برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد ؟ (2 نکته ساده)
برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد ؟
قطاب یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سنتی ایرانی است. در واقع امکان ندارد به یزد سفر کنید و این شیرینی خوش عطر را امتحان نکرده باشید. قطاب بهترین گزینه برای سوغاتی می باشد؛ زیرا امکان ندارد نام این شیرینی را شنیده باشید و دیدن آن شما را وسوسه نکند. نکته جالب توجه این است که شما می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل خود با فر و یا بدون نیاز به آن تهیه کنید. احتمالا برای بسیاری از افراد این سؤال مطرح می شود که برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد؟ در حقیقت طرز تهیه قطاب بسیار ساده و راحت است. با این حال ترد شدن آن نکاتی دارد که در این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد.
آیا می دانید برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد؟
توجه به نکات زیر در تهیه قطاب می تواند به ترد و خوشمزه شدن شیرینی های شما کمک کند.
- یکی از مهم ترین دلایل ترد و خوشمزه شدن قطاب ها، استفاده کافی از آرد سفید قنادی می باشد.
- اگر قصد دارید قطاب های خود را در فر آماده کنید، بهتر است دمای فر را به درستی تنظیم کرده و سینی فر در طبقه بالا قرار گیرد.
- راز تهیه قطاب هایی ترد و لذیذ، سرخ کردن آن ها با حرارت بسیار ملایم می باشد. به هیچ عنوان شیرینی ها را با حرارت بسیار زیاد سرخ نکنید؛ چرا که موجب تغییر رنگ آن ها می شود.
- چنانچه در تهیه مواد اولیه خود از بیکینگ پودر استفاده کنید، قطاب هایی ترد و پف کرده خواهید داشت که به هیچ عنوان ترک نمی خورند.
فوت و فن هایی که باید در تهیه شیرینی قطاب بدانید!
تهیه قطاب نکات بسیار مهمی دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
- خمیر قطاب باید به مقدار بسیار کمی باز شود. در حقیقت اگر خمیر این شیرینی در مجاورت هوا قرار بگیرد، قطاب شما بعد از سرخ شدن به هیچ عنوان پف نمی کند.
- تا حد امکان از افزودن گلاب به مواد میانی قطاب خودداری کنید. این کار موجب ترک خوردن شیرینی ها شده و خمیر قطاب را مرطوب می کند.
- بهتر است برای تهیه خمیر قطاب از آرد سفید قنادی استفاده کنید تا کیفیت قطاب های شما حفظ شود. از سوی دیگر بهتر است به مقدار کافی از آرد استفاده کنید. مقدار زیاد آرد از پف کردن شیرینی ها جلوگیری کرده و مقدار کم آن باعث می شود قطاب ها پس از سرخ شدن بیش از حد پف کنند.
نکات مهم در تهیه قطاب