تکنیک تنفس و مدیتیشن برای آرامش مغز

وضعیت اسیدیته‌ی بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛ به این معنا که اینکه بدن اسیدی شده و عموماًً مشکلاتی از قبیل درد مفاصل، خستگی و در ضمن بیماری‌های جدی‌تر همچون سرطان به بار می‌آورد.

به بیان آلامتو به قول تبیان؛ به عقیده‌ی بعضی از محققان بین وضعیت اسیدیته‌ی بدن و ابتلا به سرطان تماس وجود دارد.

برای همین کافی هست که به هر ترتیبی بدن را از این وضعیت در آورده و به وضعیت آلکانیک یا بازی نزدیک‌تر کرد و این موضوع به هم یاری مصرف مواد غذایی مطلوب همچون کنجد بوداده قابلیت‌پذیر هست. با ما شوید تا با مواد غذایی مطلوب برای کم شدن وضعیت اسیدی بدن اکثر مانوس شوید.

از کجا بفهمیم بدنمان اسیدی شده هست؟

در صورتی که صبح‌ها مدام حالت خستگی می‌نمایید و یا اینکه بین ساعت 1 تا 3 صبح از خواب بیدار می‌شوید و خوابتان به نیز می‌ریزد، در صورتی که از سوزش معده رنج می‌برید یا اینکه صبح‌ها نفستان سنگین هست، در صورتی که مدام دست و پایتان یخ می‌زند، پاهایتان عرق می‌کند و نمی‌توانید سرما را تحمل نمایید؛ به این معنا که اینکه بدنتان علائم استرس فیزیولوژیکی را نشان می‌دهد که ناشی از وضعیت اسیدی هست.

در وضعیت کلی هر بیماری مزمن بدن از وضعیت اسیدی ناشی می‌گردد که دیابت، بیماری‌های کلیوی و سرطان‌ها جزویی از آنان می باشند.

ضمناً بخوانید: لیست غذاهای انرژی زا

مواد معدنی مطلوب برای خنثی‌سازی اسید:

سدیم

سدیم یکی از آلکانی‌ترین معدنی‌های حاضر هست. نتیجه این ماده‌ی معدنی اکثر در فضا‌ی دستگاه گوارش دیده می‌گردد.

می‌توانید با مصرف کرفس، ژلاتین، جعفری، زرده‌ی تخم‌مرغ، ماهی، نخود، مارچوبه، خرما، انجیر، کلم سبز، دانه‌ی کنجد، تخمه‌ی آفتاب‌گردان، سبزیجات برگ سبز، برگ‌های چغندر، قاصدک و شاهی سدیم اضافه دریافت نمایید.

پتاسیم

پتاسیم هم به اندازه‌ی سدیم خواص بازی دارد و برای خنثی کردن اسیدهای عضلات سودمند هست.

برای جذب پتاسیم اکثر هم می‌توانید کلم سبز، کلم قرمز و کلم برگ، پوست سیب‌زمینی، زیتون، سرکه سیب غیرپاستوریزه، کاهو، کلم بروکسل، خیار، شاهی، جوانه‌ی گندم، ماهی، شیر سویا و غیره مصرف نمایید.

منیزیم

منیزیم موجب آرامش بدن می‌گردد. این ماده‌ی معدنی زیاد‌ترین نتیجه را در فضا‌ی نظام عصبی به جا می‌گذارد.

ذرت، همه ی سبزیجات زردرنگ، گندم همه، جوانه‌ی گندم، آب قلم گوساله، ژلاتین، خرما، انجیر خشک، ماهی، شیر بز، اسفناج، گندم سیاه، شیر سویا، چغندر، توفو، شاهی و دمنوش میوه‌ی رازک زیاد‌ترین مقدار منیزیم برای کم شدن وضعیت اسیدی بدن را در اختیارتان می‌گذارند.

کلسیم

زیاد‌ترین نتیجه کلسیم در خنثی کردن وضعیت اسیدی استخوان‌هاست.

در بین مواد غذایی شامل کلسیم می‌توان به دانه‌ی کنجد، بادام، آووکادو، سبزیجات برگ سبز تیره، جلبک دریایی، شاهی، پنیرهای غیرپاستوریزه، کلم‌ها، ژلاتین، ماهی، گل کلم، بروکلی، غلاتی همچون گندم همه، ارزن، برنج قهوه‌ای، جو دو سر و ضمناً انجیر اشاره کرد که شامل زیاد‌ترین مقدار این ماده‌ی معدنی می باشند.

منگنز

منگنز برای خنثی کردن اسیدهایی که در مغز جا خوش نموده‌اند مطلوب هست.

گردو، سبزیجات سبز خام، آناناس، بلوبری و جو دوسر از عالی ترین منابع غذایی منگنز می باشند.

یا اینکه صبح‌ها نفستان سنگین هست، در صورتی که مدام دست و پایتان یخ می‌زند، پاهایتان عرق می‌کند و نمی‌توانید سرما را تحمل نمایید؛ به این معنا که اینکه بدنتان علائم استرس فیزیولوژیکی را نشان می‌دهد که ناشی از وضعیت اسیدی هست.

دقت دقت

به عقیده‌ی محققان درست هست که لیموترش یکی از میوه‌های ترش شمرده می‌گردد ولی در صورتی که به اندازه مصرف گردد به کم شدن وضعیت اسیدی سلول‌ها هم یاری می‌کند.

لیموترش سرشار از اسیدسیتریک هست؛ ولی درعین‌اکنون شامل مواد معدنی هم می‌باشد. هنگامی که آب لیموترش جذب بدن می‌گردد اسیدسیتریک آن سریعاً به اسیدکربنیک جایگزین شده و از آن موردی جز مواد معدنی برقرار نمی‌ماند که به خنثی کردن وضعیت اسیدی هم یاری می‌کنند.

ضمناً مواد غذایی همچون گوشت قرمز، کله‌پاچه، سفیده‌ی تخم‌مرغ، عدس، لوبیا سفید و غیره وضعیت اسیدی بدن را بالا می‌برند. اگر چه زیادترین وضعیت اسیدی مربوط به قند سفید، آرد سفید و مواد غذایی تهیه‌شده از آن، پاستاها، شیرینی‌جات، روغن‌های تصفیه‌شده، چای، قهوه، الکل، شکلات و آبگوشت‌های چرب می‌باشد.