dry-dates

مواد کافی برای ۲ شخص
خرما: ۲۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل: یک‌دوم قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه: هسته خرماها را جدا نموده و کنار با روغن مایع در چرخ گوشت بریزید. بعد از آن که خرماها چرخ شد کره و دارچین را به آن بیفزایید و روی حرارت قرار دهید. آرد را الک نموده و روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مایع به آن افزوده نمایید تا رنگ آن طلایی گردد.

خرما را روی ورقه فویل قرار داده و مخلوط آرد و روغن را روی آن بریزید و صاف نمایید. مواد را رل نمایید و فویل را دور آن بپیچید و به مدت ۴ ـ ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید. در نتیجه آن را برش داده و خرج نمایید.
انرژی این غذا ۱۸۵۰ کیلوکالری می باشد.

ضرورت غذایی خرما

خرما دارای مواد معدنی شبیه آهن، پتاسیم،‌ روی،‌ منگنز و ویتامین A، B، E و میزان قابل توجهی فیبر می باشد که برای جلوگیری از سرطان‌هایی شبیه سرطان کولون و معده سودمند و موثر می باشد.

از آنجا که بسیاری اسید معده موجب ترش کردن و دل درد می‌گردد، خرما در خنثی کردن اسید معده موثر می باشد.

خرما برای اشخاصی که دچار فشار خون بالا می باشند و می بایست رژیم کم سدیم داشته باشند سودمند می باشد. خرما برای پیشگیری از رشد میکروب ـ که عامل پوسیدگی دندان می باشد ـ سودمند می باشد.

خرما موجب کم شدن چربی خون و بهبود عملکرد سامانه گوارش و هضم و دفع مواد غذایی می‌گردد.