چطور بدن اسیدی را قلیایی کنیم؟
وضعیت اسیدیتهی بدن را با pH زیر 7 خون تعریف میکنند؛ به این معنا که اینکه بدن اسیدی شده و عموماًً مشکلاتی از قبیل درد مفاصل، خستگی و ضمناً بیماریهای جدیتر شبیه سرطان به بار میآورد.
به بیان آلامتو به قول تبیان؛ به عقیدهی بعضی از محققان بین وضعیت اسیدیتهی بدن و ابتلا به سرطان رابطه وجود دارد.
برای همین مورد نیاز هست که به هر ترتیبی بدن را از این وضعیت در آورده و به وضعیت آلکانیک یا بازی نزدیکتر کرد و این فعالیت به هم یاری مصرف مواد غذایی مطلوب شبیه کنجد بوداده قابلیتپذیر هست. با ما بمانید تا با مواد غذایی مطلوب برای کم شدن وضعیت اسیدی بدن اکثر باخبر شوید.
از کجا بفهمیم بدنمان اسیدی شده هست؟
در صورتی که صبحها مدام حالت خستگی مینمایید و یا اینکه بین ساعت 1 تا 3 صبح از خواب بیدار میشوید و خوابتان به نیز میریزد، در صورتی که از سوزش معده رنج میبرید یا اینکه صبحها نفستان سنگین هست، در صورتی که مدام دست و پایتان یخ میزند، پاهایتان عرق میکند و نمیتوانید سرما را تحمل نمایید؛ به این معنا که اینکه بدنتان علائم استرس فیزیولوژیکی را نشان میدهد که ناشی از وضعیت اسیدی هست.
در وضعیت کلی هر بیماری مزمن بدن از وضعیت اسیدی ناشی میگردد که دیابت، بیماریهای کلیوی و سرطانها جزویی از آنان می باشند.
در کنار این بخوانید: لیست غذاهای انرژی زا
مواد معدنی مطلوب برای خنثیسازی اسید:
سدیم
سدیم یکی از آلکانیترین معدنیهای حاضر هست. اثر این مادهی معدنی اکثر در محیطی دستگاه گوارش دیده میگردد.
میتوانید با مصرف کرفس، ژلاتین، جعفری، زردهی تخممرغ، ماهی، نخود، مارچوبه، خرما، انجیر، کلم سبز، دانهی کنجد، تخمهی آفتابگردان، سبزیجات برگ سبز، برگهای چغندر، قاصدک و شاهی سدیم بسیاری دریافت نمایید.
پتاسیم
پتاسیم هم به اندازهی سدیم خواص بازی دارد و برای خنثی کردن اسیدهای عضلات سودمند هست.
برای جذب پتاسیم اکثر هم میتوانید کلم سبز، کلم قرمز و کلم برگ، پوست سیبزمینی، زیتون، سرکه سیب غیرپاستوریزه، کاهو، کلم بروکسل، خیار، شاهی، جوانهی گندم، ماهی، شیر سویا و غیره مصرف نمایید.
منیزیم
منیزیم موجب آرامش بدن میگردد. این مادهی معدنی زیادترین اثر را در محیطی نظام عصبی به جا میگذارد.
ذرت، کل سبزیجات زردرنگ، گندم همه ی، جوانهی گندم، آب قلم گوساله، ژلاتین، خرما، انجیر خشک، ماهی، شیر بز، اسفناج، گندم سیاه، شیر سویا، چغندر، توفو، شاهی و دمنوش میوهی رازک زیادترین مقدار منیزیم برای کم شدن وضعیت اسیدی بدن را در اختیارتان میگذارند.
کلسیم
زیادترین اثر کلسیم در خنثی کردن وضعیت اسیدی استخوانهاست.
در بین مواد غذایی پر کلسیم میتوان به دانهی کنجد، بادام، آووکادو، سبزیجات برگ سبز تیره، جلبک دریایی، شاهی، پنیرهای غیرپاستوریزه، کلمها، ژلاتین، ماهی، گل کلم، بروکلی، غلاتی شبیه گندم همه ی، ارزن، برنج قهوهای، جو دو سر و در کنار این انجیر اشاره کرد که پر زیادترین مقدار این مادهی معدنی می باشند.
منگنز
منگنز برای خنثی کردن اسیدهایی که در مغز جا خوش نمودهاند مطلوب هست.
گردو، سبزیجات سبز خام، آناناس، بلوبری و جو دوسر از عالی ترین منابع غذایی منگنز می باشند.
یا اینکه صبحها نفستان سنگین هست، در صورتی که مدام دست و پایتان یخ میزند، پاهایتان عرق میکند و نمیتوانید سرما را تحمل نمایید؛ به این معنا که اینکه بدنتان علائم استرس فیزیولوژیکی را نشان میدهد که ناشی از وضعیت اسیدی هست.
دقت دقت
به عقیدهی محققان درست هست که لیموترش یکی از میوههای ترش انگاشته میگردد لکن در صورتی که به اندازه مصرف گردد به کم شدن وضعیت اسیدی سلولها هم یاری میکند.
لیموترش سرشار از اسیدسیتریک هست؛ لکن درعیناکنون پر مواد معدنی هم میباشد. وقتی که آب لیموترش جذب بدن میگردد اسیدسیتریک آن سریعاً به اسیدکربنیک جایگزین شده و از آن موردی جز مواد معدنی برقرار نمیماند که به خنثی کردن وضعیت اسیدی هم یاری میکنند.
در کنار این مواد غذایی شبیه گوشت قرمز، کلهپاچه، سفیدهی تخممرغ، عدس، لوبیا سفید و غیره وضعیت اسیدی بدن را بالا میبرند. اگر چه زیادترین وضعیت اسیدی مربوط به قند سفید، آرد سفید و مواد غذایی تهیهشده از آن، پاستاها، شیرینیجات، روغنهای تصفیهشده، چای، قهوه، الکل، شکلات و آبگوشتهای چرب میباشد.