چه کنیم زولبیا خشک نشود ( 2 نکته ساده)
چه کنیم زولبیا خشک نشود
اگر علاقمند به شیرینی جات هستید پس برای یک بار هم که شده طعم زولبیا را چشیده اید. بسیاری از مسلمانان این شیرینی را برای سفره های افطار خود تهیه می کنند. قند و کالری این شیرینی بالا است و به افراد دیابتی پیشنهاد نمی شود. در ماه رمضان بسیاری از خانم ها در تلاش اند که خودشان این شیرینی را طبخ کنند. ممکن است پس از تهیه آن زولبیای تان زیادی خشک و یا نرم شده باشد. برای رفع این مشکل این مطلب را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
طرز تهیه زولبیا خانگی
نشاسته گل(گندم) 1 لیوان
ماست پرچرب کمی ترش شده 2/1 لیوان
گلاب 3/1 لیوان
آرد سفید قنادی ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری(می توانید شربت بار را جایگزین کنید)
طرز طبخ زولبیا:
- نشاسته را به خوبی درون ماست حل کنید تا یکدست شود.
- اکنون نوبت افزودن زعفران، گلاب، روغن و آرد به مواد مان است. مواد را با همزن دستی و یا برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
- در این مرحله خمیر مایه و بیکینگ پودر را افزوده و دوباره هم بزنید.
- نوبت اضافه کردن عسل است.
- روی ظرف را با سلفون و یا پارچه پوشانده و به مدت 1 ساعت در فضای محیط قرار دهید تا روی آن حباب تشکیل دهد و پف کند.
- تا یک بند انگشت درون ظرف تان روغن بریزید و مواد را داخل قیف ریخته و به صورت دایره هایی که یکدیگر را قطع می کنند مواد را درون روغن بریزید.
- در این مرحله زولبیا را بلافاصله درون ظرف حاوی شهد گرم ( در مطالب قبلی سایت طرز تهیه اش را گفته ایم) غوطه ور می کنیم. نوش جان
راه کار خشک نشدن
استفاده بیش از حد از آرد این شیرینی را خشک می کند.
اگر سر قیف خیلی باریک باشد ضخامت شیرینی شما هم باریک شده و در نهایت خشک می شود.
فکر نکنید با زیادی سرخ کردن زولبیا در روغن آن را ترد می کنید. این کار باعث خشک شدن شیرینی می شود.