راز زیبایی آیشواریا و برنامه غذایی او برای تناسب اندام و جوانی به سبک زنان هندی

راز زیبایی آیشواریا و برنامه غذایی او برای تناسب اندام و جوانی به سبک زنان هندی

بازیگران و ستاره های مشهور دنیا برای حفظ زیبایی و تناسب اندام خود راز و رموزی دارند که در ادامه با راز زیبایی آیشواریا برای داشتن پوست و مویی زیبا و تناسب اندام او آشنا می شوید. رازهای ساده ولی موثر.

مشاهده مطلب
قرص آلپرازولام یا زاناکس چیست و چه عوارضی دارد؟

قرص آلپرازولام یا زاناکس چیست و چه عوارضی دارد؟

فهرست مطالب

قرص آلپرازولام یا زاناکس چیست و چه عوارضی دارد؟

 قرص آلپرازولام چیست و چه عوارضی دارد؟
قرص آلپرازولام یکی از داروهای پر مصرف در سرزمین ماست که بی نهایت اشخاص بدون راهنمایی با پزشک و خودسرانه از این دارو مصرف می کنند. در این مطلب جزئیات کل در خصوص قرص آلپرازولام عرضه می گردد

قرص آلپرازولام Alprazolam یا زاناکس Xanax و هر آنچه می بایست در خصوص آن بدانید

آلپرازولام Alprazolam برای درمان اضطراب و اختلالات پانیک یا اختلال هراس panic disorders مصرف می گردد. نام تجاری این دارو زاناکس  Xanax می باشد. این دارو به تیمی از داروها به نام بنزودیازپین ها  benzodiazepine تعلق دارد که بر روی مغز و اعصاب (سامانه عصبی مرکزی) حاصل می کند حاصل می کند تا اثرات آرام قسمت ساخت کند. این دارو با ازدیاد تاثیرات یک ماده شیمیایی در بدن حاصل می کند. این ماده شیمیایی* GABA نامیده می گردد.

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : درباره اختلال پانیک چه می دانید؟

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : حمله پانیک را با سکته قلبی اشتباه نگیرید!!

*اسید گاما آمینو بوتیریک Gamma-aminobutyric acid یا GAMA : یک انتقال دهنده عصبی می باشد که پیغام های شیمیایی را از راه مغز و سامانه عصبی ارسال می کند و موجب تنظیم تماس بین سلول های مغز می گردد.

طریقه مصرف آلپرازولام

پیش از مصرف آلپرازولام قطعاً دستورالعمل دارویی را مطالعه نمایید. در صورتی که سوالی دارید، از پزشک بپرسید. دارو را درست بر مبنای دستور پزشک مصرف نمایید. آلپرازولام داروی دهانی می باشد. مقدار مصرف دارو بر پایه ی شرایط پزشکی، سن بیمار و چگونگی واکنش به دارو تعیین می گردد. مقدار مصرف شاید به تدریج زیادتر گردد تا اینکه اثربخشی دارو معین گردد. برای به حداقل رساندن عوارض جانبی دارو نیکوتر می باشد دستورات پزشک را ادامه نمایید.

این دارو شاید موجب بروز واکنش های ترک گردد، علی الخصوص در صورتی که برای مدت دراز و به طور منظم مصرف شده باشد. در این مورد ها در صورتی که مصرف دارو به طور ناگهانی متوقف گردد،  علائم ترک، شبیه تشنج، بروز خواهد کرد. برای جلوگیری از این واکنش ها مقدار مصرف دارو را به تدریج کم شدن دهید. هر گونه واکنش را سریعاً به پزشک آگاهی دهید.

اگر چه  آلپرازولام به بیماران زیادی هم یاری می کند، ولی این دارو گاهی موجب اعتیاد می گردد. در صورتی که اختلال مصرف مواد داشته شوید (شبیه اعتیاد به مواد مخدر یا الکل) خطر اعتیاد به این دارو ازدیاد پیدا می کند.

وقتی که آلپرازولام برای مدت اضافه مصرف می گردد، شاید اثربخشی نیکی نداشته باشد. در صورتی که اثربخشی این دارو تبدیل کرد، قطعاً به پزشک آگاهی دهید. در صورتی که شرایط بیماری شما تداوم پیدا نموده یا بدتر شد، با پزشک راهنمایی نمایید.

عوارض جانبی آلپرازولام

عوارض جانبی آلپرازولام

در لحظه مصرف آلپرازولام خواب آلودگی، سرگیجه، ازدیاد ترشح بزاق یا تبدیل در توانایی و میل جنسی شاید رخ دهد. در صورتی که هر یک از این علائم تداوم پیدا نموده یا بدتر شدند سریعاً به پزشک آگاهی دهید.

برای کم شدن سرگیجه و سبکی سر وقتی که از وضعیت نشسته یا دراز کشیده بلند می شوید، به آرامی تبدیل حالت دهید. به یاد داشته شوید که پزشک این دارو را تجویز نموده چون که مزیت های این دارو را وارسی نموده و مزیت های آن برای شما زیادتر از عوارض آن می باشند. اشخاص زیادی از داروی آلپرازولام بدون هیچ عارضه جانبی استفاده می کنند.

در شکل دیدن هر یک از این عوارض که عموماً به ندرت بروز می کنند، ولی جدی می باشند به پزشک مراجعه نمایید:

  • تغییرات خلقی و روحی، شبیه توهم و اندیشه به خودکشی
  •  لکنت بیان یا چالش در تکلم
  • از دست دادن هماهنگی
  • چالش در طریق رفتن
  • چالش حافظه

در شکل بروز هر یک از علائم نادر ولی جدی زیر سریعاً به پزشک مراجعه نمایید:

  • زرد شدن چشم ها یا پوست
  • تشنج

بروز واکنش های حساسیتی جدی به این دارو به ندرت رخ می دهند. با این اکنون در شکل دیدن علائم واکنش حساسیتی به پزشک مراجعه نمایید. علائم واکنش حساسیتی در مقایسه با آلپرازولام عبارتند از:

  • جوش های پوستی
  • خارش
  • التهاب (علی الخصوص در شکل، بیان و گلو )
  • سرگیجه شدید
  • چالش تنفسی

مورد ها ذکر شده لیست کل عوارض جانبی نیستند. در حالی که معطوف عوارضی شدید که در این لیست به آنان اشاره نشده، به پزشک مراجعه نمایید.

اقدامات احتیاطی در لحظه مصرف آلپرازولام

آلپرازولام

در صورتی که به داروهای به جز آن سری بنزودیازپین ها (شبیه دیازپام و لورازپام) حساسیت دارید، پیش از آغاز مصرف این دارو قطعاً حساسیت دارویی خویش را به پزشک آگاهی دهید. به علاوه مورد نیاز می باشد هر گونه حساسیت دارویی به جز آن را به پزشک خویش آگاهی دهید. آلپرازولام شاید شامل ترکیبات غیرفعالی باشد که می توانند موجب بروز واکنش های حساسیتی شوند. برای جزئیات زیادتر نیکوتر می باشد با پزشک راهنمایی نمایید.

پیش از آغاز مصرف آلپرازولام سوابق پزشکی خویش را به پزشکتان آگاهی دهید، علی الخصوص در صورتی که دچار هر یک از این بیماری ها بوده اید: مشکل های شدید تنفسی و ریه (شبیه آپنه خواب و بیماری مزمن انسدادی ریه COPD)، بیماری کبد، بیماری کلیه، سابقه شخصی یا خانوادگی استفاده از مواد مخدر و الکل و گلوکوم یا آب سیاه glaucoma.

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : انواع آپنه خواب، علائم، شیوع، علل و درمان هر یک از آنها

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : دچار آپنه خواب شده اید اگر این ۷ علائم را دارید

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : بیماری آب سیاه چشم، بسیار خطرناک ولی قابل پیشگیری

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : بیماری‌های انسدادی مزمن ریه

این دارو شاید موجب سرگیجه و خواب آلودگی گردد. در لحظه مصرف آلپرازولام رانندگی نکنید و از تمام جنبش ها و استفاده از دستگاه هایی که احتیاج به هوشیاری دارند، استفاده نکنید.

پیش از تمام هر گونه جراحی به پزشک یا دندانپزشک خویش در خصوص کل داروهایی که مصرف می نمایید، آگاهی دهید (از عبارت داروهای با نسخه، بدون نسخه و داروهای گیاهی).

سالمندان شاید به عوارض جانبی داروی آلپرازولام حساس تر باشند، علی الخصوص عوارضی شبیه از دست دادن تعادل و سرگیجه.

آلپرازولام و بارداری

مصرف آلپرازولام در بارداری به خاطر خطرات بالقوه آن بر روی نوزاد متولد نشده، توصیه نمی گردد. نیکوتر می باشد برای جزئیات زیادتر با پزشک خویش راهنمایی نمایید.

آلپرازولام و شیردهی

آلپرازولام وارد شیر مادر می گردد و شاید تاثیرات ناخوشایندی روی نوزاد شیرخوار داشته باشد. پس مصرف آلپرازولام در دوره شیردهی توصیه نمی گردد.

اور دوز یا مصرف بیشتر از اندازه آلپرازولام

اوور دوز آلپرازولام منتهی به بروز علائم جدی شبیه بیهوش شدن یا چالش تنفسی می گردد. در این شرایط سریعاً به اورژانس آگاهی دهید.

آنچه خیلی شاخص می باشد این می باشد که از مصرف خودسرانه داروهایی شبیه آلپرازولام جدا خودداری نمایید و مصرف این دارو قطعاً زیر نظر پزشک باشد.

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : داروهایی که معتادمان می کنند!

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : عوارض قرص زولپیدم چیست؟

در صورتی که می خواهید زیادتر بدانید : ترامادول و هر آنچه باید در مورد ترامادول بدانید

تهیه و بازگردانی: سری سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ

منبع : seemorgh.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *