داروی فشار خونی که احساس چشایی را کم میکند
- ۳۲۸۹
- دارو ها
- ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
خاطر کم شدن احساس چشایی در بیماران فشار خونی
دکتر فاطمه فاقعی با اشاره به اینکه بیماری فشار خون یک بیماری مزمن هست که بیماران احتیاج به مصرف بلند مدت داروهای کنترل کننده فشار خون دارند، اظهار داشت: برخی از این داروها شبیه کاپتو پریل در شکل مصرف بلند مدت موجب کم شدن زینک ( روی) در بدن و به جست و جو آن موجب کم شدن ادراک طعم و مزه غذا می گردد. کاپتو پریل، دارویی هست از مجموعه داروهای مهار کننده آنژیوتانسین که با مهار ایجاد آنژیوتانسین موجب گشادی عروق و کم شدن فشار خون میگردد. این دارو برای درمان فشار خون بالا، نارسایی احتقانی قلب، مشکل های کلیه ناشی از دیابت و نیکوتر شدن مرغوبیت زندگی پس از حمله قلبی مورد استفاده قرار میگیرد.
زینک یکی از عناصر طبیعی ومورد احتیاج بدن هست. وجود زینک برای تقویت نظام ایمنی بدن، بهبود رشد و سلامتی نوزادان و کودکان، جلوگیری از عفونتهای دستگاه تنفسی، بیماری التهابی روده، اختلال زیاد فعالی، ازدیاد توانایی باروری در زنان واجب هست. از آنجا که بدن بشر میزان بسیاری زینک را ذخیره نمیکند، می بایست به طور منظم از مسیر رژیم غذایی مصرف گردد. زینک به طور معمول در غذاهایی شبیه گوجه فرنگی، گوشت قرمز، مرغ و ماهی، حبوبات، آجیل شبیه بادام زمینی و بادام وجود دارد.
به بیان سازمان غذا و دارو-بیمارانی که داروهای فشار خون مصرف میکنند و از دگرگونی در فهم مزه و حالت چشایی خویش شکایت میکنند می بایست مراقب کم شدن زینک در بدن خویش باشند بیماران میتوانند به شکل در روز مکمل زینک را مصرف کنند تا از این عارضه داروی کاپتو پریل پیشگیری کنند. برای مصرف مکمل زینک و یا اطلاع زیادتر از داروهای کاهنده فشار خون با مرکز خبر رسانی داروها و سموم و یا شماره های ۱۹۰ ارتباط نتیجه گرفته گردد.
زیادتر بدانید : درمان فشار خون بدون دارو
زیادتر بدانید : برای کاهش فشار خون بدون دارو چه بخوریم و چه بکنیم؟
زیادتر بدانید : کاهش سریع فشار خون بدون دارو با روش های طبیعی
جمع آوری : دسته سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: tasnimnews.com