چرا قطاب سفت می شود ؟ (2 نکته ساده)

چرا قطاب سفت می شود ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا قطاب سفت می شود ؟ (2 نکته ساده)

چگونه شیرینی خانگی خوب بپزم

هیچ کاری لذت بخش تر از این نیست که یک دستور پخت شیرینی خانگی، یاد بگیرید و بخواهید بلافاصله آن را امتحان کنید. به خصوص دستور پخت شیرینی های سنتی مثل قطاب، نان برنجی، قرابیه، کماج و کلمپه بسیار جذاب هستند. شیرینی سنتی قطاب جزو آن دسته از شیرینی هایی است که اغلب شما حداقل یکبار پختن آن را امتحان کرده اید. آیا در هنگام پختن آنها با چالش هایی مثل سفت شدن خمیر، خشک شدن و یا کف کردن آن مواجه شده اید؟

تا حالا شده با این پرسش برخورد کنید که چرا قطاب سفت می شود؟ چرا قطاب در روغن کف میکنه؟ چرا قطاب خشک می شود؟ چرا قطاب ترک میخوره یا برای قطاب از چه روغنی استفاده کنیم؟ برای پختن یک شیرینی یا غذای خوب، باید با تمام شگردها و فوت و فن ها آشنا باشید. اگر می خواهید از شیرینی پزی لذت ببرید، حتما باید به نکات ریز توجه نمایید. حالا نوبت آن است که به پرسش شما درباره اینکه چرا قطاب سفت می شود، پاسخ دهیم.

چرا قطاب سفت می شود؟

اگر از خودتان می پرسید چرا قطاب سفت می شود، باید بدانید، سفت شدن قطاب به این دلیل اتفاق می افتد که شما از آرد به اندازه استفاده نکرده اید. اگر آرد کمتری استفاده کنید، خمیر پف می کند؛ اما اگر از آرد بیشتر استفاده کنید، خمیر قطاب سفت یا خشک می شود. شاید حتی فکر این را نمی کردید، عدم استفاده صحیح از مواد اولیه برای پخت، شما را با چنین دردسرهایی رو به رو کند.

دلیل دیگری که می توان در پاسخ به سوال اینکه چرا قطاب سفت می شود، بیان نمود، حرارت بالا می باشد. خب چرا حرارت بالا باعث این مشکل می شود؟ وقتی شعله اجاق را زیاد کنید، روغن سریع تر داغ شده، قبل از اینکه خمیر کاملا مغز پخت شود، زیر و روی آن طلایی می شود. بعد از خنک شدن، شما شاهد سفت شدن قطاب ها خواهید بود. پس هرگز این نکته را فراموش نکنید که قطاب را در حرارت کم بپزید و اجازه ندهید، روغن دود کند. به طور کلی دلایل ذیل در سفت شدن قطاب تاثیر دارند:

  • از حرارت زیاد برای پختن قطاب استفاده کرده اید.
  • اندازه آرد از دست تان خارج شده و برای درست کردن خمیر، مقدار بیشتری استفاده کرده اید.

اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *