دکتر ارتودنسی

دکتر ارتودنسی

دکتر ارتودنسی امروزه زیبایی و طبیعی بودن لبخند و دندان‌ها از مهم‌ترین معیارها برای افراد می‌باشد. چرا که ارزش زیبایی و آراستگی ظاهری بسیار بیشتر

مشاهده مطلب
دکوراسیون روستیک

دکوراسیون روستیک

دکوراسیون روستیک دکوراسیون روستیک دکوراسیون روستیک زیاد پرکاربرد و مورد دقت می باشد چون بیشتر سبک‎های گوناگون دکوراسیون و پیاده سازی را حاوی می گردد.

مشاهده مطلب
چرا مسقطی ترک میخورد؟ (2 نکته ساده)

چرا مسقطی ترک میخورد؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا مسقطی ترک میخورد؟ (2 نکته ساده)

چرا مسقطی ترک میخورد؟

چرا مسقطی ترک میخورد؟ از دیگر سوالات رایجی که در زمان طبخ مسقطی پرسیده می شود علت ترک خوردن مسقطی است. در این راستا باید بگوییم عوامل مختلفی سبب ایجاد ترک خوردگی مسقطی می شوند که یکی از مهمترین آن ها سفت شدن زیاد مسقطی بر روی حرارت است. در واقع سفت شدن زیاد مسقطی بر روی حرارت سبب می شود به محض سرد شدن مسقطی ترک بخورد. درست است سفت شدن مسقطی بسیار مهم است. اما باید دقت کنید بیش از حد نیاز سفت نشود.

از مهمترین عواملی که به سفت شدن مسقطی کمک می کند طولانی بودن زمان حرارت دادن ترکیب است. بنابراین باید دقت کنید این مدت زمان بیش از حد طولانی نشود. برای اینکه مطمئن شوید مسقطی بیش از حد سفت نشده و دچار ترک خوردگی نمی شود می توانید با یک قاشق بر روی ترکیب ضربه بزنید. زمانی که رد قاشق بر روی ترکیب باقی ماند یعنی مسقطی به میزان لازم قوام دارد و غلیظ شده است.

در این زمان می توانید شعله گاز را خاموش کنید و از ترک خوردگی مسقطی جلوگیری نمایید. این راهکار به شما کمک می کند بیش از حد مسقطی را بر روی حرارت نگذارید.

البته هیچ نگرانی از بابت ترک خوردگی مسقطی در چنین زمانی نداشته باشید. چرا که با اضافه کردن گلاب و آب می توان آن را روان تر نمود و ترک خوردگی ها را برطرف کرد.

البته عوامل دیگری هم سبب ایجاد ترک مسقطی می شوند. بنابراین اگر می خواهید بدانید چرا مسقطی ترک می خورد می توانید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

چرا مسقطی ترک میخورد؟

چرا مسقطی ترک میخورد؟

از دیگر عواملی که مانع از ترک خوردگی مسقطی می شود کره است. همانطور که می دانید یکی از متریال های اصلی تهیه مسقطی کره است. زمانی که محلول روی حرارت غلیظ شد به آن کره اضافه می کنند تا حین سرد شدن ترک نخورد.

البته بسیاری از کاربران به میزان اندازه به ترکیب مسقطی کره اضافه می کنند و آن را به اندازه حرارت می دهند و سفت می کنند. اما بعد از سرد شدن مسقطی و در حین برش شدن مشاهده می کنند که مسقطی ترک می خورد. در چنین زمانی بهتر است چاقو را خیس و یا با روغن چرب کنید و سپس مسقطی را برش بزنید تا ترک نخورد.

 


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *