چرا شیرینی مربایی خشک می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی مربایی خشک می شود؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا شیرینی مربایی خشک می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی مربایی خشک می شود؟

شیرینی پزی فن و فوت های خاص خودش  را دارد. گاهی شیرینی که باید خشک باشد، نرم می شود، گاهی لایه فوقانی شیرینی که باید نرم و لطیف باشد، ترد و شکننده می شود، گاهی شیرینی بیش از حد شیرین می شود و…

به همین دلیل خیلی ها ترجیح می دهند به جای اینکه خودشان دست به کار شوند، به سراغ قنادی ها و شیرینی فروشی ها می روند. با این حال، حساب شیرینی مربایی جداست. پختن شیرینی مربایی در خانه لذت دیگری دارد. هر چند بسیار اتفاق می افتد که شیرینی مربایی خانگی هم خشک و شکننده می شود. اما چرا شیرینی مربایی خشک می شود؟

ویژگی اصلی شیرینی مشهدی نرم و لطیف بودن آن است. اگر شیرینی مربایی خشک شود، دیگر کیفیت و مزه اصلی خودش را نخواهد داشت. عوامل زیادی در خشک شدن شیرینی مربایی نقش دارند که در ذیل به طور مختصر به آنها می پردازیم.

شکر زیاد: اگر بیش از مقدار لازم شکر استفاده کنید، شیرینی مربایی شما خشک خواهد شد. رعایت دقیق میزان مواد استفاده شده در شیرینی بسیار ضروری است. مثلا برای تهیه 20 عدد شیرینی مربایی حدود 20 گرم شکر یا پودر قند کافی است. چرا که در تهیه این شیرینی از مربا و شربت مخصوص هم استفاده می شود.

آرد زیاد: استفاده بیش از حد و نامتناسب از آرد هم می تواند موجب خشکی شیرینی خانگی شود. مثلا برای تهیه 20 عدد شیرینی مربایی حدود 150 گرم آرد کافی است.

ورز دادن با دست: شیرینی مربایی از آن دست شیرینی هایی است که نباید زیاد ورز بخورد. بلکه فقط کافی است خمیر را با نوک دست جمع کنید و یکی دو ساعت در یخچال به آن استراحت دهید. عامل اصلی خشک شدن این نوع از شیرینی، همین مورد است.

حرارت دیدن زیاد: به محض اینکه شیرینی مربایی طلایی شد، آن را از فر بردارید. حرارت زیاد باعث سفت و خشک شدن آن می شود.

همانطور که دیدید، همه دلایل خشک شدن شیرینی مربایی به رعایت نکردن دقیق دستور پخت و تهیه آن بر می گردد. یعنی اگر دستور العمل و مواد لازم برای پخت این شیرینی را به طور دقیق رعایت کنید، دیگر شاهد خشک شدن شیرینی نخواهید بود.

 

 


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *