چرا پولکی به هم میچسبه؟ (2 نکته ساده)
چرا پولکی به هم میچسبه؟
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که وقتی می خواید با پولکی از مهمان پذیرایی کنید، یا خودتون هوس نوشیدن چای با سوهان کنجدی کرده باشید، ناگهان با پولکی های بهم چسبیده مواجه بشید. چرا پولکی به هم میچسبه؟
بد نیست بدونید چسبیدن پولکی به هم، جدا از کیفیت، به نحوه نگهداری از این شیرینی پر طرفدار بستگی داره. نگهداری از پولکی تو هوای گرم و سرد یا بهتر بگیم، تابستون و زمستون با هم فرق داره. تو تابستون نباید بزارید نور مستقیم آفتاب به پولکی بتابه. نور و گرما باعث چسبیدن این شیرینی به هم می شه وکیفیت اون رو هم از بین می بره. کلا نور و حرارت، پولکی رو سفت و غیر قابل مصرف می کنن. نکته مهم دیگه در مورد پولکی دور نگهداشتنش از رطوبته. حواستون باشه شکر یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده پولکی به حساب میاد، برای همین اگه کوچکترین رطوبتی بهش برسه، باعث چسبندگی و گاهی غیر قابل مصرف شدن اون می شه. خلاصه بگیم گرما و رطوبت دشمن درجه یک کیفیت پولکی تو تابستون و زمستون هستن و باعث چسبیدن اونا به هم دیگه میشن.
شیوه نگهداری تاثیر زیادی در چسبیدن یا نچسبیدن پولکی به هم دارد.
شیوه نگهداری
حالا که فهمیدید چرا پولکی به هم میچسبه؟ ممکنه این سوال براتون پیش بیاد که چه جوری باید از این شیرینی نگهداری کنیم؟ یعنی چکار کنیم که با پولکیای به هم چسبیده مواجه نشیم؟ جواب این سوال خیلی راحته. برای اینکه با این مشکل مواجه نشید، بهتره جعبه پولکی رو تو یه جای خشک و خنک قرار بدید. جایی که احتمال تماس مستقیم اون با نور و رطوبت وجود نداشته باشه. همچنین بهتره جعبه رو از یک گوشه باز کنید تا احتمال رسیدن گرما یا رطوبت بهش کمتر بشه. پیشنهاد آخرمون اینه که حتی المقدور به اندازه مصرف هر وعده از جعبه برداشته و داخل قندان یا ظرف مربوطه قرار بدید. اینجوری هم خیالتون از شیوه نگهداری راحته و هم تو مصرف اون صرفه جویی میشه. دیدید چقدر ساده است؟ امیدواریم حالا که دونستید چرا پولکی به هم میچسبه؟ کاری کنید که دیگه دونه های شفاف پولکی به هم نچسبن و همراه با این شیرینی خوشمزه روزگار شیرینی رو داشته باشید.