چرا بامیه براق نمیشه ؟ (2 نکته ساده)
چرا بامیه براق نمیشه
بامیه از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان و زینت بخش سفره های افطار ما می باشد. همچنین از جمله شیرینی هایی است که به صورت خانگی نیز میتوان آن را تهیه کرد. این شیرینی به دلیل قرار گرفتن در شربت بافتی نرم و مزه ای شیرین دارد. یکی از مشکلاتی که ممکن است برای این شیرینی پیش بیاید براق نشدن آن است. در این مقاله سراغ بررسی علل براق نشدن این شیرینی رفتیم و راه های براق شدن آن را با هم مرور کردیم. قبل از هر چیزی لازم به ذکر است به علت پخته شدن در روغن و استفاده از شکر آب شده مصرف این شیرینی برای بیماران دیابتی و به جز هنگام افطار برای افراد عادی توصیه نمی شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
عوامل مؤثر در براق شدن بامیه
مواد مورد نیاز برای پخت بامیه عبارتند از: آرد، آب، کره، تخم مرغ و روغن. تمام این مواد به ما خمیری سفید رنگ می دهند که پس از سرخ شدن به رنگ قهوه ای تیره در می آید. عاملی که باعث طعم شیرین آن می شود شربت آن است که از آب، شکر، گلاب، جوهر لیمو و زعفران تهیه می شود. نحوه پخت این شیرینی از حوصله این مطلب خارج است اما توجه داشته باشید که هیچکدام از مواد بالا باعث براق شدن شیرینی شما نمی شود. عاملی که باعث براق شدن شیرینی شما می شود اضافه کردن یک قاشق گلوکز در دو سه دقیقه آخر به شربت آماده شده می باشد. گلوکز یا بادکا هم از شیرینی شربت کم می کند هم بامیه را براق می کند.
نکات پایانی
اگر میخواهید بامیه زرد رنگ داشته باشید شربت را قبل از سرخ کردن به خمیر اضافه نکنید. حتماً شیرینی را خوب سرخ کنید تا تیره شود. اگر حرارت زیر ظرف هنگام سرخ کردن بیش از حد زیاد باشد خمیر شیرینی زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر میماند. حتماً سعی کنید بامیه را طولانی مدت نگهداری نکنید زیرا شربت به خورد آن می رود و علاوه بر زیادی شیرین شدن رنگش نیز مات می شود.