چرا شیرینی نارگیلی پفش میخوابه و پفکی نیست؟ (2 نکته ساده)
چرا شیرینی نارگیلی پفش میخوابه و پفکی نیست؟
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های پرطرفدار برای مراسم های مختلف است. این شیرینی ها به روش های مختلفی تهیه می شوند. یکی از مشکلاتی که در تهیه این شیرینی ها وجود دارد، خوابیدن پف آن ها بلافاصله بعد از پخت می باشد. چرا شیرینی نارگیلی پفش میخوابه؟ با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
یکی از نشانه های موفقیت در تهیه شیرینی نارگیلی، پف کردن شیرینی می باشد. پف کردن شیرینی نارگیلی نشان می دهد که شما دستورالعمل پخت آن را به خوبی رعایت کرده، استانداردهای لازم را در نظر گرفته و ترکیبات را به خوبی استفاده کرده اید.
چرا شیرینی نارگیلی پفش میخوابه و زود خشک میشه؟
برای تهیه شیرینی نارگیلی، ترکیبات به اندازه اهمیت زیادی دارند. اگر پف شیرینی نارگیلی بعد از خروج به طور کامل از بین می رود، احتمال دارد در میزان ترکیبات به ویژه سفیده تخم مرغ اشتباه کرده باشید. سفیده تخم مرغ شرایط برای پف کردن انواع شیرینی به ویژه شیرینی نارگیلی را فراهم می کند، البته شرط پف کردن شیرینی این است که تخم مرغ به خوبی هم زده شود. اگر سفیده تخم مرغ را کمتر از حد مورد انتظار هم بزنید، نباید انتظار پف کردن شیرینی نارگیلی را داشته باشید.
خوابیدن پف شیرینی نارگیلی بعد از بیرون کشیدن از فر کاملاً طبیعی است، به شرطی که خوابیدن این پف حدود یک درجه باشد. اگر این پف بیش از یک درجه بخوابد، یعنی شما ترکیبات یا دستورالعمل های تهیه شیرینی نارگیلی را به خوبی رعایت نکرده اید.
داغ زدن شیرینی نارگیلی
مرحله داغ زدن برای تهیه شیرینی نارگیلی اهمیت زیادی دارد. اگر داغ زدن بیش از اندازه انجام شود، شیرینی نارگیلی به شکل مسطح در می آید و پف نمی کند. داغ زدن شیرینی نارگیلی باید به شکل ملایم و تدریجی انجام شود. این حرارت دهی باید مواد درون مایه شیرینی را مغز پخت کند، در عین حال باعث به جوش آمدن و قل زدن مایه شیرینی نشود. این حرارت دهی باید به شکل کاملاَ حرفه ای انجام شود، طوری که اگر شما انگشتتان را داخل مایه شیرینی فرو کردید، داغی آن را حس کنید.