کدام سبزیجات خاصیت ضد نفخ دارند؟
عموماًً مقصر اساسی نفخ شکم را سبزیجات میدانیم در صورتی که بعضی از آنان نه فقط عامل نفخ نیستند بلکه میتوانند خاصیت ضد نفخ هم داشته باشند.
به اعلام آلامتو و به قول روزنامه سلامت؛ در صورتی که یک توصیه تغذیه ای وجود داشته باشد که برای بدن شما ارزشمند و سودمند باشد این می باشد که سبزیجات بسیاری بخورید. حقایقی وجود دارد که نشان می دهد می بایست سبزیجات بسیاری در رژیم غذایی خویش داشته شوید. واقعیت این می باشد که زیادتر اشخاص فیبر کافی در رژیم غذایی خویش ندارند. میزان فیبر توصیه شده برای زنان حدود ۲۵ گرم در روز می باشد. به علت داشته شوید که یک پیمانه کلم بروکلی فقط ۴ گرم فیبر دارد. به همین علت برای مهیا فیبر خویش می بایست سبزیجات بسیاری مصرف نمایید. برای بعضی از اشخاص مصرف فیبر می تواند معایبی به کنار داشته باشد. افزوده کردن سبزیجاتی که غنی از فیبر می باشند می تواند در بعضی از اشخاص نفخ ابداع کند. این عنوان وقتی بدتر می گردد که بخواهید یکباره از رژیم کم فیبر به رژیم غذایی پر از سبزیجات روی بیاورید. برای اینکه بتوانید ناراحتی های شکمی خویش را در این مورد کمتر نمایید کافیست سرعت افزوده کردن سبزیجات به رژیم غذایی خویش را کندتر کنید. با گذشت هنگام خوردن فیبر زیادتر می تواند به کم شدن نفخ یاری کند. در صورتی که شما هم معده خیلی حساسی دارید، باید سبزیجاتی که مصرف می نمایید را بپزید و به جای مصرف خام آن، از سبزیجات پخته استفاده کنید. گرمایی که به در وقت پخته شدن به سبزیجات وارد می گردد می تواند به تجزیه فیبر یاری کند و هضم آن را ساده تر می نماید. حرکت هوشمندانه سایر این می باشد که نسبت به سبزیجاتی که مصرف می نمایید هوشیار شوید. سبزیجات خاصی را در رژیم غذایی خویش بگنجانید. سبزیجات زیر مزه خیلی نیکی دارند و بها تغذیه ای آنان بالاست. این سبزیجات کمتر از دیگر نکات موجب ابداع نفخ در شکم می گردد.
مطلب مرتبط: برای بر طرف نفخ شکم چه بخوریم؟
خیار:
خیار ویتامین ها و آنتی اکسیدان های فراوانی وارد بدن می کند خصوصاً در صورتی که با پوست خورده گردد. لیکن بر خلاف زیادتر سبزیجات، خیار فیبر اندکی دارد و شانس نفخ شکم را کم شدن می دهد. این ماده آب فراوانی دارد و می تواند آب مورد احتیاج برای بدن را فراهم آورد.
مارچوبه:
این ماده سبز، طعم خیلی عالی دارد. مارچوبه ماده ای به نام آسپاراگین دارد که یک آمینو اسید می باشد و به موضوع ادرار اور طبیعی عمل می کند. این عنوان به بدن یاری می کند آب اضافی را به آسانی دفع نماید و از شر نفخ حاضر ساده گردد. اگر چه نباید به یکباره مارچوبه بسیاری مصرف نمایید. برای بعضی از اشخاص مارچوبه می تواند موجب نفخ گردد خصوصاً وقتی که در مقادیر خیلی افزون مصرف می گردد. پس مرز اعتدال را نگه دارید.
آووکادو:
آووکادو می تواند یک ماده عالی برای بدن باشد. آووکادو غنی از پتاسیم می باشد و تاثیر نفاخی سدیم را کم شدن می دهد. ضمناً این ماده سرشار از چربی های سالم می باشد و به بدن یاری می کند مواد مغذی مورد احتیاج را جذب کند.
کدو سبز:
زیادتر سبزیجات پر FODMAP ها می باشند. این ها تعدادی از شکرها و کربوهیدرات های مخصوص می باشند که می توانند گاز و نفخ بسیاری در اشخاص مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر ابداع نماییند. کدو سبز FODMAP پایینی دارد و می تواند یک گزینه درست برای این اشخاص باشد.
سبزیجاتی با برگ سبز:
اسفناج و کلم ویتامین B بالایی دارد و می تواند احتباس آب در بدن را کمتر کند. سالادهایی که با سبزیجات برگ سبز تهیه می شوند طعم نیکی دارند و می توانند برای بدن سودمند باشند.
کلم ترش:
برای اینکه بتوانید پروبیوتیک های سودمند روده را تکثیر دهید خوب تر می باشد از سبزیجات تخمیر شده مثل کلم ترش استفاده کنید. تنها مطمئن شوید که ان را از فروشگاه های معتبر تهیه می نمایید. کلم ترش کنسروی پخته شده می باشند و نمی توانند پروبیوتیک هایی که می خواهید را مهیا نمایند.
گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی آنتی اکسیدان های بسیاری دارد. شما باید از این ماده برای تهیه سالاد و سس بهره ببرید.
با اینکه چنین سبزیجاتی می توانند برای بدن شما سودمند باشند لیکن از مصرف سبزیجات سایر واهمه نداشته شوید.تمام اشخاص واکنش یکسانی به سبزیجات ندارند. سبزی که در یک شخص موجب ابداع نفخ می گردد شاید در شخص سایر چنین اثری نداشته باشد. خوب تر می باشد خودتان این عنوان را با تجربه کردن توسط آورید. کل این نکات به سلامت روده های شما بستگی دارد.