چرا شیرینی نخودچی به قالب میچسبه ؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینی نخودچی به قالب میچسبه و جدا نمیشه؟
این مشکل حداقل یک بار برای کسانی که اولین بار شیرینی نخودچی می پزند، اتفاق افتاده است، البته این موضوع راهکارهای زیادی دارد. شل شدن ترکیب نخودچی مهم ترین دلیل برای چسبیدن مایه آن به قالب است. در این حالت شما عملاً نمی توانید قالب های مورد نظر خود را از مایه شیرینی نخودچی بیرون درآورید.با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
کم بودن کره می تواند باعث چسبیدن شیرینی به قالب شود. هر گونه زیاده روی یا صرفه جویی بی مورد در ترکیبات شیرینی نخودچی می تواند باعث چسبیدن آن به قالب شود. کره برای تهیه شیرینی نخودچی مانند یک روغن صاف قنادی عمل می کند. بافت نیمه جامد کره و روغن برای تهیه و آماده سازی شیرینی نخودچی اهمیت زیادی دارد. در واقع این بافت نیمه جامد کمک می کند تا شیرینی های نخودچی قوام و انسجام لازم را داشته باشند. شما می توانید به جای کره از روغن نیمه جامد استفاده کنید. در این صورت می دانید چه میزان روغن نیمه جامد باید برای تهیه شیرینی در نظر بگیرید. روغن حیوانی نیز از دیگر ترکیباتی است که می تواند به جای روغن به شیرینی نخودچی اضافه شود، البته این موضوع کاملاً سلیقه ای می باشد.
استفاده از آرد الک شده
چرا شیرینی نخودچی به قالب میچسبه؟ پخت و تهیه شیرینی نخودچی مانند دیگر کیک و شیرینی ها نیاز به رعایت دستورالعمل های خاصی دارد. این دستورالعمل ها می توانند از چسبیدن شیرینی نخودچی به قالب جلوگیری کنند. آرد نخودچی استفاده شده برای شیرینی نیز بهتر است به خوبی الک شده باشد، چون در این صورت جاذب خوبی برای روغن خواهد بود. این موضوع از چسبیدن شیرینی نخودچی به قالب هم جلوگیری می کند.
بعد از آماده سازی و تهیه شیرینی نخودچی آن را در فر قرار داده و منتظر پخت شوید. بعد از پخته شدن کامل شیرینی ها، آن ها را از فر بیرون بکشید. نکته مهم اینکه حتماً منتظر سرد شدن شیرینی های داخل سینی فر بمانید، چون جابجایی سریع شیرینی ها، باعث خرد شدن آن ها خواهد شد.