چرا قطاب در روغن کف میکنه ؟ (2 نکته ساده)
با فوت و فن های پخت قطاب آشنا شوید
تا حالا شده هنگام پخت شیرینی خانگی قطاب با این صحنه مواجه شوید که روغن شروع به کف کردن کند و مثل شیر سر برود؟ اولین سوالی که از خودتان می پرسید، این هست که چرا قطاب در روغن کف میکنه؟ معمولا در هنگام سرخ کردن برخی از غذاها و شیرینی ها، روغن شروع به کف کردن می کند. علت این مسئله می تواند از روغنی باشد که شما از آن برای پخت و پز استفاده می کنید. البته به غیر از کیفیت روغن، ممکن است دلایل دیگری مانند وجود رطوبت در مواد بکار رفته، استفاده از روغن غیر سرخ کردنی، دمای خیلی بالای روغن و ریختن آب درون روغن، در کف کردن روغن تاثیر داشته باشد. سوال اینجاست که چرا هنگام پخت قطاب این اتفاق میفتد و کف کردن آن مثل سررفتن شیر می باشد، به طوری که مجبور می شوید، زیر اجاق را خاموش کنید.
چرا قطاب در روغن کف میکنه
پختن هر شیرینی فوت و فن هایی دارد که باید رعایت کنید. درست کردن قطاب هم از این قاعده مستثنی نیست؛ اما چرا قطاب در روغن کف میکنه؟ شما که تمام نکات رو رعایت کردید. چرا هنوز شاهد کف کردن قطاب ها در روغن هستید؟ براساس تجربه شیرینی پز های حرفه ای یکی از دلایل کف کردن روغن، تخم مرغی است که در مواد اولیه پخت شیرینی قطاب استفاده می کنید. دومین دلیلی که در کف کردن روغن تاثیر داشته باشد، کم و زیاد کردن حرارت است. معمولا حرارت باید متوسط بوده و تا آخرین قطاب، شعله را نباید کم یا زیاد کنید.
در صورتی که قصد دارید به جای استفاده از روغن جامد صاف، کره حیوانی خانگی استفاده کنید، به خاطر اینکه در کره های حیوانی دوغ وجود دارد، هنگام پخت، دوغ باعث کف زیاد در روغن می شود. به طور کلی چند دلیل در هنگام درست کردن قطاب، باعث کف می شود:
- روغنی که بکار می برید، کیفیت خوبی ندارد
- از کره حیوانی برای پختن قطاب استفاده می کنید.
- کف کردن، به خاطر تخم مرغی که در دستور پخت قطاب وجود دارد.
- مصرف بیش از اندازه آرد در درست کردن قطاب باعث ایجاد کف می شود.