سرکوب کننده اشتها

هنگامیکه به طور مداوم، هوس غذاهای شیرین، شور و لذیذ می‌نمایید، نگه داشتن رژیم غذایی‌تان در کانال درست به کاری دشوار جایگزین می‌شود و زمانی شکم‌تان دائما غرغر می‌کند، نمی‌توانید کاری به جز خوردن زیادتر برای آن اعمال دهید.

به اعلام آلامتو به قول فیتنس مگزین؛ به نقل از دانشمندان، زمانیکه بدن حالت کند غذا به میزان کافی جانور نیست، آغاز به ترشح هورمون گرسنگی به نام گرلین می‌کند.

گرلین نه فقط مسئول فزونی حالت گرسنگی می باشد، بلکه مغز را هم تحریک می‌کند که هوس غذاهای عمدتا ناسالم کند. خبر درست این می باشد که مسیر‌هایی برای سرکوب اشتها بدون گرسنگی دادن به خودتان وجود دارد. این ترفندها به سیر نگه داشتن شکم‌تان یاری خواهند کرد، بدون آن‌که منتهی به فزونی وزن شما شوند:

پروتئین خالص

برخلاف کربوهیدرات‌ها که سریعاً به دست بدن به منزله سوخت سوزانده می‌شوند، هضم پروتئین، زیادتر طول می‌کشد. خوردن پروتئین خالص نه فقط به شما یاری می‌کند که به مدت بلند‌تری حالت سیری نمایید، بلکه ضمناً می‌تواند هوس‌های غذایی را فرو نشاند و به کم شدن وزن یاری کند.

تست‌های بالینی نشان می‌دهند که خوردن یک صبحانه پر از پروتئین خالص به سیر نگه داشتن شما به مدت بلند‌تر یاری نموده و از خوردن هله و هوله و پرخوری پیشگیری می‌کند.

سیب زمینی

بیشتر رژیم گیرندگان از مصرف کربوهیدرات‌ها اجتناب می‌کند چون که بیشتر کربوهیدرات‌ها منتهی به فزونی وزن بیشتر از مقدار می‌شوند. لیکن سیب زمینی‌ها اینطور نیستند.

سیب زمینی‌ها از نوع خاصی نشاسته تشکیل شده‌اند که در مساوی آنزیم‌های گوارشی مقاومت می‌کند. به این خاطر، هضم سیب زمینی‌ها سخت‌تر از دیگر کربوهیدرات‌هاست. این دستور، منتهی به سرکوب اشتها و کم شدن دردهای گرسنگی می‌گردد.

سیب زمینی ها فقط وقتی چاق کننده می باشند که آنان را با چاشنی بخورید. از افزوده کردن طعم دهنده هایی که کالری را فزونی می دهند،شبیه پنیر،کره،بیکن،مایونز و … اجتناب نمایید.در ازای،آنان را بپزید یا سالاد سیب زمینی درست نمایید و بجای سس مایونز در سالادتان،سرکه بریزید.سعی نمایید سیب زمینی ها را با روغن درست نکنید تا موجب چاقی شما نشود.

ادویه‌ها

اقسام خاصی از ادویه‌جات، شامل آنزیم‌هایی می باشند که به سرکوب اشتها و تحریک بدن برای سوزاندن چربی یاری می‌کند. فلفل‌های تند علی الخصوص فلفل کاین، یک منبع غنی از ترکیبی شناخته شده به نام کپسایسین می باشند.

کپسایسین که موجب تندی فلفل چیلی می‌گردد، به پیشگیری از دردهای گرسنگی یاری نموده، بدن را تحریک می‌کند تا کالری زیادتری بسوزاند و موجب تعریق می‌گردد که بدن را خنک می‌سازد و سموم را از راه تعریق از بدن خارج می‌کند.

در یک آزمون بالینی، سازمان کنندگانی که غذاهای تند دوست نداشتند، ادعا کردند که بعد از پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از فلفل، حالت گرسنگی کمتری نموده و کمتر هوس تنقلات شیرین، شور یا خوشمزه کردند.

آدامس بجوید

جویدن آدامس،نه فقط در هر ساعت ۱۱ کالری می‌سوزاند، بلکه ضمناً می‌تواند به شما یاری کند که بین صبحانه و ناهار، کالری کمتری مصرف نمایید. یک نظریه که می‌تواند این مسأله را شرح دهد، این می باشد که جویدن آدامس، اعصابی در فک را تحریک می‌کند که به قسمت‌هایی از مغز که مسئول سیری اند، متصل می باشند. هنگامیکه آدامس بجوید، کمتر حالت گرسنگی خواهید کرد.

گریپ فروت

گریپ فروت نه فقط شامل ویتامین‌های مهم، مواد معدنی، ترکیبات ضد سرطان و بیو اکتیو فزونی دهنده سلامتی می باشد بلکه می‌تواند از گرسنگی هم پیشگیری نموده و هوس‌ها را فرو نشاند. چگونه؟ گریپ فروت، شامل ترکیباتی می باشد که انسولین را در بدن به وضعیت تعادل در می‌آورند. انسولین، هورمونی می باشد که قند خون و سوخت و ساز چربی را تنظیم می‌کند.

در مطالعه‌ای که به دست دانشمندان در مرکز تغذیه و تحقیقات متابولیک در اسکریپس کالیفرنیا اعمال شد، سازمان کنندگانی که در هر وعده‌ی غذایی نصف یک گریپ فروت را خوردند، در سه ماه حدود ۱.۶ کیلوگرم وزن کم کردند.