طریق های بر طرف تشنگی در ماه رمضان
آب اصلی ترین مایعی می باشد که در ماه رمضان تشنگی را رفع می کند. شوربختانه خیلی از اشخاص به اندازه کافی آب نمی نوشند و تنها میزان کمی در وقت افطار آب مصرف می کنند و پس از آن نوشیدن آب را تا روز بعد فراموش می کنند.
چرا به آب نیازداریم؟
60 تا 70 درصد از بدن از آب ساخته شده می باشد و هر گونه کم شدن مصرف آب می تواند بر درست بودن عملکرد سلول های بدن و اعصاب کارایی بگذارد. به همین خاطر جبران آب از دست داده بدن خیلی مهم می باشد، چون از دست دادن آب می تواند اثرات جانبی نامطلوبی شبیه یبوست، سردرد، سرگیجه، خستگی و پوست خشک را به وجود بیاورد.
چرا آب در مقایسه با دیگر نوشیدنی ها مناسب ترین مایع برای بر طرف تشنگی در ماه مبارک رمضان می باشد؟
– بر خلاف آب، مایعات بعدی پر میزان اضافه شکر می باشند و می توانند موجب مصرف کالری اضافی شوند.
– نوشیدن بیشتر از مقدار از نوشیدنی ها در ماه مبارک رمضان موجب خواهد شد تا معده شما پر گردد و باعث به تاخیر انداختن فرآیند هضم غذا گردد.
درست به یاد داشته شوید:
آب نقش مهمی در کم شدن وزن و نگهداری بدن ایفا می کند، چون هم یاری می کند تا از شر سموم خلاص شوید و حس گرسنگی را کم شدن دهید. به همین خاطر خیلی شاخص می باشد که مقادیر کم و مداوم در طول شب آب بنوشید.
چطور از تشنه شدن در ماه رمضان پیشگیری کنیم؟
هنگامی که در اکنون روزه هستید مواد غذایی که می خورید، نقش مهمی در کنترل تشنگی شما دارد. در اینجا به تعدادی مساله اشاره می کنیم:
- حداقل هشت لیوان آب بنوشید. در صورتی که ورزش می نمایید و خارج از منزل در هوای گرم هستید، بدن مایعات زیادتری از دست می دهد. در نتیجه مطمئن شوید که آب زیادتری مصرف می نمایید.
- از غذاهای گرم و تند که تشنگی را ازدیاد می دهند اجتناب نمایید.
- بیشتر از مقدار به سالاد و غذاهای بعدی نمک افزوده نکنید. ایضاً از خوردن غذاهای شور شبیه ماهی شور و ترشی اجتناب نمایید که آنان احتیاج بدن به آب را ازدیاد می دهند.
- میوه و سبزیجات جدید بخورید، چون آنان غنی از آب و فیبر می باشند. در روده ها برای مدت بلند برقرار می شبیه و موجب کم شدن تشنگی می شوند.
- به جای آب میوه، آب میوه های طبیعی را بخورید.
- سعی نکنید که میزان اضافه آب را یکباره و تنها در یک وعده بنوشید. در مقابل به شکل مداوم در بین وعده های غذایی آب مصرف نمایید.
درست می باشد بدانید
نوشیدن آب بی نهایت سرد برای شکستن روزه موجب بر طرف بلافاصله تشنگی شما نمی گردد، بلکه می تواند موجب منقبض شدن رگ های خونی و موجب سوء هاضمه گردد. به همین خاطر، توصیه می گردد که آب در دمای اتاق یا آب کمی سرد بنوشید.