مسقطی چقدر در یخچال بماند؟ (2 نکته ساده)
مسقطی چقدر در یخچال بماند؟
یکی از سوالات رایج در زمان طبخ مسقطی این است که مسقطی چقدر در یخچال بماند؟ همانطور که می دانید مسقطی یکی از اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در استان های مختلفی نظیر شیراز، کازرون، بوشهر، لار و سیرجان تهیه می شود. نشاسته، شکر، کره، گلاب، زعفران و هل از مهمترین مواد تشکیل دهنده این شیرینی می باشند.
این شیرینی که تقریبا به شکل حلوا است از حدود 200 سال پیش وارد کشور ما شده و امروزه به یکی از سوغاتی های کشور ما تبدیل شده است. طرز تهیه این شیرینی تقریبا به ماند فرنی نشاسته است با این تفاوت که مدت زمان طبخ آن بسیار طولانی است.
در واقع مدت زمان جوشیدن طولانی و هم زدن مداوم مهمترین فاکتور تهیه یک مسقطی شفاف و کشدار است. به عبارت دیگر افرادی که قصد تهیه این خوراکی خوشمزه را در خانه دارند باید بدانند که فقط ترکیب این شیرینی مهم نیست. بلکه باید اصول طبخ آن را بیاموزند تا مسقطی شل نشود یا در حین برش ترک نخورد.
به عنوان مثال کاربران باید بدانند مسقطی چقدر در یخچال بماند تا سفت شود. با توجه به اینکه این موضوع در تهیه یک مسقطی سفت و ایده آل تاثیر می گذارد در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
چقدر مسقطی را در یخچال بذاریم ؟
بعد از اینکه ترکیب مسقطی به قوام ایده آل رسید و از روی حرارت برداشته شد باید برای سفت شدن داخل یخچال قرار گیرد. همانطور که می دانید سفت بودن مسقطی بسیار هم است. به همین دلیل بعد از اینکه مسقطی آماده شده در ظرفی ریخته شد آن را به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار می دهند تا کاملا سفت شود.
این کار سبب می شود به راحتی و بدون کوچکترین ترک خوردگی بتوان مسقطی را برش زد. البته برای بسیاری از کاربران جای سوال است که که تا چه زمانی مسقطی داخل یخچال قابل مصرف است و خراب نمی شود.
در این راستا باید بگوییم معمولا مسقطی را می توان به مدت 3 الی 4 هفته در یخچال قرار داد بدون اینکه خراب شود. البته حتما سعی کنید مسقطی ها را در ظرف در بسته نگه دارید.