مصرف زیاد دگزامتازون در دوران کرونا چه عوارضی دارد؟

مصرف زیاد دگزامتازون در دوران کرونا چه عوارضی دارد؟

فهرست مطالب

مصرف افزون دگزامتازون در دوران کرونا چه عوارضی دارد؟

مصرف زیاد دگزامتازون در دوران کرونا چه عوارضی دارد؟
 دانشمندان به تازگی دریافته اند که دگزامتازون به درمان بیماری کرونا یاری می کند و این مورد موجب زیاده روی در مصرف این دارو شده که دارای عوارض اضافه هست

عوارض مصرف خودسرانه دگزامتازون

سیدمحمدرضا هاشمیان، فوق علم مراقبت های ویژه و  استاد دانشگاه علم ها پزشکی شهید بهشتی، در مورد اثربخشی مصرف داروهای ضد التهاب و علی الخصوص دگزامتازون در مبتلایان به کووید ۱۹، گفت: به طورکلی برای بیمارانی که در قسمت های مراقبت های ویژه بستری و تحت درمان قرار می گیرند سه مورد استفاده از داروهای ضد ویروس و ضد التهاب، ویتامین ها و اکسیژن درمانی بi شکل زیاد حرفه ای در دستور عمل هست.

زیادتر بدانید : درباره دگزامتازون چه می دانید؟

زیادتر بدانید : عوارض آمپول دگزامتازون را بدانید

مطالعاتی که در مورد اثربخشی دگزامتازون ها تکمیل شده بیانگر این با اهمیت هست که استفاده از این داروها حالت بیماران بستری دچار سندرم حاد تنفسی در قسمت های مراقبت های ویژه را بهبود ببخشیده و به مقدار قابل توجهی می تواند از وخامت اکنون بیماران بکاهد.

دگزامتازون در درمان بیماران سرپایی کرونایی و کسانی که درمنزل درمان می شوند، بی نتیجه بوده و ولو می تواند عوارض خطرناکی را به جست و جوی داشته باشد. وی افزود: به طور کلی این دارو فقط برای بیماران بستری و دارای شرایط حاد کرونایی در قسمت های مراقبت های ویژه تجویز می گردد.

آخرین نتایج این تحقیقات بیانگر این با اهمیت هست که دگزامتازون علاوه بر دسترسی ساده و هزینه پایین ردپا قسمتی کافی را در مبتلا یان به بیماری های حاد تنفسی دارد.

این نتایج به این معنی نیست که آدم ها با شنیدن این خبرهای در مقایسه با خریداری دارو و مصرف خودسرانه آن مبادرت کنند چرا که عملی خطا هست و می تواند عوارض خطرناکی را به جست و جوی داشته باشد.

هیچ موقع ردپا قسمتی داروها صرفا مذاکره علمی هست و به هیچ منزله ی هم به این معنی نیست که آدم ها معمولی این داروها را خویش سرانه تهیه کنند چرا که این مورد های می بایست در راه های درمانی و بیمارستانی طی گردد و ولو در بیمارستانها هم استفاده از این دارو ها طبقه بندی شده اند.

هر دارویی عوارض ممتاز خویش را دارد و دگزا متازون هم از این قاعده مستثنی نیستند این داروها می توانند موارد گوارشی، تورم، موارد قلبی و یا دردهای قفسه سینه را ابداع کنند.

بیماری سندرم حاد تنفسی در بدترین شرایط می تواند ۴۵ درصد و در مناسب ترین شرایط حدود ۳۰ درصد مرگ و میر را به جست و جوی داشته باشد.

مطالعات فراوانی برای کم شدن نرخ مرگ و میر و عوارض ناشی از این بیماری در جهان در اکنون تکمیل هست به صورتی که این بیماری به دست محققان به دو پهنا یک و دو تقسیم شده هست.

این فوق علم مراقبت های ویژه، از اجرای دستورالعمل های تشخیصی و درمانی همگام با آخرین تحقیقات به روز جهان در بیمارستان مسیح دانشوری خبر داد و خاطرنشان کرد: بیمارانی که دچار سندرم حاد تنفسی در مراحل حرفه ای تر می باشند با حرفه ای ترین پروتکل های بین المللی و آخرین مطالعات، درمان می شوند.

تهویه مکانیکی و دستگاه و اکسیژن درمانی از عبارت چاره های یاری درمانی در این بیماران هست.

زیادتر بدانید : شمشیر دولبه ای به نام دگزامتازون

زیادتر بدانید : چرا دگزامتازون خوب نیست؟

زیادتر بدانید : هشدار درباره مصرف بی رویه یک دارو در ایران

جمع آوری: مجموعه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: farsnews.com

منبع : seemorgh.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *