خواص گوشت بلدرچین و کبک در بارداری

گوشت بلدرچین و کبک، جزو گوشت‌های لطیف در طب سنتی انگاشته می‌شوند. گوشت‌های لطیف،‌ هضم نیکی دارند و مواد زائد کمتری نیز در بدن ساخت می‌کنند. این گوشت‌ها، موجب تقویت بدن و ازدیاد خون‌سازی می‌شوند و اخلاط نیکی نیز از آنان به‌وجود می‌آید…

گوشت بلدرچین در بارداری

بعضی از خانم‌های باردار، از تهوع و استفراغ شدید رنج می‌برند. در طب سنتی اعتقاد بر این هست که ساخت تهوع و استفراغ به علت ضعیف بودن معده، بالا بودن رطوبت معده، ضعیف بودن هضم، ضعف کبد یا روانه شدن حجم بالایی از مواد زائد به سوی معده، اتفاق می‌افتد.

در این شکل، می‌توان گوشت کبک و بلدرچین را در رژیم غذایی خانم‌های باردار قرار داد تا تهوع بارداری کمتر گردد. از طرف غیر از این، جنین به غذای لطیف و خون کافی برای رشد مطلوب نیاز دارد، پس گذاشتن حجم مناسبی از گوشت بلدرچین در برنامه غذایی یک خانم باردار می‌تواند به سلامت و رشد خوب تر جنین یاری کند.

باز نیز در خصوص گوشت‌های لطیفی همچون گوشت کبک و بلدرچین به سردی و گرمی آنان چندان دقت نمی‌گردد و اکثر به‌علت لطیف بودنشان، توصیه می‌کنیم کسانی که معده ضعیفی دارند، خانم‌های باردار، سالمندان یا بیمارانی که دوره نقاهت را می‌گذرانند، آنان را در برنامه غذایی خویش بگنجانند.