محدودیتی برای استفاده از مواد غذایی وجود ندارد لکن از آنجایی که موجب دفع چربیها میگردد، امکان دارد جذب ویتامینهای محلول در چربی را مختل قرص های لاغری خطرناک کند. به همین علت توصیه میگردد اشخاص درکنار آن با تجویز پزشک خویش بعضی ویتامینها را هم مصرف کنند. با دست یابی شخص به وزن ایدهآل مورد نیاز هست که مصرف دارو قطع گردد.
این داروها سرطانزا می باشند در اکنون حاضر در سرزمین ما داروهای گوناگون و رنگارنگ با بستهبندیهای زیبا وجود دارند که از مسیر مبادی غیرآکادمیک تهیه، آگهی و ارائه میشوند. این سری همان داروهایی می باشند که به شکل روزمره در بعضی نشریات و نتورکهای ماهوارهای با ادعاهای عجیب و غریب آگهی شده و مکان فروش آنان نیز مکانی غیر از داروخانههاست.
اگر چه این داروها مکانیسمهای مختلفی دارند عمدتا حاصل ناچیزی روی کم شدن وزن داشته یا چنان حاصل زیانباری در بدن دارند که کنار کم شدن وزن، اثرات نامطلوب و جبرانناپذیری برای مصرفکنندگان خویش به کنار خواهند داشت. با کمال تاسف این داروها که گاه به دست بعضی از باشگاههای ورزشی، آرایشگاهها یا عطاریها و با بستهبندیهای زیبا و عمدتا تحت منزله داروهای گیاهی ارائه میشوند، پایه واساس سالمی نداشته و تنها به هدف سودجویی نه فقط منابع مالی خریداران خویش را به باد میدهند بلکه در خیلی از مورد های با عوارض مهلک و زیانآور، باعث دردسر روزافزون مصرفکنندگان میشوند.
عوارض قرص های لاغری چه می باشند
عوارضی سان مشکل ها شدید کبدی، ریزش مو ، به نیز ریختن متابولیسم بدن و به نیز خوردن تعادل هورمونی، فزونی فشار خون، سکته، دیابت، چربی خون و در بعضی مورد های بروز سرطانها که میتواند به جست و جو مصرف این داروها خلق گردد. یا بیمارتان میکند یا معتادتان در یک پروژه علمی- پژوهشی که این روز ها در پژوهشکده علم های غدد درونریز و متابولیسم دانشگاه علم های پزشکی شهید بهشتی به دست پروفسور فریدون عزیزی و همکارانشان تمام شده، ۹ نوع از این قرصها و کپسولها مورد آزمایش قرار گرفت و ثمر این بود که ۶ مورد از این داروها شامل تری یدو تیرونین یا همان هورمون غده تیروئید قرص های لاغری خطرناک بودند.
به عبارت بعدی این داروها با خلق پرکاری مصنوعی تیروئید، که خودش نوعی بیماری شمرده میگردد و با آسیب رساندن به بقیه ارگانها باعث کم شدن وزن میشوند. ۳ داروی بعدی شامل ماده روانگردان پیسیپی موسوم به گرد فرشته بودند که باعث بروز عوارضی سان خشکی دهان، لرزش دستها، فزونی فشار خون، سردرد ، اختلال در خواب، کم شدن اشتها، سرخوشی، تپش قلب و اگر چه خطرناکتر از مجموع علاقه به مصرف مجدد (اعتیاد) میشوند. از موارد جذاب دقت این پروژه این بود که بهرغم ادعاهای روی برچسب داروها، هیچ ماده گیاهیای در ترکیب آنان یافت نشد.
در بین اشکال چای، مصرف چای سبز انحصارا میتواند در کم شدن وزن هم یاریکننده باشد
ایضاً بر مبنا وارسیهای به عمل آمده هیچ سابقهای از مکان ساخت آن در مرز و بوم سازنده توسط نیامد. از آنجایی که مراقبت قدرتمندی بر داروهای حاضر در عطاریها وجود ندارد، مصرف این سری از داروها و قرصها توصیه نمیگردد؛ علاوه بر اینکه خیلی از داروهایی که به دست عطاریها فروخته میشوند امکان دارد در اصل منشا گیاهی نداشته باشند.
در بین اشکال چای، مصرف چای سبز انحصارا میتواند در کم شدن وزن هم یاریکننده باشد لکن نمیتوان به منزله یک داروی کاهنده وزن از آن نام برد بلکه تنها در کنار رژیم غذایی میتواند تا حدی به کم شدن وزن هم یاری کند. ایضاً قرص چای سبز و سرکه سیب هم در مرز زیاد کمی میتوانند به لاغری هم یاری کنند لکن نه به اندازه داروهایی که به دست مجامع علمی تصدیق شدهاند. مصرف این مواد ضرر چندانی ندارد و منع نمیگردد لکن اینکه بخواهیم برای کم شدن وزن به آنان دل ببندیم، غلط هست. روزمره حداکثر یک عدد قرص چای سبز یا سرکه به منزله چاشنی در کنار غذا منعی ندارد.
قرص های لاغری خطرناک
آزمایشهای پزشکی قانونی نشان میدهد کپسول لاغری «سوپر اسلیم» که در نتورکهای ماهوارهای آگهی و در عطاریها ارائه میگردد، شامل مواد شیمیایی زیاد خطرناک و ولو کشنده هست و آسیب مغزی، سکته قلبی، افسردگی، اضطراب و مشکل ها گوارشی را به جست و جو دارد.
این داروی لاغری در ماهوارهها با منزله «سوپر اسلیم» آگهی میگردد که در این آگهی منزله میگردد ۱۰۰درصد گیاهی بوده و عوارضی ندارد.
مرکز تحقیقات پزشکی قانونی مرز و بوم به همین مقصود ۲۷ مثال از این کپسولها را در حد عطاریهای شهر تهران جمعآوری و مورد آزمایش قرار داده و علیرغم ادعای مطرح شده معین شد این دارو شامل مواد شیمیایی خطرناک هست.
اساسیترین دارویی که در این کپسولها یافت شد سیبوترامین بود که موجب آسیبهای مغزی شده و با کم شدن اشتها میگردد و اثری مانند آمفتامینها قرص های لاغری خطرناکدارد. مصرف این دارو به علت عوارض قلبی و عروقی و فزونی مورد های سکته مغزی در بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکایی از سال ۲۰۱۰ میلادی ممنوع گزارش شده هست.
این داروها با خلق پرکاری مصنوعی تیروئید، که خودش نوعی بیماری شمرده میگردد
این دارو دارای عوارضی سان سردرد، بیخوابی، خشکی دهان و بیاشتهایی دارد که مانند عوارض مصرف مواد روانگردان هست.قرص های لاغری خطرناک عوارض قلبی که خلق میکند سان تپش قلب، فزونی فشار خون و درد قفسه سینه هست. ایضاً مصرف این کپسولهای لاغری مشکل ها گوارشی سان کم شدن اشتها، تهوع، درد شکمی، مشکل ها کبدی و سوء هاضمه خلق میکند.
ایضاً این داروها میتوانند مشکل ها عصبی سان عصبانیت، اضطراب، افسردگی و تحریکپذیری خلق کنند و به علت این عوارض هست که این دارو در مرز و بوم ما هم جزء داروهای ممنوعه تلقی میگردد و ممنوعیت مصرف آن به دست وزارت بهداشت گزارش شده هست. این دارو به شکل کپسول گیاهی با عطر و طعم گیاهی در عطاریها ارائه میگردد و گاهی با بعضی گیاهان معطر مخلوط میگردد تا برای اشخاص فریبنده قرص های لاغری خطرناک باشد.
فروردین ۹۳ بود که صاحب سازمان غذا و دارو گزارش کرد سه شخص به علت مصرف قرصهای لاغری فوت کردند و به احتمال بیشتر آن داروها شامل همین ماده سیبوترامین بودهاند.
اکثر بدانید : مصرف داروی لاغری چه خطراتی دارد
اکثر بدانید : قرص لاغری نداریم!
جمع آوری: سری سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: alodoctor