چگونه زولبیا را سرخ کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه زولبیا را سرخ کنیم
زولبیا مهمان همیشگی سفره های ما در ماه رمضان است. کمتر کسی پیدا می شود که طعم این شیرینی را تا به حال نچشیده باشد. این شیرینی به دلیل قند و چربی بالایی که دارد به خیلی از افراد توصیه نمی شود و به طور کلی سعی کنید در مصرف شیرینی جات زیاده روی نکنید. پخت این شیرینی در خانه هم به صرفه تر است و هم سالم تر. اگر می خواهید طرز تهیه این شیرینی و نحوه پخت آن را یاد بگیرید این مطلب را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
طرز تهیه زولبیا خانگی
مواد مورد نیاز
نشاسته گل 1 لیوان
ماست 1 لیوان
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
روش طبخ زولبیا:
- درون ظرفی مناسب نشاسته و ماست را خوب با هم ترکیب می کنیم تا تکه های نشاسته قشنگ حل شود.
- آرد را با بکینگ پودر به همراه آرد سفید قنادی به مواد درون ظرف اضافه می کنیم.
- زعفران غلیظی که از قبل دم کرده ایم را به مواد افزوده و خوب هم می زنیم.
- نوبت آن است که روی ظرف را با سلفون و یا پارچه بپوشانید و به مدت 2 ساعت در محیط خانه قرار دهید تا مواد پف کنند.
- مواد را درون قیف بریزید و ابتدا برای تست مقداری از مواد را درون روغن داغ شده بریزید اگر پف کرد و در روغن شناور شد یعنی دمای روغن مناسب سرخ است.
- مواد را بصورت دورانی ریخته و دو طرف آن را تا طلایی شدن سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن شیرینی را درون شربت بار ( در مطالب قبلی سایت طرز پخت آن آموزش داده شده ) گرم بیندازید و پس از 2 دقیقه بیرون بیاورید. زولبیای شما آماده است. نوش جان
نکاتی راجب سرخ کردن
برای سرخ کردن حتما از روغن مایع استفاده کنید. روغن جامد موجب خشک شدن شیرینی می شود. زولبیا را به اندازه سرخ کنید. زیادی سرخ کردن آن موجب طلایی شدن اش نمی شود. شعله باید متوسط باشد تا شیرینی ها به خوبی پف کنند. زولبیا ها را درون روغن داغ باید سرخ کرد.