کدام شیر خوب تر هست؟ راهنمای نوع های شیر
مصرف شیر برای بدن الزامی هست لیکن در این بین برخی از اشخاص با شیر گاو یا گوسفند مورد دارند و نمیتوانند آن را به نیکی هضم کنند این اشخاص چه موردی برای تبدیل کردن دارند؟
به بیان آلامتو و به قول کاتالوگ تناسب اندام؛ شیر گاو؟ شیر سویا؟ شیر بادام؟ اخیراً گزینههای زیاد اضافه روی قفسهی فروشگاهها وجود دارند. آیا درباره اختلاف آنان کنجکاوید؟ من، لیزا لیلین هستم، و در این مورد شرح ها کاملی را به شما خواهم داد.
-
شیر لبنی
۱ فنجان شیر بدون چربی:
۹۰ کالری، ۰ گرم چربی، ۱۲۶ میلی گرم سدیم، ۱۳ گرم کربوهیدرت، ۰ گرم فیبر، ۱۲.۵ گرم قند، ۸ گرم پروتئین.
با وجود کل تبدیلهای شیر جانور، فراموش کردن شیر لبنی قدیمی، کنش آسانی هست. در صورتیکه مراقب کالری مصرفیتان هستید، شیر بدون چربی (به خامه گرفته هم مشهور هست) عالی هست، خصوصاً در صورتی که شما چربی مصرفیتان را کنترل مینمایید.
طعم آن ملایم هست، و زیاد نیز گوناگونی دارد. بعلاوه، میزان مناسبی کلسیم و شمار قابل ملاحظهای پروتئین دارد. در صورتی که بدنبال کم شدن کالری زیادتر هستید یا به لبنیات حساسیت دارید، امکان دارد بخواهید تبدیلهای بعدی را وارسی نمایید.
-
شیر سویا
۱ فنجان شیر سویای کم چرب:
۷۲ کالری، ۱.۵ گرم چربی، ۹۸ میلی گرم سدیم، ۸ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر، ۶ گرم قند، ۶ گرم پروتئین.
شیر سویا، از سویای آسیاب شده، مخلوط با آب ساخته میگردد، و یک تبدیل کلاسیک برای همتای لبنی اش هست. برای کسانی که دچار عدم تحمل لاکتوز می باشند یا حساسیتهای لبنی دارند، شیر سویا یک گزینش درست هست.
شیر سویا، درست به اندازهی شیر معمولی کلسیم دارد، لیکن پروتئین آن به اندازهی شیر معمولی نیست. بافت آن، تا حدی کرمی هست، و غلیظتر از شیر بدون چربی میباشد.
نوع های وانیلی آن دارای طعم زیاد عالی می باشند. آنان به غلات، اسموتی، کیکها، و نان شما طعم خاصی افزوده میکنند. از گزینههای کم چرب بهره ببرید که کالری آنان بطور قابل توجهی پایینتر هست. ایضاً نوع های شیرین نشدهی شیر سویا هم وجود دارند. کالری آنان کمی بالاتر هست، لیکن قند کمتری دارند.
-
شیر بادام
۱ فنجان شیر بادام وانیلی شیرین نشده:
۳۵ کالری، ۲.۵ گرم چربی، ۱۷۸ میلی گرم سدیم، ۲ گرم کربوهیدرات، نیم گرم فیبر، کمتر از نیم گرم قند، ۱ گرم پروتئین.
شیر بادام وانیلی شیرین نشده، فوق العاده کم کالری و سرشار از طعم لذیذ هست، و تبدیل مورد تمایلی من برای شیر معمولی میباشد. طعم آن کمی آجیلی هست، لیکن بطور کلی زیاد ملایم میباشد. شیر بادام، یک گزینش عالی برای افرادی هست که نیز به مواد لبنی و نیز به سویا حساسیت دارند، و سان شیر سویا، خامهای تر از شیر لبنی بدون چربی هست.
ایراد آن؟ این شیر، کلسیم و پروتئین کمی دارد. با این اکنون، به بعضی نوع های آن، کلسیم یا پروتئین افزوده میگردد، که قیمت مصرف کردن را دارند.
-
شیر نارگیل
۱ فنجان شیر نارگیل شیرین نشده:
۵۰ کالری، ۵ گرم چربی، ۱۵ میلی گرم سدیم، ۱ گرم کربوهیدرات، ۰ گرم فیبر، ۰ گرم قند، ۱ گرم پروتئین.
دقت داشته شوید که شیر نارگیل، آب نارگیل (مایعی که مستقیما از درون یک نارگیل توسط میآید) نمیباشد، و مادهی غلیظ شدهای نیست که بتوانید در یک قوطی بخرید.
این ماده از نظر فنی «نوشیدنی شیر نارگیل» نامیده میگردد و شیرینی کم و بافت غلیظی دارد. شیر نارگیل، زیادترین چربی را در بین تبدیلهای شیر دارد. پس در صورتی که نگران این مسئله هستید، از شیر نارگیل استفاده نکنید.
ایضاً کلسیم و پروتئین پایینی دارد. لیکن در صورتی که شما طعم نارگیل را دوست دارید و چربی اضافی آن نیز برایتان با اهمیت نیست، احتمالاً شیر نارگیل، گزینش مناسبی برای شما باشد. شیر نارگیل، به قهوه، بلغور جو دوسر، و اسموتیها، طعم زیاد نیکی میدهد.
-
شیر بادام هندی
۱ فنجان شیر بادام هندی شیرین نشده:
۳۰ کالری، ۲.۵ گرم چربی، ۱۲۳ میلی گرم سدیم، ۱ گرم کربوهیدرات، ۰ گرم فیبر، ۰ گرم قند، کمتر از ۰.۵ گرم پروتئین.
شیر بادام هندی، یکی از به روز ترین تبدیلهای شیر هست، و من دیوانهی آن هستم! نوع شیرین نشدهی آن، کالری زیاد کمی دارد، و برخی از مارکهای آن با کلسیم غنی میشوند. لیکن سان زیادی از تبدیلهای شیر، پروتئین کمی دارد. طعم آن سان شیر بادام، کمی آجیلی هست، و ولو خامهایتر میباشد.