چرا کیک یزدی گنبدی نمیشود و پف نمیکنه؟ (2 نکته ساده)
چرا کیک یزدی گنبدی نمیشود و پف نمیکنه؟
اگر شما نیز تصمیم به پخت کیک یزدی در منزل خود گرفته باشید، ممکن است پس از چند بار پختن این کیک خوشمزه این سوال برایتان پیش آمده باشد که چرا کیک یزدی گنبدی نمیشود و پف نمیکنه؟ در پاسخ باید بگوییم که این موضوع می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد. در ادامه به عواملی که باعث پف نکردن کیک یزدی می شوند اشاره می کنیم.
1- دمای فر؛ یک عامل مهم در گنبدی شدن کیک یزدی
این اتفاق ممکن است در اثر پایین بودن دمای فر رخ دهد. بنابراین برای حل کردن این موضوع کافی است دمای فر را به اندازه 10 درجه بالاتر ببرید. البته توجه داشته باشید که این دما را بیش از اندازه بالا نبرید. زیرا باعث می شود قسمت های مختلف کیک یزدی به صورت یکسان پخته نشوند. در این حالت بخش های رویی و زیری کیک ترد می شوند در حالی که ممکن است بخش میانی به خوبی پخته نشود.
2- عدم انتخاب حالت مناسب در فرهای برقی
اگر برای پخت کیک یزدی از فرهای برقی، ماکروویو یا سولاردام استفاده می کنید، باید تنظیمات دستگاه را روی حالت فن یا کانوکشن قرار دهید. این حالت مناسب ترین برنامه برای پف کردن کیک یزدی است زیرا گردش هوای مناسب را در فضای دستگاه ایجاد می کند.
3- برای پف کردن کیک یزدی، قالب را چرب نکنید!
به طور کلی چرب کردن بیش از اندازه قالب کیک سبب می شود که در دمای بالای فر، این چربی ها به درون بافت کیک نفوذ پیدا کنند و جلوی پف کردن آن را بگیرند. بنابراین اگر این سوال برای شما نیز پیش آمده است که ” چرا کیک یزدی گنبدی نمیشود و پف نمیکنه؟” پیشنهاد می کنیم که یکبار بدون آن که قالب را چرب کنید، پخت کیک یزدی را انجام دهید.
4- هم زدن زیاد؛ از مهمترین دلایل پف نکردن کیک یزدی
اگر می خواهید پس از اتمام فرآیند پخت این کیک های خوشمزه شاهد گنبدی شدن کیک یزدی باشید، از هم زدن بیش از حد مواد خودداری کنید. زیرا این کار باعث می شود پف کیک شما بسیار کم شود.
در این مطلب سعی کردیم دلایل پف نکردن کیک یزدی و گنبدی نشدن آن را بیان کنیم. شما می توانید با رعایت نکات گفته شده، این کیک را با یک بافت عالی تهیه نموده و نوش جان کنید.