برای کیک یزدی از چه آردی استفاده کنیم؟ (2 نکته ساده)
برای کیک یزدی از چه آردی استفاده کنیم؟
کیک یزدی از شیرینی های سنتی یزدی است که نه تنها در یزد، بلکه در تمام شهرهای ایران طرفدار دارد. این
کیک را به راحتی می توان در منزل تهیه کرد. برای پخت کیک یزدی از تخم مرغ، شکر، آرد، روغن، شیر، پودر
هل، گلاب، بیکینگ پودر، جوش شیرین و مقدار کمی خمیر مایه استفاده می شود. البته برای پخت این نوع
کیک، می توانید به جای شیر از ماست استفاده کنید.
آرد یکی از با اهمیت ترین مواد برای پخت کیک های یزدی و به طور کلی هر نوع کیک به شمار می رود. در
واقع آرد اصل و بنای پخت کیک است. انتخاب کردن آرد مناسب برای پخت کیک، تاثیر زیادی در کیفیت آن
خواهد داشت.
اما بهترین آرد برای پخت کیک یزدی چه نوع آردی است؟ به طور کلی چهار نوع آرد در فروشگاه های مواد
غذایی وجود دارد که شامل آرد همه کاره، آرد نان، آرد شیرینی و آرد کیک می شوند. اما کدام یک از این آردها بهترین آرد برای پخت کیک یزدی محسوب می شود؟
بهترین آرد برای پخت کیک یزدی کدام است؟
واضح است که بهترین آرد برای پخت کیک یزدی، آرد کیک می باشد. اما چرا؟ هر چه مقدار پروتئین و گلوتن
موجود در آرد کمتر باشد، بافت کیک نرم تر می شود. مقدار پروتئین موجود در آرد کیک، بین 5 تا 8 درصد می
باشد که در مقایسه با دیگر انواع آرد که در بالا مورد اشاره قرار گرفت، کمتر است. علاوه بر این، آرد کیک مقدار
گلوتن کمتری هم دارد. همین مسئله باعث می شود کیکی که با این نوع آرد پخت شده است، کاملا نرم و خوش
طعم شود.
پس بهترین آرد برای پخت کیک یزدی، آرد کیک سفید شده و پس از آن، آرد شیرینی می باشد. در صورتی
که هیچ کدام از این آردها در دسترس شما نبود، می توانید از آرد چند منظوره برای پخت کیک استفاده کنید.
البته پیشنهاد می شود قبل از پخت، کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید تا کیک شما کاملا نرم شود. آرد نان به
دلیل اینکه مقدار زیادی پروتئین دارد، اصلا برای پخت کیک مناسب نیست و آن را سفت می کند.