مرگبار ترین غذاهای جهان را بشناسید + نگاره
يکي از خوشیهاي سفر، تجربه غذاهاي جدید، ميوهها و قارچهاي ناشناخته می باشد، لکن بعضي از لذيذترين ميوهها يا غذاهاي دنیا در صورتی که با توجه کافي تهيه يا جويده نشود، ميتواند مرگبار باشد و سفر شما را به کابوس بدل کند.
صدف خوراکي:
در صورتی که از آن مجموعه آدمهايي هستيد که سلامت غذايي که ميل ميکنيد برايتان اهميت بسياري دارد، خوب تر می باشد براي هميشه دور صدف خوراکي خام را خط بکشيد. سازمان غذا داروي آمريکا (FDA) اين ماده غذايي را به دليل مسموميتهاي بسياري که تاکنون ايجاد نموده و شمار قربانيان مصرف آن، يکي از مخاطرهآميزترين غذاهاي روي زمين گزارش نموده می باشد. در ميان ميکروارگانيسمهايي که ميتوانند با مصرف صدف خام شخص را دچار مشکل های حاد در دستگاه گوارش کنند، نورو ويروس و ويبريو از اهميت بيشتري دارا می باشد. به اعلام خراسان، نورو ويروس ميتواند عامل التهاب ويروسي معده و روده در شخص باشد و ويبريو که مثالهايي از آن عامل وباست، شخص را دچار تب، شوک عفوني، ضايعات پوستي و در بعضي نکات حتي مبتلا به عفونت خوني مرگبار خواهد کرد.
آکي، جامائيکا:
خوردن بيموقع اين ميوه خوشمزه و مغذي که بومي جامائيکاست و به “مغز سبزيجات” مشهور می باشد، ميتواند سفر به اين سرزمین را به کابوس گردشگردان ناآگاه تبديل کند. آنان کافي می باشد فقط يک تکه از پوسته گلابيشمایل اين گياه آفريقايي را پيش از رسيدن همه ی آن بخورند تا دچار بيماري استفراغ جامائيکايي و تشنج شوند و مرگ به جست و جو آنان بيايد.
براي چشيدن اين ميوه مقوي بايد تا لحظه رسيدن همه ی آن يعني زماني که پوست آن به رنگ قرمز روشن دربيايد و بافت اسفنجي آن از دانه هاي سياه سمي داخل آن جدا گردد، صبر کنيد. ميوه رسيده اين درخت زماني که از دانههاي سمي آن جدا و جوشانده گردد، همقدم با ماهي نمکسودشده غذاي ملي اشخاص جامائيکا را تشکيل ميدهد.به اعلام خبرآنلاين ، ماده سمي درون اين ميوه هيپوگليسين می باشد که در ميوه و دانههاي سياه مياني آن وجود دارد. اين ماده پس از وارد شدن به بدن به متيلنسيکلوپروپيلاستيکاسيد يا MCPA تبديل ميگردد که ميتواند عملکرد آنزيمهاي حياتي متعددي را مختل کند.
خوراک هشتپا، کره:
بازوي بچه هشتپاها چيزي نيست که در فهرست غذايي کشورهاي بیشتر بتوانيد آن را پيدا کنيد، به ويژه در صورتی که قرار باشد زندهزنده سرو گردد! اين غذا که به شکل خام و همقدم با روغن کنجد و دانههاي آن در رستورانهاي کره ارائه ميگردد و مشتريان بسياري دارد، ميتواند تهديدي جدي براي کساني باشد که به خوردن بازوهاي زندهاي که تا الان تقلا ميکنند تمایل مندند. بادکشهاي روي اين بازوها که تا الان مشغول مکش می باشند، ميتواند به قسمتهاي داخلي گلوي شخص بچسبد و او را خفه کند. بهترين مسیر براي اجتناب از خفه شدن به وسيله اين غذا 100 بار جويدن آن پيش از قورت دادن و اگر چه با دهان پر حرف نزدن می باشد!
کنسرو ماهي تن:
آلودگي آب به وسيله فاضلابهاي صنعتي موجب شده می باشد بيماريهاي ناشي از متيلجيوه شبیه نارسايي هاي رشد در کودکان افزايش پيدا کند. به همين دليل می باشد که فيله و کنسرو ماهيهايي شبیه ماهي تن نيز به فهرست غذاهايي که نبايد خورده گردد، به ويژه در منوي غذاي کودکان افزوده شده می باشد. علاوه بر اين عامل ها بيماري زايي شبیه اسکومبروتروکسين که ناشي از شرايط نگهداري نامناسب ماهي پس از صيد می باشد، ميتواند مشکل های متعددي را براي مصرفکنندگان ايجاد کند. مسموميت با مصرف اين ماهيها که قسمتهايي از بافت آنان فاسد شده به دليل توليد حجم بالايي از هيستامين که در بدن ماهي ايجاد شده می باشد، اکثراً با حساسيت غذايي به آن خطا گرفته ميگردد. علايم اين مسموميت که دومين مسموميت برتر غذايي ناشي از مصرف آبزيان در افق دنیا می باشد، ميتواند حاوی سردرد، اسهال و حتي در مواردي از دست دادن بينايي باشد.
قارچها:
جست وجوي قارچهاي خوراکي و چشيدن طعم نیکو آنان در توسکاني که ميتواند تعطيلات خوبي را براي گردشگران رقم بزند، گاهي بسيار خطرناک می باشد و ميتواند به تشنج، توهم و حتي مرگ منتهي گردد. اين قارچها که گونههاي بسيار نزديک قارچهاي خوراکي می باشند و اکثراً اسامي هشداردهندهاي شبیه “کلاه مرگ” دارند، داراي ترکيبات توهمزا يا ترکيبات سمي می باشند که ميتوانند با ممانعت از عملکرد انتقالدهندههاي عصبي شبیه GABA يک تعطيلات نیکو را (در صورتی که شخص شانس زندهماندن داشته باشد) به يکي از بدترين خاطرات زندگي او تبديل کنند. راحتترين مسیر اجتناب از چنين اتفاقاتي اين می باشد که دقيقا بدانيد داريد جست و جوی کدام قارچ ميگرديد!
در کنار این بخوانید: جذاب ترین خوراکی های جهان
بادبادک ماهي لذيذ ژاپني: Fugu
يکي از لذيذترين و گرانقيمتترين غذاهاي ژاپن می باشد لکن در صورتی که با نهايت توجه و مهارت تهيه نشود ميتواند به شام انتها گردشگران و ژاپنيهايي تبديل گردد که شجاعت خوردن آن را داشتهاند. اين ماهي با اين که به دست سرآشپزهايي که سالهاي سال مهارت دارند و از چاقوهايي فوقالعاده تيز براي تميز کردن آن استفاده ميکنند تهيه مي گردد، باز هم سالانه يکدوجين قرباني ميگيرد. رحم اين ماهي، کبد و رودههاي آن حاوي ماده سمي تترودوتوکسين می باشد که حتي يک قطره از زهرابه آن هم کشنده می باشد. اين سم تاثیر خویش را با بياحساس کردن بیان، اطراف دهان و ديگر قسمتهاي بدن شخص شروع مي کند و در نهايت با از موضوع انداختن ششها به زندگي شخص پايان مي دهد. در صورتی که ميخواهيد اين غذاي لذيذ ژاپني آخرين وعده غذايي نباشد که ميل ميکنيد، خوب تر می باشد رستورانهاي گرانتري را براي خرج آن گزینش کنيد يا به جست و جو آشپزهاي باتجربهتري برويد.