مواد غذایی که دندان ها را سفید می کند!

دندان های زیبا، سالم و سفید در جوان جلوه دادن شکل نقش بسزایی دارند.در صورتی که دندان هایتان به اندازه ای که می خواهید، سفید نیست، راههای برای سفیدتر کردن آنان با خوردن بعضی مواد غذایی وجود دارد.

به مرور وقت و با بیشتر شدن سن، دندان ها درخشندگی و زیبایی خویش را از دست می دهند. سیگار کشیدن و مصرف غذاهای رنگی هم این عنوان را تشدید می کنند. علاوه بر راهکار های زیبایی و سفید کردن دندان که زیاد پرهزینه می باشند و زیر پوشش بیمه قرار ندارند، مواد غذایی وجود دارند که به سفیدی و درخشندگی دندان هم یاری می کنند. این مواد غذایی عبارتند از:


روغن کنجد و روغن نارگیل خالص

روغن کنجد و روغن نارگیل خالص را با مسواک یا انگشت روی همه ی دندان ها قرار دهید و پس از پانزده دقیقه بشویید. این عمل باعث جذب مواد غذایی جانور روی لایه ساخته شده در خارج از کشور دندان می گردد.


توت فرنگی

توت فرنگی پر ترکیبی به نام اسید مالیک هست که خاصیت سفید کنندگی دارد و در زیادی از خمیرهای دندان استفاده می گردد. به علاوه ویتامین C جانور در این میوه پلاک های دندان را از بین برده و باعث درخشندگی می گردد.


سیب

سیب منبع غنی اسید مالیک هست که خاصیت درخشندگی و سفیدکنندگی دارد.


کرفس

کرفس بزاق دهان را تحریک نموده و به علت فیبرهای سلولزی، عملکردی سان مسواک دارد. کرفس موثرترین ماده غذایی در سفید کردن دندان هست.


هویج

ویتامین A جانور در هویج باعث تقویت مینای دندان می گردد و با بیشتر شدن بزاق، به تمیز کردن دندان ها هم یاری می کند.


کلم بروکلی

آهن جانور در کلم بروکلی از مینای دندان محافظت نموده و یک پوشش نامرئی روی دندان ها قرار می دهد که از پوسیدگی دندان پیشگیری می کند. این ماده به شکل خام موجب حذف لکه های ناخوشایند روی دندان می گردد.


پنیر

کلسیم و فسفر جانور در پنیر از دندان ها محافظت نموده و دندان را در مساوی اسیدهای مضر عایق بندی می کند.


آب

آب باعث هیدراته شدن دهان و دندان می گردد و از تشکیل لکه روی دندان پیشگیری می کند. به علاوه با کم شدن خارج اسیدیته دهان، در سلامت دندان ها موثر هست.


اناناس

آناناس پر آنزیمی به نام بروملین هست که باعث جدا شدن پلاک ها از روی دندان می گردد. به علاوه از پوسیدگی دندان پیشگیری می کند.


ماهی سالمون

ماهی پر مقادیر بالای ویتامین D هست که به جذب کلسیم و فسفر و مواد معدنی بقیه به دست دندان ها هم یاری می کند.


ریحان

ریحان یک آنتی بیوتیک طبیعی هست که باکتری ها را مهار نموده و از پوسیدگی دندان ها پیشگیری می کند.


سیر و پیاز

سیر و پیاز به علت ترکیباتی به نام thiosulfonate و thiosulfinate از طراحی پلاک پیشگیری می کنند.


پرتقال

پرتقال سرشار از ویتامین C هست و از تشکیل پلاک پیشگیری می کند.

در کنار مصرف این مواد، می بایست از مواد غذایی رنگی سان چای، قهوه و نوشابه اجتناب کرد.