بهترین روش مصرف سیر

در بخش پایین با چگونگی حاضر نمودن سیر و پخت آن و هم زمان حفظ طعم و مزایای این ماده ی غذایی برای سلامتی مانوس خواهید شد و مطالب مفیدی را هم حول چگونگی مبارزه با بوی ناخوشایند سیر خواهید آموخت.

سیر عطر و طعم خوشمزه ای به غذاها می دهد و حاضر نمودن آن به شیوه ای برگزیده، می تواند طعم و مزایای سلامتی این ماده ی غذایی فوق العاده سودمند را تکثیر دهد. در نتیجه بیایید با چگونگی ی حاضر سازی و طبخ سیر برای برخورداری از حداکثر مزایای آن و چگونگی ی خلاص شدن از دست بوی نامناسب این ماده ی غذایی مانوس شویم.


  1. به مقصود کسب زیادترین مزایای سیر برای سلامتی، به جای استفاده از سیر خشک شده از سیر جدید بهره ببرید

آلیسین ، يکی از ترکيبات فوق العاده سودمند حاضر در سير می باشد که در سیرهای جدید به وفور یافت می گردد.

محققان ژاپنی دریافته اند که سیر خرد شده که حداقل شش روز در آب نگهداری شده باشد حدودا نیمی از آلیسین خویش را از دست خواهد داد و با نگهداری آن در روغن نباتی، در کمتر از سه ساعت همه آلیسین سیر از بین خواهد رفت.


  1. به مقصود استفاده برداری از حداکثر مزایای سیر برای سلامتی، آن را برش داده و صبر نمایید

برش حبه ی سیر موجب شکسته شدن غشای سلول های آن و انتشار آنزیم های ذخیره شده ای می گردد که با اکسیژن واکنش نشان خواهند داد. این دستور موجب می گردد که ترکیبات سولفید سالمی شبیه آلیسین صورت گیرند.

سیر خرد شده را بعد از خرد کردن و پیش از پخت و پز ، 10 تا 15 دقیقه به اکنون خویش رها نمایید تا ترکیبات آن به طور همه ی پیش از این که حرارت مانع از انتشار آنزیم های آن گردد منتشر گردند.


  1. به نظر شما عالی ترین طریق استفاده از سیر چیست: له کردن، ریز ریز کردن و یا خرد کردن؟

هر چه اکثر بتوانید دیواره ی سلولی سیر را تخریب نمایید، آنزیم های جایگزین شونده به سولفید زیادتری را آزاد خواهید کرد، و لذا این آنزیم ها باعث می شوند که عطر و طعم سیر تند تر گردد.

از آن جا که له کردن سیر موجب می گردد زیادترین دیواره های سلولی این ماده غذایی تخریب گردد، حبه های سیر له شده طعم تند تری دارند، و حبه های سیر خرد و یا ریز ریز شده دارای طعم ملایم تری می باشند.

حبه های سیر همه ی دارای ملایم ترین عطر و طعم هستند. (یکی از موارد مورد نیاز که می بایست در تماس با پخت سیر بدانید این می باشد که ترکیب سیر ریز ریز شده با نمک دریایی به کم شدن بوی سیر یاری خواهد کرد.)


  1. چطور از دست بوی نامناسب دهان پس از خوردن سیر خلاص شویم

برای خلاص شدن از بوی نامناسب دهان، مسواک، نخ دندان و جویدن آرام جعفری می تواند خیلی موثر باشد. علاوه بر این احتمالاً تعجب نمایید اما نوشیدن شیر هم می تواند موثر باشد چرا که چربی و آب آن به زدودن ترکیبات بوی ناک دهان یاری خواهند کرد.

برای خلاص شدن از شر بوی نامناسب سیر از روی دست های خویش، دست هایتان را با آب لیمو، نمک، سودا یا ولو یک قطعه ساخته شده از فولاد ضد زنگ، شبیه شیر آشپزخانه ماساژ دهید (مولکول های فولاد، واکنش های ساخت کننده ی بو را مسدود خواهند کرد). و بعد از آن دست هایتان را با آب به نیکی بشویید.

ضمناً بخوانید: طرز تهیه سوپ سیر