برای تقویت استخوان چه بخوریم؟
اخیراً شما نیز اخبار بسیاری درباره بیماری خاموش یا همان پوکی استخوان گوش داده اید. لیکن برای مبارزه با این بیماری چه کاری می بایست سامان داد؟ در این مقاله سعی می کنیم به آشناسازی 10 ماده غذایی بپردازیم که مصرف آنان می تواند به استخوان های بدن استحکام بخشیده و آنان را محکم و سالم حفظ کنند.
حتماً نخستین ماده خوراکی که به فکر مجموع ما میرسد موردی نیست جز شیر! تنها با نوشیدن یک لیوان شیر در روز 30 درصد کلسیم مورد احتیاج بدن آماده کردن می گردد.
دومین ماده غذایی موردی نیست جز ماست! این نتیجه لبنی که قدمت آن به 2هزار سال پیش از میلاد برمی شود دارای کلسیمی زیادتر از شیر هست، پس مصرف آن را فراموش نکنید.
سومین ماده غذایی پنیر هست. هرچند که امکان دارد دارای چربی بالایی باشد لیکن مصرف آن در صبح مزایا زیادتری خواهد داشت.
بستنی! بله بستنی هم می تواند به استحکام بخشیدن استخوان ها یاری کند پس از همین به حال مصرف آن را آغاز نمایید اگر چه مواظب شوید که چاق نشوید.
ماده بعدی تخم مرغ هست. درواقع زرده تخم مرغ پر ویتامین D میباشد. اگر چه در مصرف تخم مرغ اعتدال را حفظ نمایید.
شیر سویا یکی از مناسب ترین محصولاتی هست که میتوان مصرف کرد چرا که نصف فنجان شیر سویا به اندازه یک لیوان کل شیر، کلسیم دارد!
آب پرتقال هم پر ویتامین D کلسیم میباشد ایضاً اطلاق شده هست که به خاطر وجود اسید اسکوربیک در آن به جذب خوب تر کلسیم یاری می کند.
بادام، بادام زمینی گردو و به طور کلی آجیل مواد مغذی و فوق العاده ای می باشند که به حفظ سلامت و استقامت استخوان ها یاری می کنند.
ماهی قزل آلا هم منبعی فوق العاده برای استحکام بخشیدن به استخوان هست. یه وعده غذایی ماهی قزل آلا، همه ی احتیاج بدن به ویتامین D را در یک روز به طور کل رفع می کند.
و در انتها می توان از ماهی تن نام برد. مصرف کنسرو تن ماهی علاوه بر اینکه مقرون به صرفه هست، دارای منابع زیاد نیکی از مواد مغذی همچون پتاسیم، منیزیم و امگا 3 میباشد.