چرا شیرینی پنجره ای ترد نمیشه؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینی پنجره ای ترد نمیشه؟
شیرینی پنجره ای یک نوع شیرینی خانگی خوشمزه است که درست کردن آن کار بسیار راحتی است. این
شیرینی با کمک قالب های مخصوص دسته دار تهیه می شود. این دسته باعث می شود فاصله دست شما با روغن
داغ داخل ماهیتابه حفظ شود و شیرینی ها از یک فاصله مشخص داخل روغن قرار بگیرند. البته نباید میله های
قالب را در مایه شیرینی قرار دهید.
یکی از مهم ترین ویژگی های شیرینی پنجره ای، ترد بودن آن است. اما بعضی اوقات ممکن است این شیرینی
نرم شود یا به اندازه کافی ترد نباشد. دلیل این مسئله چیست؟ در ادامه این متن به بررسی دلایل ترد نشدن
شیرینی پنجره ای و ارائه راهکارهایی برای آنها می پردازیم.
دلایل ترد نشدن شیرینی پنجره ای و ارائه راهکار
– خشک نبودن شیرینی: اگر شیرینی پنجره ای روغن زیادی را به خود جذب کند، نرم می شود. برای
جلوگیری از به وجود آمدن این مسئله، کافی است شیرینی ها را پس از بیرون آوردن از روغن، روی دستمال
کاغذی قرار دهید. این کار، روغن های اضافی شیرینی شما را می گیرد و به ترد شدن آن کمک می کند.
– روغن بی کیفیت: یکی دیگر از دلایل ترد نشدن شیرینی پنجره ای، استفاده از روغن های مایع بی کیفیت
است. استفاده از این نوع روغن ها، باعث نرم شدن شیرینی می شود. بهترین روغن برای پخت شیرینی پنجره
ای، روغن جامد یا روغن های مایع با کیفیت می باشد.
– حرارت کم: حرارت شعله گاز هنگام پخت شیرینی پنجره ای باید متوسط باشد که شیرینی ها را به خوبی
سرخ کند و آنها را نسوزاند. اگر حرارت شعله گاز کم باشد، شیرینی ها برای مدت زمان بیشتری در روغن باقی می
مانند. این مسئله باعث می شود روغن بیشتری در شیرینی ها جمع شده و آنها را نرم کند.
– خارج کردن زود هنگام شیرینی از روغن: اگر می خواهید شیرینی پنجره ای کاملا ترد و خوشمزه شود، باید
اجازه دهید به طور کامل سرخ شود. البته منظور از سرخ شدن، تغییر رنگ زیاد آن نیست. همین که شیرینی ها
به رنگ طلایی در بیایند می توانید آنها را از روغن خارج کنید.