برای کیک اسفنجی از چه نوع آردی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای کیک اسفنجی از چه نوع آردی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

فهرست مطالب

برای کیک اسفنجی از چه نوع آردی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای کیک اسفنجی از چه نوع آردی استفاده کنیم؟

آرد ماده اصلی و مهم کیک اسفنجی است. اگر از آرد مناسبی برای پخت آن استفاده نشود، ممکن است پف نکند و حالت اسفنجی خود را از دست بدهد. آرد همه منظوره که بیشتر استفاده آن برای نان است، مناسب پخت کیک نیست. این آرد دارای پروتئین است و برای کیک هر چه آرد پروتئین کمتری داشته باشد، لطیف تر می شود.

در ادامه بهترین آردی که می توانید برای تهیه کیک اسفنجی استفاده کنید را به شما معرفی خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه باشید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

انواع آرد موجود در بازار چیست؟

چهار آرد اصلی که در بیشتر فروشگاه ها فروخته می شود، عبارتند از: آرد همه منظوره، آرد نان، آرد کیک و آرد شیرینی که تفاوت اصلی و مهم این آرد ها در میزان پروتئین داخل آن ها است.

نکنه مهمی که حتما باید به آن توجه داشته باشید این است که آردی که برای پخت کیک استفاده می شود نباید سبوس دار باشد. آرد سبوس دار باعث سنگین و سفت شدن کیک خواهد شد.

بهترین آرد برای پخت کیک اسفنجی

همانطور که در بالا ذکر شد، بهترین آرد برای پخت کیک اسفنجی، آردی است که پروتئین پایینی داشته باشد. اگر مقدار پروتئین آن زیاد باشد کیک شما خشک و سفت می شود. بهترین آردی که برای پخت کیک میتوان استفاده کرد، آردی است که پروتئین آن 5 الی 8 درصد باشد.

پس نتیجه ای میگیریم آرد کیک بهترین نوع آرد برای پخت کیک اسفنجی است. اسم دیگر آرد کیک، آرد سفید قنادی است. اگر آرد کیک در دسترس تان نبود گزینه بعدی شما برای انتخاب میتواند آرد شیرینی باشد. اما هرگز از آرد نان استفاده نکنید زیرا کیک شما بسیار سفت می شود و قابل خوردن نیست.

آرد نول یا آرد سه صفر نیز گزینه مناسبی برای پخت کیک اسفنجی هستند.

سخن پایانی

در این مقاله متوجه شدیم که برای پخت کیک اسفنجی باید از آرد های بدون سبوس و آرد مناسب کیک استفاده کنیم. اگر این کار را انجام ندهیم کیک ما پف نخواهد کرد و بسیار سفت خواهد شد که حتی جویدن آن کار آسانی نخواهد بود.


اشتراک گذاری




منبع : rezim.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *