چگونه کیک اسفنجی را با خامه تزئین کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه کیک اسفنجی را با خامه تزئین کنیم
کیک اسفنجی پرطرفدار ترین کیک بین عموم مردم و مخصوصا کیک پز ها است. زیرا این کیک روش پخت آسانی نسبت به دیگر کیک ها دارد. و همچنین کیک اسفنجی بافت مناسبی برای خامه کشی دارد. حال اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید ادامه این مطلب را از دست ندهید. زیرا بهترین روش های تزیئن کیک با خامه را برای شما ارائه داده ایم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
طرز تهیه خامه برای تزیئن کیک اسفنجی
آسان ترین راه برای تزیئن کیک با خامه استفاده از خامه اماده مخصوص خامه کشی است، که میتوان به راحتی از قنادی ها و کیک پزی ها تهیه کرد. اما میتوان این خامه را به روش خانگی هم درست کرد. حال در ادامه به آسان ترین روش های درست کردن خامه مخصوص خامه کشی و تزیئن کیک به روش خانگی می پردازیم.
طرز تهیه خامه مخصوص خامه کشی به روش خانگی
برای تهیه خامه برای تزیئن کیک اسفنجی به مواد اولیه ای مانند خامه با چربی بالا، خاک قند یا شکر و وانیل نیاز داریم. در ابتدا ظرف مناسبی که به اندازه مقدار خامه مورد نظر ظرفیت داشته باشد را انتخاب می کنیم. سپس خامه را درون ظرف می ریزیم و به خوبی هم می زنیم . به این نکته توجه کنید که حجم خامه پس از هم زدن های متوالی بیشتر میشود پس از این کار خامه را به مدت بیست دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
در مرحله بعد خامه را از فریزر خارج می کنیم و به آن خاک قند یا شکر و وانیل را اضافه می کنیم. دوباره مواد را هم میزنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و دانه های شکر در خامه به خوبی حل شود. زیرا اگر این کار انجام نشود در مراحل خامه کشی دانه های شکر باعث بهم زدن یکدستی خامه بر روی کیک اسفنجی میشوند. سپس دوباره مواد را به مدت بیست دقیقه در فریزر قرار می دهیم. پس از اینکه خامه به اندازه مناسب سفت شد میتوان با ابزار های مختلف کیک را خامه کشی و تزیئن کرد.
نکته دیگری که در تهیه خامه میتوان به آن توجه کرد استفاده از رنگ خوراکی است. به این صورت که مقداری رنگ خوراکی به خامه اضافه میکنیم و آن را به خوبی هم می زنیم تا خامه رنگی نیز برای تزیئن کیک اسفنجی داشته باشیم.