غذا جزو برنامه های شاخص و اساسی هر شخص در شبانه روز به تعداد می رود و برای خیلی از بشر خرج وعده های غذایی کاری خوشی قسمت می باشد.با این اکنون بعضی مواد غذایی می بایست با احتیاط مصرف گردد چون مصرف بیشتر از اندازه آنان می‌تواند به مسمومیت‌های کشنده منتهی گردد.

در این نوشتار با 10 ماده غذایی مانوس می شوید که می تواند در شکل سهل انگاری و درست مصرف نکردن عامل مرگ آدمیزاد ها گردد:

لوبیای سبز از عبارت مواد غذایی پرطرفدار به تعداد می رود، ولی پنج تا شش عدد آنان در صورتی که نپخته باشند، می توانند جان کودکان خردسال را به خطر بیندازند.

لوبیا سبزهای خام دارای لکتینی به نام «PHA» می باشند که می توانند منتهی به خونریزی شدید معده شوند.

مواد غذایی خطرناک

لکتین ها پروتئین هایی می باشند که نقش شان راحت اتصالات سلول به سلول می باشد. PHA در میزان بالا یک ماده سمی شمرده می گردد. حرارت دادن لوبیای سبز PHA را از بین می برد.

مواد غذایی خطرناک

جوز هندی در میزان خیلی اندک به منزله یکی از طعم دهنده ها و ادویه های برجسته آشپزی و شیرینی پزی به حساب می آید ولی مصرف یکجای این ادویه به مقدار بیشتر از چهار گرم می تواند باعث بروز وضعیت تهوع، توهم و در مورد ها شدیدتر بیهوشی گردد. مصرف این میزان از جوز هندی در کودکان مسمومیت شدید و مرگ آور به دنبال دارد.

مغز بادام تلخ به میزان کم شامل سیانور دو پتاس و اسید سیاندریک می باشد که در صورتی که فردی به میزان افزون آن را مصرف کند، مسموم می گردد.

مواد غذایی خطرناک

مصرف پنج تا 10 عدد مغز بادام تلخ در کودکان می تواند مسمومیت شدید به دنبال داشته باشد، در بزرگسالان این شمار به ۵۰ عدد می رسد.

مانیوک یا کاساوا گیاه بومی مناطق آمریکای جنوبی می باشد که برای تهیه دسر از آن استفاده می گردد.

مواد غذایی خطرناک

ریشه، برگ ها و پوست این گیاه نباید به طور خام استفاده شوند، و در صورتی که به موقع تهیه مراقبت نشود، می توانند به خاطر ابداع مسمومیت پیامدهای مرگ بار به دنبال داشته باشند.

مصرف گوشت خام هر تعدادی مرگبار نیست ولی می تواند باعث ابداع کرم های نواری در دستگاه گوارش گردد. عفونت روده و کم شدن وزن می تواند از عوارض این نوع از عفونت باشد.

مواد غذایی خطرناک

مواد غذایی داخل قوطی های کنسرو یا شیشه های کنسرو شده می توانند مرگ آور باشند. ذخیره سازی اشتباه یا آلودگی در ورقه های فلزی قوطی های کنسرو می توانند مواد سمی ساخت نموده که سریعاً در مواد غذایی حل می شوند.

مواد غذایی خطرناک

قوطی های کنسرو و شیشه های شامل مواد کنسرو شده می بایست همیشه در جای خنک و به دور از نور نگهداری شوند.

درست کردن کباب یکی از تفریح های مورد تمایل بشر به تعداد می آید. ولی کباب کردن نیز می تواند پیامدهای سرطان زا به دنبال داشته باشد.

مواد غذایی خطرناک

حرارت بالا می تواند باعث کرد هیدروکربن های پلی آروماتیک گردد. مخصوصاً در صورتی که چربی گوشت به درون آتش ذغال چکه کند. هر چه گوشت کبابی سیاه تر شده باشد، تعداد مواد مضر که درون گوشت جمع شده اند هم زیادتر می باشد.

سولانین از ترکیبات گیلکو آلکالوئیدهاست که در سیب زمینی با ظاهر شدن رنگ سبز مخصوصاً در قشر زیر پوست آن معین می گردد.

میزان افزون این سم باعث مسمومیت می گردد که با لوگو هایی مانند سوزش گلو، وضعیت تهوع و تعریق شدید و نفس تنگی دنبال می باشد.

مواد غذایی خطرناک

سیب زمینی را می بایست همیشه در جای خنک و تاریک نگاه داشت و به موقع مصرف هم بخش های سبز رنگ را دور انداخت.

بادکنک ماهی در ژاپن به منزله غذایی لوکس مصرف می گردد. روده، تخمدان و کبد این گونه از ماهی ها شامل سم تترو دوتوکسین می باشد که ۱۲۰۰ معادل کشنده تر از سم سیانور می باشد.

مواد غذایی خطرناک

یک بادکنک ماهی می تواند جان ۳۰ شخص را بگیرد. در ژاپن برای طبخ این ماهی می بایست دوره های آموزشی بلند مدتی را گذراند. این ماهی ها همیشه به دست ماهرترین آشپزها سم زدایی می شوند و به بها بالا نیز فروخته می رسند.

مکان لینک ساقه گوجه فرنگی و بخش های سبزرنگ گوجه فرنگی می توانند تا ۱.۲ درصد شامل سولانین باشد. ۵۰ گرم سولانین می تواند باعث سردرد، وضعیت تهوع و استفراغ گردد.

مواد غذایی خطرناک

برای همین هم می بایست از مصرف گوجه فرنگی های کال دوری کرد و مکان لینک ساقه را همیشه با احتیاط جدا کرد.