چرا سوهان سفت میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا سوهان سفت میشود؟ (2 نکته ساده)

فهرست مطالب

چرا سوهان سفت میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا سوهان سفت میشود؟

چرا سوهان سفت میشود؟ بدون شک این سوال یکی از رایج ترین سوالات افرادی است که این خوراکی خوشمزه را در خانه طبخ می کنند. سوهان یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است که قدمت آن به دوران قاجار بازمی گردد. با اینکه تهیه کردن این شیرینی اصیل و خوشمزه کمی دشوار است اما طبخ آن در منزل غیرممکن نیست. به همین دلیل بسیاری از خانم ها علاقه دارند این شیرینی را در خانه و مطابق با ذائقه و سلیقه خود تهیه کنند.

اما یکی از مشکلاتی که اغلب خانم ها در حین تهیه این شیرینی با آن مواجه می شوند سفت شدن سوهان است. لذا می خواهند بدانند چرا سوهان سفت میشود؟

با توجه به اینکه این سوال یکی از مهمترین دغدغه های کاربران در زمان طبخ سوهان است در ادامه مطلب دلایل سفت شدن سوهان را توضیح می دهیم.

آیا می دانید چرا سوهان سفت میشود؟

یکی از مهمترین دلایلی که سبب سفت شدن سوهان خصوصا سوهان عسلی می شود تعلل کردن است. یعنی کاربران به سرعت این شیرینی را داخل سینی نمی ریزند. در واقع برای اینکه سوهان سفت نشود باید آن را داغ داغ و بلافاصله بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید داخل سینی بریزید. این ترفند از سفت شدن سوهان جلوگیری می کند. به همین دلیل سرآشپزان حرفه ای سریعا مایع سوهان داغ را در سینی پهن می کنند تا قبل از سرد شدن سفت نشود.

البته اگر چنین کاری انجام ندادید و قبل از اینکه سوهان را داخل سینی بریزید سوهان سفت شد اصلا نگران نباشید. چرا که کافی است مجددا سوهان را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. این کار سبب می شود سوهان مجددا روان شود. البته باید این نکته را یادآوری کنیم در زمان گرم کردن دوباره سوهان باید دقت کنید مغزهای داخل سوهان تلخ نشود. چرا که حرارت بیش از حد سبب تلخ شدن مغزها می شود.

بنابراین سعی کنید تا وقتی سوهان طلایی رنگ است بر روی حرارت بماند. طلایی شدن سوهان در زمان حرارت دیدن بسیار مهم است. چرا که در غیر این صورت سوهان چسبناک می شود. بنابراین حتما طلایی شدن سوهان را در زمان حرارت دیدن مشاهده کنید.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *