چرا شیرینی نخودچی خشک می شود ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نخودچی خشک می شود ؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شیرینی نخودچی خشک می شود ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی نخودچی خشک می شود و میریزد؟

ترد بودن برای بعضی از شیرینی ها مثل نخودچی اهمیت زیادی دارد. منظور از ترد بودن، نرمی شیرینی نخودچی است. بیشتر افراد شیرینی نخودچی را به خاطر بافت نرمی که دارد، انتخاب می کنند. ترکیبات، نحوه پخت و به کارگیری تکنیک های مختلف برای شیرینی نخودچی مهم هستند. به کمک این فوت و فن ها می توانید شیرینی نخودچی خوشمزه و خوش طعمی را نوش جان کنید. چرا شیرینی نخودچی خشک می شود؟ با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

تهیه شیرینی نخودچی اگر درست و اصولی نباشد، می تواند باعث ترک برداشتن، خرد شدن، شل شدن، وارفتگی و خشک شدن شیرینی شود. به طور کلی آرد نخودچی باعث بافت نرم شیرینی نخودچی می شود. اگر می خواهید شیرینی نخودچی نرم و ترد باشد، باید ترکیبات آن را به اندازه انتخاب کنید. انتخاب ترکیبات شیرینی نخودچی متناسب با تعداد افراد انجام می شود، البته نسبت ها باید به خوبی رعایت شوند. منظور از نسبت ها این است که میزان روغن با آرد به کار رفته برای پخت شیرینی تناسب داشته باشد. در این صورت می توانید از بافت خشک یا شل و وارفته شیرینی نخودچی جلوگیری کنید.

فوت و فن های تهیه شیرینی نخودچی بعد از پخت نیز مورد توجه می باشد. بعد از بیرون کشیدن شیرینی نخودچی، شیرینی ها را بلافاصله به محیطی مثل یخچال انتقال ندهید. این موضوع می تواند شیرینی را بیش از اندازه شکننده کند، چون در این حالت شما فرصت لازم برای منسجم شدن بافت شیرینی را فراهم نمی کنید.

حرارت دهی و خشک شدن شیرینی

حرارت دهی در تهیه شیرینی نخودچی اهمیت زیادی دارد. اگر فر شما از نظر حرارت دهی یا میزان حرارت تنظیم نباشد، احتمال پخت ناهمگن و خشک شدن شیرینی نخودچی وجود دارد. حرارت بالا باعث می شود شیرینی ها به سرعت از قسمت پایین طلایی و خشک شوند. این در حالی است که دیگر قسمت های شیرینی ممکن است هنوز خام باشند. افراد مبتدی که در زمینه تهیه شیرینی نخودچی مهارت لازم را ندارند، ممکن است دمای فر را به شکل مناسب تنظیم نکنند یا اینکه ترکیبات مواد را به درستی آماده نکنند.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *