microwave popcorn lung disease,ذرت بوداده با مایکروویو

استفاده از مایکروویو در آشپزخانه‌های امروزی بسیاری اکثر از پیش رواج یافته می باشد و چه موردی خوب تر از یک کاسه ذرت بو داده میتواند کاربرد خوشی قسمت مایکروویو را به ما تداعی کند؟

به اعلام آلامتو و به قول آی بانو؛ شاید خبرهایی این روز ها در زمینه تماس پاپکورن‌های مایکروویو با مشکل ها ریوی گوش داده شوید، لیکن آیا واقعا اینطور می باشد ؟

بعد از یک مطالعه که بیان نموده طعم دهنده کره مصنوعی پر همان مواد شیمیایی نامناسب به منزله طعم دهنده سیگارهای الکترونیکی می باشند، تیترخبرها ادعا کردند که پاپکرون‌های مایکروویوی به اندازه کشیدن سیگار الکترونیکی برای شما نامناسب می باشد. لیکن درواقع این چنین نیست.

درادامه آنچه که می بایست درباره مطالعه منتشر شده در کاتالوگ‌ی چشم‌اندازهای سلامت ناحیه زیست را بدانید آورده شده: محققان دریافتند که حدود 75% سیگارهای الکترونیکی طعم دار حاوی دیاکتیل، یک طعم‌دهندی شیمیایی مربوط به بیماری تنفسی شدید می‌شوند.

ماده شیمیایی مشابه در کنار این در بعضی طعم‌دهنده‌های پاپکورن کره‌ای مصنوعی وجود دارد. دیاکتیل به برونشیولیت انسدادی (با نام مستعار “ریه پاپ کورنی”) تماس دارد، یک بیماری ریوی که التهاب و زخم در راه جریان هوای ریه اتفاق می‌افتد. اشخاص با برونشیولیت انسدادی عموماً از تنگی نفس و سرفه‌ی خشک رنج می‌برند.

در کنار این بخوانید: راهنمای خریداری ماکروویو

” ریه پاپ کورنی ” نام خویش را از کارگران سابقی که در کارخانه‌ی پاپکورن مایکروویو در میسوری که مبتلا به بیماری شدند گرفت. مبنای مرکز جلوگیری و کنترل بیماری، خیلی از اشخاص مبتلا به بیماری مزایای کمی از درمان‌های پزشکی دریافتی بردند، لیکن سرفه‌های آنان بعد از اینکه غیر از این درمعرض بخارهای دیاکتیل قرار نگرفتند خوب تر شد یا ازبین رفت.

منطقی می باشد کسانی که به طور مداوم در معرض بخارها قرار می‌گیرند (شبیه کارگران کارخانه پاپکورن مایکروویوی) احتمال زیادتری دارد که به بیماری مبتلا شوند. لیکن طبق اعلام نیویورک تایمز در سال 2007، دست کم یک مرد از روش خوردن میزان بسیاری اضافه از پاپکورن مایکروویوی به آن مبتلا شد.

و حال تماس سیگار آنلاین. اوه… این موردی می باشد که ما می بایست درموردش نگران باشیم؟

سسیل رُز، کارشناس برونشیولیت انسدادی، استاد پزشکی در بهداشت ملی یهودی می‌گوید که، مسلماً در صورتی که عادت به خوردن پاپکورن مایکروویوی دارید نباید نگران شوید. او تشریح می‌دهد که: “خوردن پاپکورن ماکروویوی با طعم کره‌ای دلیل بیماری ریوی شناخته نشده می باشد.

استنشاق‌ بخارهای حاوی دیاکتیل و دیگر طعم‌دهنده‌های کره‌ای باعث بیمار ریوی می‌گردد.” او اشاره می‌کند مرد مبتلا به پاپکورن ریوی از پاپکورن‌های مایکروفری به‌طور منظم وقتی‌که بسته‌ی جدید پاپکورن را باز می‌کرد بو ی آن را استنشاق می‌کرد، آنچه که شاید باعث بیماری او شد. لیکن، او می‌گوید، اکثر ما عموماً بخارهای پاپکورن را شبیه آنچه که آن مرد اکثراً می‌کرد استشمام نمی‌کنیم.

رز می‌گوید که داده های علمی خیلی که بتواند ایمن‌ترین شیوه برای حاضر‌سازی و خوردن پاپکورن مایکروویوی را به ما بگوید وجود ندارد، لیکن او تعدادی توصیه دارد:” برای ایمنی اکثر، از تنفس عمیق بخارات وقتی‌که بسته‌ی پخته شده ابتدا باز می‌گردد، خودداری نمایید.” و وقتی‌که به آن دچار شدید، به احتمال بیشتر می‌خواهید از سیگارهای الکترونیکی هم دوری نمایید.

در کنار این بخوانید: خواص ذرت