راه هایی عالی برای تناسب اندام در خانه

راه هایی عالی برای تناسب اندام در خانه

آیا از آن دسته افرادی هستید که فکر می کنند فعالیت های روزانه و ورزش کردن دو کار جدا از هم هستند و ورزش کردن دشواری است؟ اما ما روش بهتری سراغ داریم تا حین فعالیت های روزانه گامی هم براب تناسب اندام خود بردارید.

مشاهده مطلب
پروپرانولول PROPRANOLOL

پروپرانولول PROPRANOLOL

پروپرانولول PROPRANOLOL در باره پروپرانولول Propranolol پروپرانولول‌ به‌ علل‌ تنوع‌ مانند‌ کم شدن‌ فشارخون‌؛ تسکین‌ درد قلبی‌، جلوگیری‌ از سردردهای‌ میگرنی‌ و درمان‌ بی‌نظمی‌ ضربان‌

مشاهده مطلب
اگر خمیر نان برنجی شل شد چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

اگر خمیر نان برنجی شل شد چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

اگر خمیر نان برنجی شل شد چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

با وجود این که پخت نان برنجی بسیار ساده و راحت بوده و مواد مورد نیاز برای تهیه آن در دسترس همه است، با این حال گاهی با مشکل شل شدن خمیر نان برنجی مواجه می شویم. شل شدن خمیر این شیرینی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. گاهی ممکن است به این خاطر باشد که فر از قبل به خوبی گرم نشده است. از سوی دیگر افزودن مقدار زیادی گلاب می تواند موجب شل شدن خمیر شیرینی برنجی شود. حال این سؤال مطرح می شود که اگر خمیر نان برنجی شل شد چه کنیم؟

در ادامه مطلب همراه ما باشید تا به بررسی راهکارهایی برای رفع مشکل شل شدن خمیر نان برنجی بپردازیم.

اگر خمیر نان برنجی شل شد چه کنیم؟

اگرچه در بسیاری موارد احتمال شل شدن خمیر نان برنجی وجود دارد، اما شما می توانید با به کارگیری چند راهکار ساده از شل شدن خمیر این شیرینی جلوگیری کنید. این راهکارها عبارتند از:

از مصرف بیش از اندازه گلاب اجتناب کنید

بهتر است گلاب را کم کم به مواد خود اضافه کنید. افزودن مقدار کم گلاب موجب خشکی خمیر شده و استفاده بیش از حد از آن به شل شدن خمیر نان برنجی منجر می شود. سعی کنید مواد را به خوبی با دست خود ورز دهید تا خمیر یکنواختی به دست آید. با این حال اگر خمیر شما در اثر افزودن بیش از حد گلاب شل بود، با اضافه کردن مقداری آرد برنج می توانید خمیری یکدست و لطیف داشته باشید.

مدت زمان استراحت خمیر شیرینی نان برنجی در یخچال

یکی از دلایل اصلی شل شدن خمیر نان برنجی، گرم شدن آن در دمای محیط می باشد. اجازه دهید خمیر شیرینی حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت کند. توصیه می شود قالب ها و سینی خود را نیز سرد کنید و سپس خمیرها را به آن منتقل کنید.

از اضافه کردن بیش از حد مواد خودداری کنید

اگر مقدار کره یا روغن شما بیش از اندازه باشد، موجب شل شدن خمیر نان برنجی می شود. هم چنین استفاده غیر اصولی از جوش شیرینی و بکینگ پودر، شیرینی های شما را پس از پخت شل و وا رفته می کند.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *