واقعیت ها و باور های غلط در باره ی لیپوساکشن و جراحی تناسب اندام

واقعیت ها و باور های غلط در باره ی لیپوساکشن و جراحی تناسب اندام

لیپوساکشن یک جراحی زیبایی برای از بین بردن توده های چربی در افراد چاق می باشد. جراحی لیپوساکشن که شامل خارج کردن چربی با استفاده از کانولای متصل به پمپ تخلیه کننده است،در صورتی که شما به دنبال اطلاعات کاملی از این نوع جراحی هستید، مقاله زیر را مطالعه کنید.

مشاهده مطلب
برای قطاب از چه آردی استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای قطاب از چه آردی استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

برای قطاب از چه آردی استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای قطاب از چه آردی استفاده کنیم ؟

قطاب یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ایران است که نوع بی نظیر آن در کرمان و یزد پیدا می شود. این شیرینی طرفداران بسیار زیادی دارد و از عطر و طعم فوق العاده ای برخوردار است. در حقیقت هرچه از عطر و طعم قطاب بگوییم، حق مطلب را ادا نکرده ایم. این شیرینی اصیل یک لایه خارجی دارد و داخل آن با مغز گردو، شکر، پودر هل و دارچین آسیاب شده پر می شود. از سوی دیگر قطاب از ماندگاری بالایی در هوای آزاد برخوردار بوده و بهترین گزینه برای عید نوروز و اعیاد مختلف محسوب می شود. با این حال در بسیاری موارد این سؤال مطرح می شود که برای قطاب از چه آردی استفاده کنیم؟

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما را با نوع آرد و مقدار مناسب آن در تهیه قطاب آشنا کنیم.

آیا می دانید برای قطاب از چه آردی استفاده کنیم؟

بهتر است بدانید که در تهیه قطاب نوع آرد و مقدار مناسب آن بسیار اهمیت دارد. به منظور پاسخ به این سؤال که برای قطاب از چه آردی استفاده کنیم؟ باید گفت توصیه می شود برای قطاب از آرد سفید قنادی استفاده کنید که از کیفیت بهتری در مقایسه با سایر آردها برخوردار است. هم چنین بهتر است مقدار آرد مورد استفاده در قطاب به اندازه ای باشد که چسبندگی خمیر کاهش یابد. البته خمیر قطاب باید حالت نرم و کش دار خود را حفظ کند. نکته مهمی که باید در نظر بگیرید این است که مقدار آرد قطاب با توجه به کیفیت آن تعیین می شود. به همین خاطر در زمان اضافه کردن آرد این نکته را در نظر بگیرید.

یادآوری نکات مهم هنگام طبخ قطاب

  • در افزودن مواد میانی قطاب افراط نکنید؛ این کار موجب می شود خمیر قطاب در زمان سرخ شدن باز شده و محتویات آن داخل روغن بریزد.
  • مواد لازم برای خمیر قطاب را کم یا زیاد نکنید؛ زیرا موجب شکننده شدن قطاب یا سفت شدن آن می شود.
  • پس از این که قطاب آماده شد، اجازه دهید 4 الی 5 ساعت از خنک شدن آن بگذرد. سپس آن را داخل پودر قند بغلتانید.

اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *